Fetele din America (83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ramona...io-s soferita innraita (am Commercial DL) pot conduce si ditamai 18 wheeleru' ...o fi fost problema la minivanul ala al meu si nu altele...stiu doar ca mi-a fost tare urit de el si abia l-am tinut un an de zile...

Anamaria

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Wow, commercial license?
Sa stii ca prind si eu gustul incet-incet. Inca nu sint suficient de curajoasa. Nici nu stiu toate butoanele la ce folosesc... ha, ha! Ma ajuta fiul, ca le stie pe toate. Daca e sa ma prinda ploaia nu sint sigura ca nimeresc stergatoarele... Oh, well! Detalii, detalii...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Sotul meu a fost in upper management pentru UPS ( a lucrat la ei in timpul facultatii si ultimii doi ani au fost platiti de ei si apoi in continuare)...dupa citiva ani pur si simplu nu a mai vrut sa poarte costum si cravata...a vrut sa fie in aer liber dar si sa lucreze la UPS (ii place tare mult la ei)...a hotarit sa se transforme in sofer si sa intre in sindicat chiar si cu taierea de salariu. Pe el l-a nemultumit tare mult faptul ca in atributiile lui era si concedierea periodica a personalului sezonier...el se ataseaza de oameni si de povestile lor.

Cind s-a dus la scoala se soferi, m-am agatat si eu ca scaiul de el si in timpul liber mi-am luat carnetul...asa doar ca sa vad daca pot

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Fetelor ce sanse credeti ca ar avea surioara mea, de 18 ani pe 8 iunie si terminind clasa a 11 anul asta, sa primeasca viza sa vina la noi pe perioada vacantei?

Ati mai auzit de tinerei asa ca ea obtinind viza de vizita? Mi-ar place mult sa o am aici pe vara.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bAly

Fetelor c sanse credeti ca ar avea surioara mea, de 18 ani pe 8 iunie si terminind clasa a 11 anul asta, sa primeasca viza sa vina la noi pe perioada vacantei?

Ati mai auzit de tinerei asa ca ei obitnind viza de vizita? Mi-ar place mult sa o am aici pe vara.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Verisorul meu (19 ani) a obtinut viza acum 2 ani...a venit vara in vacanta 2 saptamini.

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

Daca tot vorbeati de masini, eu am un VW Beattle si nu l-as da pt nimic in lume, nu l-am cumparat de nou, nu luam niciodata masini noi (nu se merita dupa parerea noastra), avantaje la masina mea sunt :
low mileage
foarte usor de intretinut
mica deci usor de condus si parcat unde vrea muschiuletzul tau

dezavantaje :
am bebe si e tare aiurea masina cu 2 usi

Fetelor a venit timpul sa aplic pt cetatenie, am completat N 400, acuma intrebarea mea ar fii : ce trebuie sa mai trimit in afara acelui formular?? E o taxa de 330 dolari si una de 70 pt amprente. Ar fii indicat sa trimit ambele cecuri sau cum. Va rog ajutor ca am intrat in criza de timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Eu am trimis un cec cu suma totala 400$.
Citeste si www.uscis.gov/files/article/M-476.pdf" target="_blank">guide for naturalization la pagina 48 documents checklist.
Dupa ce primesc o sa iti trimita receipt si ca o sa fii instiintata pe ce data sa te duci la amprente. Dupa amprente o sa vina o alta instiintare cand sa te duci la interviu.
Succese maxime

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ramona, ia spune-mi si mie de Honda Odissey. Sunteti multumiti de ea? De cand o aveti? Este inca in garantie? Ce probleme ati avut cu ea?
Al meu sot e in cautare de a doua masina. Si o tot cauta ... de vreo 6 luni. I-am spus sa nu mai citeasca atatea review-uri ca o sa ajungem sa circulam cu bicicleta.
Ne bate gandul sa ne luam o Honda Odissey (cu toate ca mie nu prea imi place, eu as vrea asa o masina sedan si cu motor puternic, sa il aud cand accelerez), e ideala mai ales cand ai doi copii, mai vin si bunicii.
Oricum ideea e sa mergem pe linia masinilor japoneze. Dar nu Toyota Sienna. Niste prieteni de-ai mei si-au luat-o noua, acum vreo 3 ani, a avut probleme cu franele, cu usile acelea glisante, iar acum cu transmisia.
Eh, pana una alta, pana se hotaraste al meu sot ce masina ar fi buna, trebuie sa repare casetofonul masinii. Ca nu pot sa conduc fara muzica in urechi. Si cica la dealer ar costa $3400 unul nou.
Anamaria, vacanta cat mai placuta in Polonia si sa aveti parte de vreme cat mai insorita!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ciufuletz, de ce nu cumperi un MP3 player pentru masina, costa in jur de 100$ si instalarea inca vreo 50-60$, la un atelier din ala de masini. Noi asa am avut pe minivan si era excelent. Pe astealalte doua, fiind si mai noi, nu ne-am indurat sa stricam aranjamentul lor de la bord. Iar Sequoia are JBL, deci nu ne-am indurat oricum sa schimbam, chiar daca e doar CD player, nu MP3 player.

Toyota Sienna sa stii ca e buna. Asa, ghinion poti avea cu orice masina cumparata chiar si de noua. Noi avem aici 2 familii de vecini care au Honde luate noi si numai prin service stau cu ele de cind si le-au luat, anul trecut. Dar nu cred ca este ceva relevant pentru marca Honda. Cred ca doar au avut ei ghinion.

Odyssey este oricum cel mai bun minivan al anului trecut parca. Este cel mai reliable si ale cele mai bune ratinguri cam la toate aspectele. Deci eu zic ca merita. Noi un Odyssey am cautat, dar am dat de Sequoia. Are 8 locuri si e mai mare, deci incap si catel, si purcel, pe linga cpii, parinti si bunici. Parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Fetele care ati aplicat recent pentru cetatenie, luminati-ma si pe mine cam cit dureaza de la trimiterea aplicatiei pina te invita la amprente si dupa aia pina te cheama la interviu. Ca trebuie sa aplicam si noi si avem in plan si o calatorie in Romania la vara si sa stim cam cum sa le programam.

Multzam

Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput