Fetele din America (83)
Raspunsuri - Pagina 7
Andrada spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Am uitat...in facultate am avut un VW Rabbit de 100 de ani cu schimbator de viteze in care imi ploua ocazional (depinde cum batea rafala de ploaie...totusi m-a tinut 2 ani
Anamaria
Hihi, eu am avut prima masina aici un VW Getta la fel cu schimbator si ploua inauntru, platisem 200$ in rate m-a tinut vreun an, lucram la o firma de protectia mediului plecam intr-un nor de fum cu pacanituri (era pe motorina-se uitau dezaprobator sefii firmei si nu le venea sa creada ca am trecut revizia
Tot asa m-a busit unul in spate si mi-a platit-o asigurarea
A
PS aici are brinza buna inclusiv romaneasca:
http://www.eurofoodmart.net/SearchResults.asp
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Vineri plecam in vacanta...8 zile in Polonia...n-am fost niciodata iar sotul (de-acolo se trage el) nu a mai fost de cind avea 4 ani...am cumparat toate ghidurile, le-am pus semne pe unde vrem sa mergem, am inchiriat o trotineta mititica de masina (ne e frica ca nu ne incape geamantanul in spate)...
Copiii sint incintati...Nick a frunzarit si el ghidurile si amindoi au lista lor...
Anamaria
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
Ramona J spune:
O fi vreo chestie cu VW astea. Noi cind am venit prima data am primit (nu de tot, doar s-o folosim) o buburuza veche-veche. Proprietarul era mecanic auto si a scos scaunul din dreapta sa-si tina sculele acolo. Masina facea un zgomot asurzitor. O parca tata in panta mereu si de fiecare data impingeam la ea sute de metri ca s-o lamurim s-o mai ia din loc. Ce-or fi zis americanii care ne vedeau... nu stiu, ca nu ma uitam in ochii lor!
Apoi ne-am cumparat tot un VW, Fox parca ii spunea. Cam ca si Polo. $350, a mers fara probleme. Ce vremuri!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Siminaf spune:
Roxanuta
O sa sap pe site, sa vad ce si cum.
Corina, este un magazin "Whole Foods for Life", pe Los Feliz Blvd in nord LA. Nici nu stiu sigur daca e romanesc, dar oricum e est-european. Lumea zice ca ar fi patroni romani. Oricum, aveau "Burdof".
Si am mai luat salam de Sibiu (nu unguresc, nu de alt fel, ci chiar de Sibiu), cremshnit (cam zgirciti cu crema, dar a fost f. bun), amandine, cirnati nu-stiu-de-care (eu nu maninc cirnati, asa ca nu stiu, dar sotul meu zicea ca-s din aia buni). In fine, numai lucruri rare pe acolo. Dar nu au totdeauna de toate. Ca am mai fost si nu am gasit burduful. Sa vad acum cum e cu turcii astia. Sper sa nu fie doar in San Diego.
ocebine spune:
Ramona si Andrada...ma faceti sa rid cu VW-urile...Si Rabbitu' meu fuse de cumparat cu vreo $300...si totusi asa batrin si vai de capul lui m-a tinut mai bine decit un Ford Taurus vechi doar de 4 ani...tine minte cea mai rea pana pe care am putut avea a fost ramasa in pana taman la iesirea de pe Queensborough Bridge la ora de virf maxim, vreo 20 ft de semafor...

...Pina la urma m-au impins 2 nene, politia a parcat masina asa moarta cum era si m-au dus si pe mine pina acasa...cazuse transmisia

Anamaria
Ramona J spune:
Vai Simina ce pofta imi faci!
Anamaria, vacanta placuta in Polonia.
Am avut si noi Forduri. Vreo doua in Romania (nu ne-am lecuit, la al doilea s-a topit motorul) si unul la NY. S-a rupt ce s-a rupt la el, ca fiecare roata se invirtea independent, cum vroia ea. Asta dupa ce sotul ii puse o toba de esapament noua, nu mai stiu cit a dat pe ea - nu putin. Am donat-o si nici alora nu le venea s-o ia. Bine ca am scapat de ea! Never again Ford!
Asa am ajuns la prima Mazda noua.
Mie imi place sa conduc Honda asta. Anamaria, de ce nu-ti place minivan? E comod.
Acuma ma gindesc ca tot Rabbit era si VW ala cu $350. A fost tare bun!
Andrada spune:
E super Polonia am vazut la Rick Steve's Europe. Sa va distrati minunat! Si eram asa tentata sa imi iau un Ford ca arata asa bine!!Ce mai aproape toate masinile americane arata bine
,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Nu-mi placea la minivan cum se comporta pe sosea cind masina era mai usoara (deci doar eu sau eu si un copil) si la ploaie...aveam senzatia ca fuge de poponetz
...avea tractiunea pe fata si fugea in stinga si-n dreapta de fund...parca nu statea cum trebuie pe sosea. In plus portbagajul mic.
Anamaria
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Andrada
E super Polonia am vazut la Rick Steve's Europe. Sa va distrati minunat! Si eram asa tentata sa imi iau un Ford ca arata asa bine!!Ce mai aproape toate masinile americane arata bine,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
Avem in plan Bialystok (de unde se trage familia sotului), Cracovia unde stam vreo 2 zile (sa vedem minele de sare, Orasul Vechi, castele cu nemiluita si Alex a vazut un teatru de papusi grotesc?????) si Varsovia (unde sotul mai are 2 verisori)...iar aici lista e lunga...am prospectat si programul la opera si balet (hotelul a zis ca ne ajuta cu bilete)...
Anamaria
Ramona J spune:
Anamaria, eu sint atit de incepatoare ca nu conduc pe ploaie... Dar sotul nu s-a vaitat!
As face schimb cu masina lui, dar e smecher - si-a luat cu schimbator. Probabil ca sa fie sigur ca nu ma ating de ea! Sau poate pentru ca e vitezoman...