Prison Break

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

rhoneea,merci.Stiam de aparitiile cu Mariah Carey dar nu stiam de Ghost whisperer si am crezut ca e ceva aparut dupa PB.Ceva cu el in rolul principal,asta vreau!!!

Andra,credeam ca azi te gasesc aici cu ...commentsAseara l-ati vazut,nu???Eu n-am fost pe site sa verific daca le-au urcat ,sper ca da!Daca intru mi-e ca nu rezist pina diseara si ma "sinucide" berbatul daca-l tradez.

Eu am citit comentariile de pe Youtube de la trailer si m-am dezumflat...cum ca o sa moara Michael.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Pai abia aseara a aparut la americani si cu cate ore sunt in urma noastra, 7? Nu aveam cum sa il vedem si noi tot aseara. Asa ca iata-le, ultimele:
http://rapidshare.com/files/233539228/Prison.Break.S04E21.HDTV.XviD-LOL.part1.rar
http://rapidshare.com/files/233539058/Prison.Break.S04E21.HDTV.XviD-LOL.part2.rar

http://rapidshare.com/files/233542497/Prison.Break.S04E22.HDTV.XviD-LOL.part1.rar
http://rapidshare.com/files/233544063/Prison.Break.S04E22.HDTV.XviD-LOL.part2.rar

Va astept la ultimele comentarii!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Hannen,uite aici biografia si filmele in care a jucat Michael http://en.wikipedia.org/wiki/Wentworth_Miller

Abia astazi putem vedea,ieri am stat pana la 2 noaptea dar degeaba,nu aparuse.

Fetelor,eu va recomand sa vedeti si Ghost Whisperer (sezonul 4)

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput

Rhoneea, vezi mesajul meu de mai sus.
Dupa ce tragi partile din linkuri (tb sa astepti aprox 15 min intre doua linkuri pt a le putea downloada gratis), le dezarhivezi cu Winrar.

Ghost Whisperer e cu...fantome?

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Andra,multumesc frumos.Eu downloadez de pe torrent.

Ghost whisperer.In rolul principal joaca Jennifer Love Hewitt (Melinda).Ea are un dar.Acela de a vedea fantomele.Trebuie sa le ajute sa 'cross over'.Insa nu poate de la bun inceput,insa pana la sfarsitul episodului reuseste.Tot in acest sezon se afla si Elie (care in realitate ei formeaza un cuplu) care in urma unui incendiu acesta a murit dar sufletul lui s-a intors inapoi.Adica fusese in moarte clininca.De atunci el are abilitatea de a auzi fantomele fara sa le vada.Impreuna cu Melinda formeaza o echipa buna in ajutarea fantomelor de a trece in lumina.
Sezonul 4 a devenit cu mult mai interesant,pentru ca sotul ei a murit si apoi s-a reincarnat in alt corp.Cei care il cunosteau pe Jim(sotul Melindei) il vad in noul corp asa cum este si nu adevaratul corp.Restul oamenilor nu il vad ca pe Jim ci ca pe Sam.
Inainte de a muri Jim ea a ramas insarcinata,si acum vor trebui sa se casatoreasca din nou pentru ca toata lumea il vede pe Sam dar in am se afla sufletul si toate memoriile lui Jim.
Acum sezonul 4 a ajuns la episodul 23.
Poate dupa ce se termina prison break ai putea incepe sa vezi si Ghost Whisperer.
E super fain.Eu cel putin am bocit in episodul cand ea suferea dupa moartea sotului ei.

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput

Hanne, cand am vazut ce ai scris de comentariile de pe youtube, am crezut ca poate nu ai inteles bine, ca poate au scris aia la panarama.
Si...acum am terminat de vazut, m-am umflat de plans. Nu e deloc happy end. Nu-mi place deloc cum s-a terminat. Nu stiu, nene, sa mai faca un sezon si sfarsitul asta sa fi fost doar un vis urat al cuiva, nu vreau sa se termine asa. Ma doare si capatana de plans.

--------------------

Mergi la inceput

Am citit pe site la fox parerile fanilor, impartite desigur, dar cei mai multi se revolta la asa final. Adevarul e ca atatia ani le-am urmarit fuga pt ca sa se termine asa?

Si pe wikipedia am gasit asta, despre episodul de rezerva, deci nu mai avem ce astepta, se pare.

Four years later Michael is dead, however the two hour DVD that wraps up "loose-ends" shows that Michael sacrifices himself (he will die anyway) to get Sara out of prison.

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Andra,acum am terminat si eu,sunt umflata de plins si imi bubuie capatina de mor.
Oribil,oribil sfirsit!!!
Ce inseamna ca mai avem 2 ore unde arata cum o scoate pe Sara din inchisoare??Asta am citit si pe youtube,dar chiar nu inteleg de ce a intrat Sara in inchisoare(cica pt. ca a omorit^o pe Cristina)?Si de unde naiba stiau aia sfirsitul daca nu l-au dat nicaieri pina acum?

Sunt asa suparata!
Si cind il aud si pe barbata-miu ca face misto,cica daca pt. Michael plingi asa pt. mine ce faci?Si-a ajuns la concluzia ca bine ca n-au aratat si cum a murit si inmormintarea ca urlam pina la ziua,dar daca mai avem si "explicatiile" la asa tragic sfirsit se pare ca nu a scapat de bocitoare.
Sunt totaaaaaaaaal dezamagita,furioasa,suparata si nefericita!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Trist sfarsitul. Intr-un fel, ma bucur ca s-a terminat ca prea au tras pisica de coada in ultimele doua sezoane.
Ultimul episod a fost tot pe fuga. L-am revazut pe Kellerman, parca asa ii zice, si tot incercam sa imi amintesc de rolul lui in serial cand repede-repede i-a exonerat pe cei din gasca vesela si pusa tot timpul pe fuga.
Nu ma asteptam ca Michael sa moara. Ma asteptam sa vad un happy end - eventual o nunta, sa ii vad la casele lor.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Da, asa am citit ca in episoadele alea 2 de rezerva, care se pare ca vor aparea pe dvd, vedem cum o scapa pe Sara, care intr-adevar a impuscat-o pe Cristina, dar de unde se afla si de ce nu se sterge si fapta asta cand le sterge trecutul la toti nu inteleg. Dar daca tot moare Michael, n-am nici un chef sa ma uit.

De ce el moare de tumoare cand a fost operat de aceiasi oameni cu acelasi echipament ca si in cazul mamei lui, care mama a trait sanatoasa pana a impuscat-o Sara?! Sau poate nu de tumoare moare, daca tot se aude ca se sacrifica el ca sa o scape pe ea de inchisoare? De ce Sara pare atat de linistita cand merge la mormant, nici o lacrima, nimic? Daca a murit din cauza ei, cum se poate impaca cu gandul? Of, ce fel au lasat finalul asta, ce era greu sa ni-i lase pe toti in viata, fericiti, ca meritau dupa atat alergat...

--------------------

Mergi la inceput