Prison Break
Raspunsuri - Pagina 20
motanik spune:
27 mai in Uk, da, am gasit pe wikipedia:
23 "The Old Ball and Chain" May 27, 2009(UK)
Michael and Sara wed but Happiness is short lived when Sara is arrested for the murder of Christina Scofield.
24 "Free" May 27, 2009(UK)
Michael, Lincoln and co reunite to break out an increasingly vulnerable Sara.
Super, doar 2 saptamani de asteptare, sa speram ca merita si ca ne ofera ce vrem.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
rhoneea spune:
Da Hannen,asa ii spune 'I am legend'.Are doua finaluri.Cel in care se sinucide ca sa scape fata cu baiatul ei.Celalalt cu happy end,Will i-o da pe zombi shefului,ala se retrage si ei pleaca in Jeep spre alt oras.
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
hannen spune:
Andra,abia astept!Am gasit o poza aseara pe un blog,de la nunta lor!Pe plaja o fac!Suupeeer!
Asa cica,ea e in inchisoare pt. ca acolo unde a omorit-o pe Christina erau camere de luat vederi si ca ea a impuscat-o din spate,deci nu a fost autoaparare,oof.
Si ma gindesc ca nu cumva Gretchen sa fie in aceasi inchisoare si sa-i faca viata lu` puiu,de aia sa fie Michael asa disperat sa o scoata.
Presupun si eu ca altceva n-am ce face.Dar serios ca nu imi pot scoate filmul din cap,am incercat cu orice "hai mai ca`s personaje fictive..bla,bla.."degeaba,nu tine!Eu tot vreau happy end!!!
rhoneea,n-am vazut a doua varianta!Mi-a fost de ajuns prima !L-am vazut anul trecut dar si acum cind plec noaptea de acasa ,cind intru in parcare imi aduc aminte filmul ala.Pina la masina imi tremura mainile pe chei si niciodata nu nimeresc senzorul din prima ca sa deschid de la distanta asa ca am timp sa-mi imaginez tot felul de bazaconii ,maini iesind de pe sub masina,zombii zburind peste celalte masini venind spre mine.Cind urc,trintesc usa ,inchid imediat si o iau repede din loc.
Nush ce naiba ,dar ma urmaresc imaginile alea...brrr!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
sweetmelon spune:
Unde ati gasit ceva nou pe youtube?pls!!!!
Hannen, poza de la nunta unde ai vazut-o?
motanik spune:
Presupun ca despre poza asta este vorba?
hannen, nu esti singura sa stii. M-am atasat tare de personajele din filmul asta, am urmarit mereu cu sufletul la gura, ce sa mai, m-a prins tare de tot. Si acum sigur ca mi-e greu sa...let go.
Noroc ca te am pe tine sa ne varsam naduful impreuna. Sper sa nu ne prinda 2010 tot jelindu-ne dupa Michael insa.
Am gasit si un interviu cu scenaristii. Se pare totusi Wentworth Miller a fostd e acord ca Michael sa fie mort la finalul serialului pt ca, citez, si mainile lui sunt murdare de sange.
Asa ca nu trebuie sa ne asteptam la nici o minune, doar o sa ne mai jelim un pic.
http://www.prisonbreakbuff.com/2009/05/16/matt-olmstead-talks-series-finale/
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
hannen spune:
Da,Andra,asta este poza!Bine ca ai pus-o tu ca nu stiu daca o mai gaseam,la cite "coclauri" am colindat azi-noapte.
Sa stii ca am citit si eu asta,cum ca Went a fost de acord ca Michael sa moara,totusi am speraaaat
Hai mai ,la naiba,eu nu cred ca mainile lui sunt murdare de singe...
Ooof,nu stiu ce sa mai zic
Asadar tot vom boci,acum zic si eu ca tine la inceput,parca nu mai am chef sa-l vad.La ce naiba,abia mi-am revenit putin (cu toate ca mi-e gindul numai la ei doi(MiSa)) si dupa cele doua ore surpriza ce sa fac,sa urlu iar si sa fiu zombie 3 zile?
Sweetmelon,pe youtube n-am mai intrat dar am citit pe FOX comentariile fanilor si-am mers din link in link,ca circulau multe pe acolo.
hannen spune:
Andra,am citit interviul.I`m soooooooooo saaaaaaaaaaad!
Gata,nu mai zic nimic,ma duc la padure.
sweetmelon spune:
Andra, Hannen si eu sunt tot asa big fan! Chiar am trait serialul asta, nici nu-mi aduc aminte de cand mi-a mai placut asa de mult un film! Nu ma asteptam la asa un final! Putea sa fie altfel!offffff
Mie mi-a placut f mult si T-Bag, cu toate ca a avut un rol negativ, a avut farmecul lui, chiar ma surprindeam cateodata intrebandu-ma cum de simpatizez cu el dupa cate a facut.
O sa imi fie dor de Sarah, de Sucre, de Linc, de toti! Super distributie! De Wentworth Miller ce sa mai zic
merci mult pt poza si link
hannen spune:
Va rog frumos luati-ma la palme .Eu cred ca m-am stricat cu totul la tartacutza.E prea din prea mey,inainte sa adorm ma gindesc la PB,cind ma trezesc primul gind e "Michael a muriit"si gata ,ma umplu de "voie buna" pe toata ziua.
Mai fetelor,eu zic ca nu-i normal.Incep sa ma ingrijorez .
Ma gindesc ca poate din cauza ca mereu am asteptat "in data XXX avem sezon nou,a simbata un nou episod,oare ce se mai intimpla..." si tot asa.Acum am ramas fara nimic de "planuit" in minte,nici un scenariu la care sa lucram,suntem la sfirsit si eroul a murit!
Voua vi se pare normal???Oare cind trece??
Edit:apropo,unde`s mey toate admiratoarele PB si ale lui Michael,Lincoln &co.Vad ca au disparut ,nici una din cele cu vechime care sa jeleasca cu noi aici
rhoneea spune:
Astazi m-am uitat din nou la ep 22 si mi-am facut un scenariu in cap de ce a murit M.
Va mai aduceti aminte cand el ii spunea Sarei despre mama lui ca a murit la 30 de ani din cauza acestei tumori?(Asta inainte sa afle ca mama-sa e in viata).
Pe piatra funerara scrie 1975-2005.30 de ani!
Cred ca tumoarea lui devenise neoperabila.
Hanenn si eu sunt la fel ca si tine.Is plina de 'voie buna'.Numai Michael si Sara imi bantuie creierii.Eu mi-as fi dorit sa-l vad cum alearga cu fiu-su,cum se harjonesc
Acum sa vedem ce-o fi....
Any way,ma gandeam asa...Generalu a scapat mult prea usor cu scaunul electric,mai bine ramanea in puscarie sa-i faca aia viata amara.
T-Bag a ajuns exact unde trebuia.
DonSelf,mi-a fost mila de el ca ajunsese in scaun dar o merita pentru ca a ucis-o pe fetisoara aia nevinovata,sau partial vinovata
Restu'ma bucur ca si-au gasit fericirea,dar eroii nu mor niciodata ,iar baietelul care l-au ales ca fiu al lui Michael,seamana foarte mult la ochisori.
Mi-aduc aminte in sezonul 1 cum arata M,iar in sezonul 4 cat de mult s-a schimbat...4 ani alaturi de el si de toti ceilalti...
Mai avem aceste 2 sapt de asteptare si gata
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"