Prison Break
Raspunsuri - Pagina 17
hannen spune:
nu mai pooooooooooot ,vreau continuareaaaa
ce situatie !Ce rahat T-Bag,barbata-miu dupa film zice "as vrea sa-l omoare careva!"
Saracul Michael,oare cum "scoate camasa" de data asta.
N-am inteles ce i-a zis generalul lui Self,exact atunci a inceput fii-mea sa miorlaie ,doar ca nevasta-sa era in whellchair...
Si sa stii ca eu te-am citit inainte sa-l vad dar tot nu m-am asteptat la asa ceva.
Hai mai ,chiar se termina?Nu vreauuuu
Andra,hai sa te intreb ceva.Acum citeva luni am vazut la o prietena care are cablu ,o reclama pe Fox ,un film cu aceiasi actori(nu mai retin daca amindoi M si L sau doar unul...)parca Ghost ii zice.Stii ceva ??
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
hannen spune:
M-am uitat putin pe wiki si-am gasit un "ghost whisperer" in care Wentworth apare doar in primul episod.Sunt dezmagita.
motanik spune:
Stii ca Self zicea ca sotia lui a fost omorata intr-un accident. De fapt nu fusese omorata dar era probabil paralizata. Self a zis ca e lipsita de aparare.
Nu am urmarit Ghost Whisperer dar oricum n-ar fi la fel alt film cu ei. Si eu mai vreau, hai sa le scriem un mail scenaristilor, sa-i amenintam cumva sa mai bage un sezon
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
hannen spune:
Andra,nu-mi amintesc de Self sa fi zis ca nevasta-sa a murit,batrinetile maica dar no ca a omorit-o ala ,saracul Self.
Si adica el nu se razbuna???
Ideea cu mailu` nu-i rea,daca ai nevoie de semnaturi eu sunt prima Eu chiar nu vreau sa se termine,e inca fain.Daca vor lua o pauza si apoi sa continue actiunea ar fi cel mai fain.
Sau poate se tem ca lumea isi va pierde interesul daca`i tot fugareste pe saracii protagonisti atit.
Chiar asa,hai sa ne intr-un mail,"Vrem continuareaaaa"
CRIXIA spune:
Il tineti minte pe Self la inceputul actiunii sale, cand era agent, incerca sa-i ajute pe M si L....la un moment dat isi scoate din buzunar verigheta, se uita la ea, il fura un pic gandurile....era ceva legat de casnicia lui!
Iar acum generalul a ordonat prin telefon uciderea ei, era intr-un scaun cu rotile, probabil intr-un spital, azil....
Unde-i personajul care revine? si cine-i, Sucre? sau revenirea este a lui Self, din apa!?
M si L nu sunt frati, o spune Cristina hotarata!
Haa, ce mi-a placut complimentele facute de Krantz catre M, ca e destept, ca mintea lui...iar el asculta calm.....
Cri mami de Ale ( 2003) & +24 sapt
motanik spune:
Apare si Sucre.
Dar se pare ca mai e cineva, daca vedeti fatza mirata a lui Sucre in promoul din link si "What the hell are you doing here??" Cine o mai fi?? Of ca stau pe ghimpi pana sambata.
Enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=xJtQcJosC_Q
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
hannen spune:
Eu cred ca nu am fost destul de clara in exprimare.Inca de la inceputul serialului m-am intrebat de ce ,ce-i doi "frati" au nume de familii diferite.Cum se explica asta.Si pare-mi-se ca am intrebat si aici ,la subiect.
Eu am inteles ce-a zis Christina,nu asta era problema,ma intrebam in continuare cum de ei ,fratii,nu si-au pus niciodata intrebarea asta,ca deh,is adulti deja.In fine.
Chiar ca nu-mi amintesc de Self si verigheta sau sa fi zis ca sotia lui e moarta,dar am aflat acum ca traia si era paralizata.V-am zis,batrinetile is de vina .
Andra,acu` intru sa vad ce si cum si pina simbata sa fac treispe-paispe ...pe net
hannen spune:
Gata,vazut
Andra,din spate dupa cum era imbracat eu zic ca e C-note.El avea stilul ala,nu?
rhoneea spune:
Eu am vizionat ep 20 din sezonu 4.
Michael si Lincon nu sunt frati.Lincon a fost adoptat.Numai Michael a aflat asta,Lincon inca nu stie.
Acum,Sara e insarcinata cu Michael si deocamdata are Scylla la el.Generalul si Christina (mama lui) vor Scylla.Problema e ca,mama lui il are pe Lincon si Generalul o are pe Sara.Amandoi vor Scylla,iar el trebuie sa aleaga cui sa o dea.Lincon e deja impuscat in coaste de Christina.
Self,a reusit sa scape de General,dar are o rana imensa la picior.
Pe 15 apare si episodu 21 ,abia pe 16-17 poate fi downloadat de pe torrente.
Sper ca nu am gresit ca am postat
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
rhoneea spune:
Hannen Michael a aparut in primul sezon si primul episod din Ghost whisperer.Adik acum fro' 4 ani.Inainte de a incepe Prison Break.
A mai aparut in doua videoclipuri ale lui Mariah Carey-"it's like that" si "we belong together"
Merita vizionat si Ghost whisperer,in special sezonul 4.
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"