Fetele din America (83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ocebine in legatura cu bonds am intrat si eu pe un Growth calculator in care mi zice de initial investment si apoi de periodic investment. Poti sa ma luminezi si pe mine ce e acest periodic investment? Am de ex 12,ooo initial investment si 300 periodic investment; adica sa mai vin eu cei 300 periodic peste 12,000? Zic bine?

Mercic.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Ha, ha Ramona, Anamaria ce dragut! Citind despre ai vostri baieti m-am dus cu gandul la Billy Elliot. Ei ce mi-a placut! Al meu trage spre Riverdance .
Ramona tare bun articolul despre radon. Sper sa-mi conving si sotul sa ia masuri, nici macar nu-i scump...
Multumesc si pt. explicatia cu pantalonasii. Adica sunt flausati, nu subtirei, cei pe care i-am gasit online?
Adevarul e ca prefer sa vad ceea ce cumpar, poate am noroc sa gasesc acolo la Wal-Mart, ce zici?!
Adriana si tie iti multumesc. Cu talpa sau fara sper sa dau peste ceva, acum ca m-ati lamurit cam ce sa caut.

"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Da, pantalonasii aia sint flausati.
Din ceilalti gasesti sigur la orice magazin gen Wal-Mart, K-Mart, Target. Numai ca majoritatea modelelor sint doar cu 50% sau 65% bumbac. Eu gasisem si 100% bumbac, trebuie sa cauti putin.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Multumesc Ramona, am sa caut si la astea 3. Tot 100% BBC imi doresc. Poate sa am norocul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Doamne ML, unde sunt peisajele alea de Rai din pozele tale???? Cat de mult imi plac...iti odihnesc ochiul!!!!!! (si vrei sa te muti de acolo????)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Nu Sanzi, acolo ma mut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

ML ce frumos e acolo unde te muti tu! Cred ca e super pentru un copil sa creasca intr-un astfel de loc!

Am si eu o intrebare. Ni s-a stricat una dintre masini si acum ne gandim daca sa o mai reparam sau sa luam alta. Daca am lua alta, voi ce masina ati zice sa luam. Sedan, nu mare si nu prea scumpa, da' cat de cat buna. Ne tot batem capul si nu ne putem hotari. Deasemenea, oare merita sa o luam noua noua, sau una cu 1-2 ani vechime ar fi mai buna ca raport calitate/pret?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Noi am avut noroc cu Mazda si am ramas fideli lor. Pentru ca sotul conduce mult am cumparat mereu masina noua. Au pret foarte bun si noi n-am avut vreodata probleme, nu a trebuit sa reparam nimic - nici dupa patru ani. Doar intretinere obisnuita, dar facuta ca la carte.
A mea am cumparat-o de trei ani vechime, dar eu ma invirt prin zona. Si am cautat sa aiba low miles.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si cam cat ai dat pe Mazda de trei ani vechime? Si noi avem parere f. buna despre Mazda, dar am ramas cu impresia ca ar fi mai scumpa ca altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

ruxij, eu optez pentru Toyota sau Honda.

Sotul are o honda civic de 10 ani si niciodata nu a avut probleme cu Honda.
Eu am Toyota camry de 3/4 ani si sunt absolut multumita si de pret si de calitatea masini.

ML, pliz vreau si eu sa stiu unde este locul unde te muti ...este PARADIS!!!

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput