Mamici de noiembrie-decembrie 2007(4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Va deranjez si eu cu o intrebare daca aveti idee. Am avut um. pe 6.02; am luat antibb ani de zile, m-am lasat de ele anul trecut in sept. Parea ca s-a reglat cm la 35 zile. Deci ar fi trebuie sa-mi vina pe 13 martie. Am facut un test sapt trecuta vineri si e negativ. Ce-mi sugerati? repetir? Sau sa mai astept cm?

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Moni, nu-mi revin! m-a lovit rau de tot vestea ta! imi pare atat de rau, incat ma doare, crede-ma! iti doresc din tot sufletul sa fie cum vrei tu si data viitoare sa nasti un bebe sanatos! stiu ca nu o sa renunti, iar eu sunt alaturi de tine!

Mihuta,fii optimista! Dumnezeu da si ia cum crede El ca e mai bine, dar tu nu te gandi la ce se intampla altora! tu gandese pozitiv si ai grija de puiutul tau din burtik! ai rezultate f bune si e semn de bine, asa ca bucura-te! si-ti doresc sa duci la capat Odiseea si sa ai un bebe sanatos si frumos!

Imi pare rau pt celelalte fete care au trebuit sa treaca prin aceasta pierdere si le urez sa revina cat mai repede inapoi la Odisee! iar pt restul burticilor, sanatate multa voua si bebeilor!

Andicu 23+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Fetelor, eu acum m-am intors de la doctor......am fost in dimineata asta deurgenta la el pt ca de 2 zille toto am dureru de burtika ....as...ca la CM......dar a zi noapte au fost insuportabile.......
Abia daca m-au lunistit spre dimineata cu o nospa......
Dr. mi-a facut eco,.....a confirmat sarcina uterina si a spus ca da semne ca se dezvolta normal.....dar atat eu cat si el...nu putem face mai mult pana nu trecem de saptamana 14......numai bunul dumnezeu stie ce planuri are cu noi.......
Mi-a recomandat odihna cat mai multa si mi-a dat sa iau Duphraston, nospa, scobutil, acifol si magneB6.
pana trecem de trim 1 extisa intotdeauna riscul de avort spontan..........
Acum......fiecare cu mila lui dumnezeu!
Sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

lgireada, eu as mai face duminica un test de sarcina daca tot nu vine menstruatia. daca tot negativ iese, mai asteapta. simptome de sarcina ai? adica sanii foarte durererosi, intepaturi prin burtica? ma rog, astea pot fi si semnele menstruatiei...
mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Gill ,ai mare grija de tine ,nu te stresa si profita de zilele astea in care tre sa te odihnesti..Rasfata-te.
Eu mor de nerabdare paan miercuri cand merg la echo...Parca trece asa greu timpul pana atunci.Mi-a fost greu zilele astea sa ma abtin sa nu merg sa vad cum mai stau lucrurile,mai ales ca pe mine ma primeste si fara programare.
Simptome nu prea am .In afara de sanii sensibili si constipatie nu prea mai simt mare lucru.Si un apetit crescut ,sa nu uit.
Pupici si o sambata frumoasa!

Cristina6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Eu n-am nici o simptoma, cred ca am sa fac maine un test, daca nu vine intre timp.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Gill, ai mare grija de tine. Icearca sa te odihnesti si sa gandesti pozitiv. Inca ceva, ai mare grija sa nu racesti acum si nu ma refer la viroze desi si acestea sunt o problema in primul trim.
Liliana eu zic sa mai astepti putin si daca nici peste o saptamana nu vin rusii atunci mai fa un test de sarcina...
Raluca, esti bine?
Danotino ce mai faci? Cum iti mai este? Ai vorbit cu doctorul?

copilul meu

alte poze

"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor am intrata sa vad ce se mai intampla ,din cate vad nu sunt vesti fff bune.Ce se intampla cu noi?

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Am venit de la doctor. Eu am vesti bune.
BB e bine, are 5 sapt si o zi, mi-a zis ca am avut ovulatia mai tarziu decat era normal si asa am ramas insarcinata. I-a depistat activitate cardiaca, foarte scazuta, dar a zis ca e normal pentru ca e f. mic.
Sangerare mai am, dar a zis ca nu e pb., ca aveam un mic chistulet preexistent si acum se elimina. Zicea ca pana la 4 luni orice femeie poate pierde sange, pana cand se implanteaza bine bb si incepe sa creasca.
Mi-a dat sa fac si o foaie intreaga de analize, si mi-a zis ca daca eu si partenerul avem rh-ul sau grupe de sange diferite sa-l anunt.
M-a programat la urmatoarea eco peste 2 sapt ca sa mai vedem o data activitatea cardiaca.
Anca, special l-am intrebat daca se poate pierde sarcina daca ai endometrul prea gros, si mi-a spus ca e exclus asa ceva, ca se poate pierde doar daca e prea subtire, ca atunci nu are bb unde sa se aseze.Sper sa-ti fie de ajutor informatia asta si poate mai ceri o parere, ca sa te linistesti.
Danotino imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat

5+

http://tickers.baby-gaga.com/p/car311pb_.png
http://photos.yahoo.com/alina2814

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello
in sfarsit primim si o veste buna! bravo darleena !! de cate zile era cm tau, regulat?? te intreb pt ca avem amandoua aceasi data a UM doar ac eu am CM foarte neregulat, iar bebe avea maxim 5 sapt, nu am vazut activitate cardiaca!! dimensiunea sacului gestational nu ti-a zis-o??

mie imi este foarte rau, mie greatza toata ziua, de abia pot manca un mar sau un strugure, desi mie foame....... . burtika ma mai doare din cand in cand! si dorm mult si bine in ultima vreme!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

6s

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput