Prison Break
Raspunsuri - Pagina 21
motanik spune:
Da, de tumoare cred ca a murit, cel putin asta ne lasa producatorii sa credem in ultimul episod cand incepe sa-i curga iar sange din nas si Sara plange cand il imbratiseaza. Nu cred ca plange de bucurie ca sunt impreuna in sfarsit ci de teama ca o sa-l piarda, stie ca o sa-l piarda.
Mie totusi nu-mi da pace gandul ca toti erau asa de relaxati cand au mers la mormant si mai ales Sara, zambareata, linistita.
Si de ce sa fi fost in Mexic, sau unde sunt de se vorbea spaniola? Probabil pt ca Sara a evadat din puscarie in America si au fugit din nou, nu?
Mai avem o saptamana de asteptat.
Hannen, same here! De asta tot caut un serial de care sa ma agat, sa astept saptamanal, m-am obisnuit cu rutina asta, joia Lost si sambata Prison Break. Am descarcat 8 episoade din Rome, sunt 2 sezoane doar dar parca n-am chef sa ma apuc de altceva, tot PB astept.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
mihutza11 spune:
eu am ramas in urma.. dar in sfarsit am vazut si eu finalul....
ei sunt in Panama, acolo unde visau sa aiba magazinul ala, numai ca Michael nu mai e..
si mie mi s-au parut relaxati la mormant.. offf..
nu imi place cum s-a terminat..
offf Michael!!!
p.s. si eu am ramas marcata de I Am Legend, si am "vedenii" cu zombi.. am vazut ambele finaluri..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
motanik spune:
Asteptarea a luat sfarsit!
Desi abia maine apare aici, Prison Break - The Final Break a aparut deja pe net, tocmai mi-a dat o prietena link. Vlada
Deci il puteti lua de aici, gratis:
http://www.megaupload.com/?d=AXL0NCY6
Sau daca nu aveti rabdare la download, il puteti vedea online aici:
http://www.megavideo.com/?d=AXL0NCY6
--------------------
claudia_a spune:
Ce apare in final??? Nu mai am rabdare ... poti sa ne spui Motanik?
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
rhoneea spune:
Claudia_a,M moare.S-a sacrificat electrocutandu-se sa nu o prinda politistii pe Sara.M a lasat un video facut de el.
Mai multe nu divulg
Da de ce a murit Michael
Nu-i drept
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
hannen spune:
Andraaa,ce mi-ai facut!Te
Imediat am intrat pe Megavideo desi stiam ca nu ne da voie decit 72 de minute apoi trebuie sa luam pauza 54 Moor!
Am ajuns cind au intrat in capela si a taiat usa,gata ne-a lasat in suspans,tre sa vad unde gasesc continuarea .
Doamne cit am pliiiiiins!Saraca Sara!
Dar parca ziceau ca sunt 2 ore de film,dar in video arata doar o ora si 23 de minute.Iar inceputul mi s-a parut prea brusc,cu M. pe pod,nervos inainte de a se casatori.Asta e inceputul sau am pierdut ceva?
Iar o sa fiu terminata psihic o saptamana!
rohneea,tu unde l-ai vazut tot cap coada??
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
rhoneea spune:
Hannen,eu le downloadez de pe torrent.
Pe torrente apar mai repede.
Daca vrei sa iti instalezi un torrent spune-mi
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
hannen spune:
Merci rohneea,am incercat mai demult si nu a mers la mine.Gata,am vazut sfirsitul!
Sunt terminata!Nu mai zic nimic,ma duc sa bocesc in liniste!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
motanik spune:
Eu l-am downloadat din linkul pe care l-am pus, megaupload. Nu l-am terminat dar pt ca am citit ce ati scris inainte, am dat repede la final sa vaz si m-am jelit deja cu spor. Stai ca ma duc sa-l vaz acuma, revin.
p.s. Hanne, la megavideo aia daca dai refresh pe pagina te lasa sa vezi in continuare, fara sa astepti, am mai facut asa.
p.p.s. Cred ca au vrut sa zica 2 episoade si au zis gresit 2 ore.
O sa vedem insa ce difuzeaza Sky 1 aici, daca lipseste ceva.
--------------------
motanik spune:
Gata deci, definitiv acum. Putin dezamagita de cum s-a terminat totul, cu Michael care daca nu se electrocuta pt a scapa Sara oricum murea din cauza tumorii, dar ma asteptam la mai multa tragedie pe Sara si chiar pe Linc, pana la urma Michael a murit pt ei, amandoi...of of, mai rau m-am jelit eu decat ei.
--------------------