Prison Break
Raspunsuri - Pagina 19
hannen spune:
Andra,iote ca se facu ziua la mine si eu tot fac scenarii la film.Nici nu stiu de cind n-am mai avut asa un gust amar ...
Asa ma gindeam si eu,cum naiba au stiut ca ea a impuscat-o pe Cristina ,si chiar daca,a fost self-defence,nu??De ce nu a fost totul cleared si gata.
Eu am facut legatura ca ceva nu e in regula cind au aratat-o pe Sara intr-o tara vorbitoare de spaniola,portugheza...ce limba era aia,deci sigur a fugit din America iar cind am vazut ca toti se pregateau de drum si ca ea cumpara flori albe...
zic ,stai sa vezi ca se duc la mormintul lui Michael.
Din cauza comentariilor pe care le-am citit in avans am sperat tot timpul ca nu se termina asa urit,dar cind s-au confirmat
De ce naiba au ales sfirsitul asta???
Unii zic ca cica Michael "se sacrifica" pt. ea (in ce o consta sacrificiul asta nu stiu) pt. ca el stia ca oricum o sa moara ,tumoarea fiind tot acolo ...Poate ca l-au pacalit aia ca l-au operat,cine stie???
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
hannen spune:
Am citit pe fox comentariile ,oh my...ce furiosi sunt fanii!
Unii sunt optimisti si spera ca Michael nu a murit,cauta indicii in orice ,cum ca Sara era vesela ,ca i-a zis lui fii-su` "let`s go see daddy"...
Unii zic ca Fox s-ar putea sa-i faca un alt final urmarind reactiile fanilor si ca de aia au lasat ceva timp pina la DVD release.Altii merg si mai departe si zic ca vor continua.
Eu m-am bucurat cind am vazut ca nu sunt singura suparata,revoltata,nervoasa,dezamagita si sper ca totusi vom avea un final mai frumos.
hannen spune:
Andra,ce zici de asta ?
"I have seen the special that shows the 4 missing years from the season finale...(SPOILERS)Michael is not dead. He has gone back to the doctors from the company which still exists although the general is dead. They performed additional surgery in return for his commitment to work for them. After the success of the surgery he faked his death with the help of Kellerman and the US government after agreeing to help them bring the company to its knees. Other stories with the other characters' lives mix into the show. The visit to the grave was only to commemorate his success at tricking the company into believing he was dead and ending its reign. "
Gasita tot pe Fox.Oare e adevarat?Ce fain ar fi sa fie asa.
motanik spune:
Aaaa, ce bine ar fi! Pai numai asa mai scapa scenaristii de noi, ca asa au schimbat si sezonul 4 si au adus-o pe Sara inapoi cand s-au rasculat fanii. Acum ce sa facem, trebuie sa vedem si alea doua episoade...
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
rhoneea spune:
Eu,tind sa cred ca Michael nu va muri.Moartea lui,nu e decat o inscenare.
Cred ca in cele doua episoade surpriza va aparea Michael cu sigurantza.
Daca nu,vor fi nevoiti sa faca si un sfarsit cu happy end.
Asa cum s-a facut la filmul ala (imi sta pe limba numele) cu Will Smith si zombii.I-au facut si un happy end.
Sunt convinsa ca Michael va aparea in cele doua episoade surpriza.Trebuie!!!!!Nu se poate termina asa
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
hannen spune:
rhoneea,faptul ca Michael apare in cele 2 ore de film promise este nediscutabil.filmul presupune ca trebuie sa ne zica ce s-a intimplat dupa ce au "scapat" de scylla si au fost "cleared" de toate "crimele" ,asadar si de ce si cum a murit,in cazul in care chiar asta este finalul,cu el mort!
Daca e asa cum se vehiculeaza,ca Sara va fi condamnata si ca el o ajute sa evadeze ,sacrificindu-se pt. ea ,si chiar daca nu e asa el tot trebuie sa apara,sa avem explicatia la ce s-a intimplat .
Dar noi speram ca el de fapt nu va muri ,speram ca se va gasi o alta explicatie pt. piatra de mormint din finalul seriei,speram ca totusi finalul sa fie altul,unul fericit!
Nu stiu finalul din filmul cu Will Smith(I am legend),nu?El a murit,care a fost finalul ?Adica a mai fost ceva dupa ,ca nu mai retin.
Andra,am inteles ca filmul va fi difuzat in U.K pe 27 mai.
Noi nu stim unde o sa-l vedem,daca e numai pe DVD sigur trebuie sa mai asteptam vreun an ca astia de aici se misca incet de tot,nici nu stiu daca au bagat in stores sezonul 4.
Daca nu-l pun pe net,ne-am ars.
motanik spune:
Aaa, pai nu-ti face griji ca-l urca baietii pe net imediat si daca zici ca pe 27 apare, cred ca pe 28 cel tarziu il vedem si noi. Bine ca nu mai e mult.
--------------------
hannen spune:
Andra,cineva a scris pe forum la FOX ca va fi difuzat pe 27 mai dar numai la voi cica in sfirsit e si "strainatatea" favorizata o data.In rest,pt. america ramane varianta DVD-ului care va apare pe 21 iulie.
Oricum daca^l aveti voi la tv eu sper sa-l urce careva pe net,normal!
M-am timpit cu totul ,citesc de zor pe FOX.
hannen spune:
acum ma gindesc,era 27 mai sau iunie??ca am realizat distanta mare dintre 27 mai si 21 iulie cind iese DVD-ul
sper sa nu fi gresit si sa dau sperante aiurea ,oof,oare unde am gasit mesajele alea...
motanik spune:
27 mai in Uk, da, am gasit pe wikipedia:
23 "The Old Ball and Chain" May 27, 2009(UK)
Michael and Sara wed but Happiness is short lived when Sara is arrested for the murder of Christina Scofield.
24 "Free" May 27, 2009(UK)
Michael, Lincoln and co reunite to break out an increasingly vulnerable Sara.
Super, nici 2 saptamani de asteptare, sa speram ca merita si ca ne ofera ce vrem.
--------------------