Fetele din America (83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Si cam cat ai dat pe Mazda de trei ani vechime? Si noi avem parere f. buna despre Mazda, dar am ramas cu impresia ca ar fi mai scumpa ca altele.

Mazda am cumparat-o mereu noua. Noua ni s-a parut mai ieftina decit celelalte masini japoneze, asa am si ales-o pe prima. Now we're hooked!
Eu am Honda Odyssey, asta am luat-o de trei ani vechime, ca eu cred ca fac 1000 de mile pe an. Si ne trebuia si o masina mare cu atita familion!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Ruxij speram si noi din tot sufletul. Copiii sunt la varsta la care se bucura de orice gandacel si abia asteapta sa ne mutam ca sa dea iama in... macris .
Elena, Ramona (vad ca acum ai PM ) voi trimite un mic mesaj. Cred ca pare ciudata "secretosenia" asta si imi cer scuze, dar nu vreau sa trec pe Net numele localitatii, din acelasi motiv pt. care nu pun pozele copiilor. Nu de voi ma feresc eu, ci de ochi nebuni...
In mare, pe langa Boone (North Carolina), in apropiere de Blue Ridge Parkway.

"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)

Mergi la inceput

Macris! Ma innebunesti ML! Doamne, de cind n-am mai mincat... Nici nu stiu daca l-as mai recunoaste. Cind eram mica si bintuiam prin toate coclaurile, asta era una dintre chestiile salbatice care le consumam direct de la sursa! He, he!
Mi se facu dor si de niste salcim...
S-a gasit un suflet binevoitor sa ma ghideze cu PM-ul... Ca eu si tehnica... we don't mix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

ML, ce misto!

Noi am pus casa de aici(Florida)la vanzare ca sa ne mutam in NC !!!am gasit si casa ieftina si frumoasa, zona buna, scoala buna...totul bun ! dar...nu am mai vandut-o pe asta de aici ...asa ca ...totusi sper sa reusim sa vindem si sa plecam la PARADISUL din NC.

Thanks

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

eu am honda de 7 ani aproape minunata masina. acum probabil ca n-as mai lua noua si mi-as lua una mai mare, mai transporti cite ceva pentru casa, mai doarme copilul la drum lung, mai vine o ruda...
mazda7 (aia cu 7 lucuri) pare draguta dar e cam joasa si auzisem ca aerul conditionat nu e super in ultimele locuri (e construita pe sasiu de sedan), mie mi-a placut totusi ca nu e prea mare.
mie honda si toyota mi se par la fel , nissanul nu e izolat fonic.
cind o iei masina la testat o tura sa mergi pe autostrada vezi daca poti auzi radioul la volum normal
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Noi avem o Sequoia si sintem indragostiti de ea. E super din toate punctele de vedere. Si la safety ratings. E si full loaded a noastra. Mai recent ne-am luat o Matrix, dar nici nu se compara. Cred ca la anul o sa traiduim Matrixul pe o Camry V6 model nou sau asa ceva. Nu cred ca as schimba brandul.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?
Multumim mult de tot tuturor celopr care ne-au votat! Promit sa mai iau diplome!

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Andrada

eu am honda de 7 ani aproape minunata masina. acum probabil ca n-as mai lua noua si mi-as lua una mai mare, mai transporti cite ceva pentru casa, mai doarme copilul la drum lung, mai vine o ruda...
mazda7 (aia cu 7 lucuri) pare draguta dar e cam joasa si auzisem ca aerul conditionat nu e super in ultimele locuri (e construita pe sasiu de sedan), mie mi-a placut totusi ca nu e prea mare.
mie honda si toyota mi se par la fel , nissanul nu e izolat fonic.
cind o iei masina la testat o tura sa mergi pe autostrada vezi daca poti auzi radioul la volum normal
A

Tare mi-a placut si mie Mazda 7. M-am dezumflat tot datorita faptului ca nu are aer conditionat si pentru locurile din spate. E un fel de minivan pe caroserie de sedan. Mi-ar fi placut, dar in TX e prea cald sa nu ai aer conditionat si in spate. Si pretul era bun.
In final sint multumita cu Honda Odyssey. E cum spui si tu, incapatoare, acum sintem in mutari si nu-mi vine sa cred cite poti pune acolo. Au loc copiii, rudele, toata lumea! Avem si DVD player sa-i linistim la drum mai lung. Faina masina!
Dar asta e mare.
Ruxij, tu zici ca vrei sedan. Incearca la Mazda, nu ai ce pierde. O sa vezi ca e mai ieftina decit Honda si altele si noi sintem foarte multumiti de ea.

Fetelor, uitai sa va spun ce am descoperit astazi, sint in extaz! Linga noi se construieste ceva si tot eram curioasa sa aflu ce o fi. Astazi am notat numele, e un nume si apoi Center. Am cautat pe internet si am aflat ca e Recreation Center, se da in folosinta in vara asta si va avea tot ce visezi (inclusiv vreo trei piscine, indoor, outdoor, si unul indoor cu slide si current channel si alte nebunii!). Fiind al lui city e ieftin, pentru rezidenti. Sint tare fericita, va fi perfect pentru copii. Se da in folosinta in vara asta, e aproape gata.
Ca sa fie si mai frumos, e la cinci minute de mers pe jos de casa noastra. Prin parc!
Gata, m-am laudat destul. Scuze, dar sint tare bucuroasa. Ai mei dorm si nu stiam cui sa-i spun la ora asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ramona noi avem doua centre de care zici tu aproape de noi, 5 min. intr o directie si 5 min in alta.

Noi avem un Mercedes 240 C! Este o masina f buna. Se aseaza f frumos pe autostrada. Am avut Mazda, Ford, Hunday dar nimic nu se comapara.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Fain cu recreation center, sala la care merg eu la sport tot de la city e si tot asa au de toate

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Eu am mai fost la NY la una, aia era veche si cam jerpelita. Nu avea nici piscina. Aveam si un YMCA pe linga noi, dar cam in aceeasi stare. Avea si piscina, dar tot neatractiva. Pretul era dublu fata de centrul asta.

Mergi la inceput