Mamici de noiembrie-decembrie 2007(4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Fetelor iar dau buzna.....
Moni de azi dimineata tot intru sa aflu vesti despre tine, ce ai scris mai sus ma lasat muta de durere,nu pot decat sa iti repet ca sunt alaturi de tine si cand vei avea putere te astept/am inapoi la cap. fiv si impreuna sa o luam de la capat. Speranta moare ultima!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Moni, am citit adineauri si regret nespus... eu, din pacate , stiu prin ce treci si nu stiu ce as putea spune ca sa-ti alin durerea. Pentru mine orice cuvant de alinare spus era ca un cutit care se infigea din ce in ce mai adanc in inima....
Am sa ma rog si pentru tine si pentru tusferi, macar sa va ajute bunul dumnezeu sa treceti cu bine peste acest moment foarte dureros si ... sa aveti parte de ceea ce va doriti mai mult pe lume.
Imi pare sincer rau...

Cristina 6+

copilul meu

alte poze

"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dsb spune:

numai bine tuturor!
nu am postat nimic pana acum, pentru ca necazurile din familie imi ocupa tot timpul, dar va urmaresc cu foarte mare atentie. imi pare foarte rau pentru vestile proaste si stresul continuu cu care va confruntati. va tin pumnii la toate!
bb_yasmi: in legatura cu constipatia, iti traduc cateva sugestii dintr-o carte in franceza pe care o consult in perioada aceasta, J'attends un enfant; in primul rand, zic ei, trebuie sa faci exercitiu fizic, mai ales mersul pe jos cel putin 30 de minute pe zi (altundeva am citit ca e mai bine sa faci asta intr-un parc decat pe o strada aglomerata); sa mananci suficient de multe legume verzi, mai ales salate, spanac, fructe, mai ales prune (merg si cele uscate), struguri, pere, lactate (branza de vaci, iaurt), miere; sa bei dimineata cand te scoli un pahar de suc proaspat, de portocale sau de struguri, si chiar si numai un pahar cu apa; sa iei la micul dejun un amestec de cafea cu cicoare (putina cafea dimineata functioneaza la mine); sa bei pahare mari cu apa dimineata pe stomacul gol si intre mese..cam atat.. sper din tot sufletul sa te ajute.

Diana 7+
ps imi poate spune cineva cum se introduce graviduta in semnatura? multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Moni nu-mi vine sa cred! Saracutza de tine, imi pare atat de rau
Sper sa fii puternica si optimista in continuare, si sa stii ca intr-o zi DD iti va da cel mai frumos cadou de pe lumea asta: mult asteptat si iubit.
Multi din partea mea si

5+

http://tickers.baby-gaga.com/p/car311pb_.png
http://photos.yahoo.com/alina2814

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Moni nu-mi vine sa cred,imi pare fff rau ...cuvintele sunt de prisos....nu e drept

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Moni, chiar nu stiu ce sa iti spun. Sunt masca. Nici macar nu pot sa spun ca stiu prin ce treci, pentru ca stiu ca de 8 ani incerci sa faci un bebe. Dar pot sa iti spun ca eu cred din toata inima ca daca s-a prins o data, se va prinde si a doua oara si ca va fi bine. Cred sincer ca avem sperante si ca, daca vom avea incredere si credinta vom reusi.
Moni, te pup cu drag si o sa ma rog sa treci cu bine peste necazul asta, sa ramai insarcinata cat de curand, sa duci sarcina la bun sfarsit si sa nasti un bebe frumos si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Moni intru si aici sa iti spun cat de rau imi pare..te pup si te imbratisez strans..stiu ca esti puternica si vei reusi sa mergi inaintee..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"10

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

moni, imi pare f rau. imi dau seama ce simti si cat de trista esti.
dupa simptome sigur te urmez. eu am facut dimi bhcg, doar asa ca mi-a zis dr-ul, stiu ca l-am facut degeaba. inca n-am ajuns sa-l iau, pt ca nu ma simt bine si atept sotul sa se duca sa-l ia.
si eu sper sa se elimine singur ca sa nu ajungi la chiuretaj care este groaznic de demoralizant. te pup si ai grija de tine.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Moni draga ,cuvintele mele sunt de prisos acum,iti inteleg perfect durerea din suflet pt ca am trait-o si eu..n-am cum sa explic,stiu doar fetele care au trait aceasta drama.sa-ti vezi puiul de om cum iese din tine neajutorat si sa trebuiasca sa-l arunci...e cumplit de dureros...Sunt alaturi de tine cu sufletul si sper sa ne auda Dumnezeu rugaciunile sa te reintorci aici si sa duci la bun sfarsit sarcina.Te pup si iti doresc multa putere sa poti depasi acest moment,poate cel mai crud din viata unei femei.

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Moni si Trusferi, nu am stiut ce altceva sa fac astazi decat sa ma duc la biserica sa ma rog pentru voi , sa ma rog sa va dea puterea sa treceti peste aceasta durere pe care eu o cunosc si sa va dea Dumnezeu copii pe care ii doriti cu atata ardoare. M-am rugat la Fecioara Cea Sfanta sa va dea puterea de a merge mai departe si sa nu va lase prada disperarii si durerii.
Raluca, astept vesti de la tine. Cat am fost la biserica am stat cu gandul si sufletul la tine... te rog sa imi dai un semn. Eu stiu ca voi veti fi bine.
Nu stiu altceva ce sa fac, cum sa va alin durerea... atat am stiut sa fac... sa ma rog pentru voi si sa aprind o lumanare pentru ca dorintele voastre sa se implinesca cat mai curand.
Ma doare sufletul sa stiu ca nu va pot ajuta, ca nu pot sterge din sufletele voastre aceasta durere...as vrea sa pot face o minune, sa va pot reda zambetul, sa va pot reda ceea ce iubiti atat de mult, dar din pacate nu pot face acest lucru oaricat de mult as vrea si oricat de mult m-as stradui sa fac acest lucru. Eu stiu sigur ca Bunul Dumnezeu va avea grija de voi si va va da ceea ce va doriti atat de mult... Stiu ca nu este drept, dar atata timp cat mai exista o speranta sa nu renuntati fetelor. Nu uitati ca cineva acolo sus va iubeste si are grija de voi, iar eu ma voi ruga pentru voi mereu pana cand veti fi pe deplin fericite. Stiu ca lucrul acesta se va intampla . Va promit eu ca asa va fi!

copilul meu

alte poze

"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"

Mergi la inceput