Prison Break
Ce parere aveti despre acest serial? In prezent se difuzeaza in Sua pe canalul FOX, in fiecare luni .
Mi se pare super, scenariul este extraordinar, intriga ce sa mai zic, iar personajul principar Michael Scofield(Wentworth Miller)......
Daca acest serial mai are fani pe forum,mi-ar place sa vorbim.....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
Raspunsuri
mate spune:
Da,eu sunt fan.Am vazut tot season 1 si astept sa apara season 2 pe DVD(nu suport sa vad 1 episod pe saptamana).Imi place serialul,cred ca este cel mai "trepidant" serial pe care l-am vazut...Despre Michael,atata spun...am ajuns sa-l visez noaptea...ochii aia...
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama
We may have different skin colours, but we are all PINK on the INSIDE.
irinuca spune:
Da,trepidant rau ...si super!dar...ca orice film bun care se vrea si mai bun...spre ultimile episoade devine prea tras de par.eu sunt la zi cu toate episoadele asa ca sunt un telespectator tare silitor.
Si mai am in agenda "24" care e alt film buuun dar care are 6 serii deja si e "de lucru" la el.Si "Neveste disperate" care in ciuda titlului nu e deloc o telenovela, si "Heroes" si "Lost".Cu astea 4 "ma chinui" eu saptamanal si le vanez aparitiile.
claudia_a spune:
Wow... Prison break este favoritul meu ...si eu sunt la zi cu toate episoadele! Nu mi se pare inca ca este tras de par, din contra, actiunea e din ce in ce mai infierbantata! Bine ca ar fi unele chestii pe care le lungesc aiurea... dar in mare este superrrr! De Michael ce sa zic??? Ochi mai frumosi ca ai lui nu am mai vazut pana acum! Super serial!
De curand am devenit fan The 4400 - si asta e bestial - SF dar bunnn!
In rest Lost - care insa lasa de dorit in ultimul timp... si asta din cauza actiunii paralele; daca ar include intr-un episod fragmente din toate locurile unde se desfasoara actiunea filmului ar fi altceva...
Prison Break este pe primul loc!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
MissParker spune:
La nemti inca nu a ajuns acest "Prison break", dar vreau sa stiu si eu cine e Michael asta cu ochii atat de fascinanti, cum il cheama pe actor??
O sa fiu pe faza, sa nu-l ratez, daca ziceti ca e asa bun.
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.
ana_miti spune:
Uite-l aici:http://prison-break.serialy.info/site/postavy/bios/michael_scofield/
Si eu am vazut ambele sezoane. aveti idee de ce intarzie sa para ep 20 din sezonul 2...asteptam sa il vad marti ...dar am citit pe site la fox ca apare abia luni, 19 martie.
de aibia astept. La n moment dat si mie mi s-a parut ca se cam trage matza de coada, insa actiunea a inceput sa creasca iar....abia astept continuarea.
Cica va fi si sezonil 3.
Mi se pare mult mai bun decat Lost.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
layla spune:
Chiar ma gandam cand o sa apara un subiect pe tema PB!
Si eu sunt la zi cu episoadele, ultimul vazut (Sweet Carolina!).
De Wenthworth Miller ce sa mai zic... eu il retinusem din clipul lui Mariah Carey.
Si eu auzisem ceva de sezonul 3. Ar fi interesant!
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
ana_miti spune:
Cum credeti ca fi scenariul in continuare, mie imi este greu sa imi dau seama......situatia este foarte complicata.
Cat despre personajul principal, si-a intrat super in rol. Pana la acest serial eu nu am mai auzit de el, l-am vazut si eu in clipurile lui Mariah Carey si l-am remarcat, insa doar atat.
ce parere aveti despre mahone....chiar gandeste ca Scofield???
carminabulina spune:
Fan declarat Prison Break. De-abia astept sa se termine . CA daca fac vreo serie 3 si la asta m-au terminat. Mi-a placut f mult LOST dar deja o dau in diverse si ma streseaza si nu as vrea sa se intample la fel si cu PB.
Cat despre Scofield................................
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
ana-oana spune:
si pe ce canal se vede in Ro?
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
kriss79 spune:
Pe nici unul, deocamdata..
Eu le-am tras de pe retea.
Astept acum ultimele 2 episoade din seria 2.
Desi nu stiu ce ar mai putea face in seria 3..
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina8+