Prison Break
Raspunsuri - Pagina 16
motanik spune:
Da, asta e. Deci daca am inteles ca scopul ei era sa vanda Scylla indianului pt multi bani, acum chiar nu inteleg, ce urmareste? Ca doar nu a fost plan b sa ii insceneze lui Linc, doar avea nevoie de indian, nu?
Sa credem ca nu-s frati, sa nu?
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
hannen spune:
Mota,si pe mine m-a zapacit putin dar inca il consider interesant si as vrea sa continue Vedem noi ce si cum pina la urma,adica sper.Numai ca mi-e mila de saracul Lincoln,si la cit de lipsita de scrupule e ,nu ma mir ca si de-ar fi copilul ei nu ar face la fel.
Si apoi vorba lui Michael "he was more a brother to me than you were a mother"...
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
motanik spune:
Da, mi-a placut replica, am aplaudat!
Iata ce am gasit pe wikipedia cu referire la urmatoarele episoade.
20 "Cowboys & Indians" May 8, 2009
Pandemonium erupts at the hotel following an assassination at the global energy conference, and Michael must choose between saving either Sara or Lincoln.
21 "Rate of Exchange" May 15, 2009
Michael must choose once and for all between saving Sara's life and saving Linc's...
22 "Killing Your Number" May 15, 2009
Familiar faces return to help Michael end his quest to bring down The Company once and for all.
Se pare ca pe 15 mai avem episod dublu si apoi ne luam adio de la serial. Of, ce rau imi pare.
Dar devine din ce in ce mai interesant. Cum are de ales intre Sara si Linc, cine s-o intoarce (familiar faces), cum s-o termina...
--------------------
motanik spune:
Cine cauta gaseste.
Am gasit un preview pt urmatorul episod.
http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.com/2009/05/episode-420-cowboys-indians-promo.html
Plus randurile astea.
The final scenes of episode 22 will take place 4 years in the future. We will see MIchael and Sara's son. We will also learn what happened to Sucre, Mahone, Lincoln, C-Note, T-Bag, Sofia, LJ, Selt and Kellerman.
In the end, Mahone will walk off into the sunset.
The show's two-hour send-off features "two major deaths" and the return of four familiar faces.
Cred ca cei doi morti, sper de fapt, sa fie generalul si Christina. Am gasit si alte randuri, se pare ca cineva se impusca, cineva comite o crima, fratii se intorc la inchisoare dar probabil pt a asista la executia altcuiva (oare generalul?) si ultimele secvente sunt un flash forward cu sexosuld e Michael si ai lui sotie si copil.
Abia astept!
I just love happy endings!
--------------------
hannen spune:
m-am uitat pe promo si acum stau ca pe ghimpi.
Macar de-ar fi happy end!Sper sa nu moara Linc.
CRIXIA spune:
Vreau un final frumos, merituos, dupa atatea incercari!
Si eu stau pe ghimpi...
Cri mami de Ale ( 2003) & +23 sapt
motanik spune:
Ep 20
http://rapidshare.com/files/230856629/Prison.Break.S04E20.HDTV.XviD-LOL.part1.rar
http://rapidshare.com/files/230856986/Prison.Break.S04E20.HDTV.XviD-LOL.part2.rar
--------------------
hannen spune:
Andra,io astept berbatuuuu,nu mai pot.Vreau sa-l vad mai repede dar daca il vad singura se supara "musiu" si nici nu pot sa ma prefac ca nu l-am vazut.Oricum e mai fain in doi nu??
hannen spune:
stii la ce ma gindeam zilele trecute?Mi-am adus aminte ca ei oricum au nume de familie diferite,nu?Michael si Lincoln.Chiar s-ar putea sa nu fie frati dar ei pina acum nu si-au pus intrebarea asta?
stiu ca m-am mai intrebat intr-o perioada cum se explica faptul asta dar rasuns n-am gasit
motanik spune:
Nu cititi pana nu vedeti.
Nu sunt frati.
Zice in ep 20 Christina "he's the only son I got" - despre Michael.
Si nu se sfieste deloc sa-l impuste pe Linc, nesimtita.
Vaaaai, ce final. Cate scenarii mi-am facut in cap, nu ma gandeam cum va avea de ales intre Sara si Linc. Chiar nu imi imaginez cum mai iese si din situatia asta cu Linc jumate mort. Si avand in vedere ca saptamana viitoare e finalul, oare cum naiba o intorc astia? Generalul intr-o parte, Christina in alta, politia la mijloc.
Mi-a fost mila tare de Self, am inteles deci de ce a vrut sa fure Scylla si s-o vanda.
--------------------