Fetele din America (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Stiu ca intrebarea mea pica ca nuca-n perete, dar trebuie musai s-o pun.

Ce fel de brinza mai usor de gasit pe aici se aseamana cu brinza de burduf? Mooor de pofta si mi se termina ce am luat de la un magazin - cred - romanesc de pe linga Hollywood. Si nici nu pot sa bat 50 si ceva de mile de cite ori vreau brinzica de burduf. Deci, exista ceva brinza de alte origini, care sa semene cu cea de burduf? Si daca da, cum se numeste si la ce magazin/e se poate gasi?

Multumesc mult de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Elena ce zona aveti in vedere in NC?
Hi,hi! Simina si eu am aceeasi dilema de 8 ani incoace. Tocmai ii scriam ieri Ramonei ca tata ne facea bulz la tara (bunicii au fost argeseni, de pe langa Bradet) pus pe jar in cuptor. Mie mi se pare ca Cheddarul (Sharp sau Extra Sharp) aduce un pic, dar cu siguranta ca gresesc. Asa ca va las pe voi sa ne luminati (eu nu am magazine europene in oras).

"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)

Mergi la inceput

Am gasit brinza de burduf aici, la un magazin romanesc. Dar e cam departe. E drept ca nu e din aia in stomac de oaie sau in cetina de brad, dar e din aia buuuuuna!!!! Am luat aproape un kil acum vreo saptamina si de atunci am facut mamaliga de vreo 2-3 ori. Mamaliga cu burduf si cu unt. Nu-ti spun ca dimineata imi mai puneam o portie sanatoasa din ce raminea din ziua anterioara, o incalzeam putin la microdude si mincam de nu mai puteam, desi mamaliga nu mai era proaspata. Dar se inmuia la cald, de la unt. Nu-ti mai zic, ca ma apuca o pooooooftaaaaaaa nebuna acum, de-l trimit pe sotul meu tooocmai in Hollywood dupa burduf. Si nici nu-s gravida. Dar brinza de burduf e una dintre mincarurile mele preferate si nu am mai mincat de mai bine de 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

siminaf la ce magazin ai gasit branza asa buna.. si mie mie pofta. Maine Mike merge in H asa ca il spun sa imi cumpere de imi zici de unde.. ii spun sa iti ia si tie? si poate trece cineva pe aici sa o ia... vrei?
CorinaDana....sc un PM te rog...

masina ... noi avem 2 toyota, eu Rav4 - indragostita de ea si sotul LandCruiser - inebunit dupa ea... nici eu nici el nu vrem sa schimbam toyota pe alta marca.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Bine ca vorbim pe forum!!!! Telefon n-ai?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

mi-a sters Julian o gramada de numere de la W pana la N ... deci suna-ma

quote:
Originally posted by Siminaf

Bine ca vorbim pe forum!!!! Telefon n-ai?!?

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Mai fetele , va invidiez! brinza de burduf, magazin rominesc...ce n-as da sa am si eu pe aproape asa ceva! am cautat ca disperata vreo un an magazin cu chestii "rominesti"...am lasat-o balta ..... dar imi fac eu "plinul" in curind direct de la sursa...

http://www.totsites.com/tot/bebepoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Simi despre ce magazin vorbesti tu?

Daca vrei iti aduc eu de la RO! Da' crezi ca tine?!

Gabriella tu ai ramas fara nr de telefon eu am ramas o data fara toate pozele dintr un telefon. La vremea aia (era cam ca si Julian) Ralu nu stia citi si le a dat la toate un delete ...

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Cu privire la masini si noi sintem posesori de Mazda (face acusi un anishor)...avem un Mazda 3 Hatchback. Eu sint multumita de ea dar mi-a fost tare greu sa ma adaptez la o masina mica. Am fost obisnuita 6 ani cu un Oldsmobile Bravada care a fost masina mea ideala. Daca ar mai fi produs-o, as fii cumparat inca una...Mi-a parut un rau de ea cind a fost distrusa anul trecut de am plins cind am vazut-o (un sofer de autobuz a intrat pe contra sens in timp ce sotul meu era la volan si ne-a facut-o praf - sotul nu a avut absolut nimic).

Cea mai rea masina a fost Ford Taurus (oribila...eu cred ca Ford nu face bune decit pickup trucks, in rest sint groaznice)...am mai avut un Oldsmobile Cutlass Sierra (cumparat mina doua si ne-a tinut peste 160,000 mile pina l-am dat si noi mai departe unui unchi de-al sotului si l-a mai tinut si pe el inca vreo 3 ani).

Am avut 2 Chevrolet Cavalier...bune si un Plymouth Grand Voyager de care nu am stiut cum sa scap mai repede...nu mi-a placut sa conduc minivan niciodata.

Acum imi face cu okiu' Honda Ridgeline (pickup truck) dar vreau sa mai astept inca 1-2 ani...

Am uitat...in facultate am avut un VW Rabbit de 100 de ani cu schimbator de viteze in care imi ploua ocazional (depinde cum batea rafala de ploaie...totusi m-a tinut 2 ani

Anamaria

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

Acum un an am fost in vizita la niste prieteni in San Diego si ei aveau branza de burduf turceasca, ii zice tulum cheese.
Uite un link

http://www.istanbulsupermarket.com/product_info.php/products_id/234?osCsid=084e8e09b181ec279bc68b728c05fe5f

eu nu am apucat sa cumpar dar imi amintesc ca era foarte buna

roxana

P.s. Noi am avut o Toyota Paseo si ne-a tinut pana la 200k miles. Acum avem o honda civic de care suntem foarte multumiti.

Ne uitam dupa un Nissan Murano, am citit reviews bune la el..
Ce parere aveti de Nissan in general?

Mergi la inceput