Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

eu am fost in z13 la dr., adica ieri inainte sa ovulez.
noua ne-a zis dr. sa facem din 2 in 2 zile pana duminica.
bafta multa le a dr. maine si astept vesti!!!!!!!!!!!

VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/jpjCp2.png
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

A! am uitat ce vroiam sa intreb. Fetelor care ar trebui sa fie temperatura bazala inainte de ciclu. Eu sunt in ziua 22(CM 26-27Z) si o am de 2-3 zile 36.9-37. Asa trebuie sa fie?

Pup de la GUGU

Gugu, nu exista o valoare standard sau un pattern comun. De aceea, doar dupa cateva luni de monitorizare a temp iti poti da seama exact cum functioneaza organismul tau. De ex, la unele fete temp. scade cu cateva zile inainte de ciclu, la altele scade chiar in ziua cu pricina. Pentru unele 36.9 e o valoare foarte buna (mai ales pt cele care o masoara oral, pt ca in felul acesta valorile sunt ceva mai mici), pentru altele care ajung pe la 37.3, nu e chiar grozava.
In alta ordine de idei, ca am batut campii destul, valorile tale sunt numai bune pentru faza luteala. Sa dea DD sa se mentina asa si sa nu mai vina uratii.

Olivia
Asteptam
Nobody is perfect. I'm nobody.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mire79 spune:

galuscuta,
multumesc mult de informatie.
Am intrat aici: preg.FretilityFriend.com si m-am inscris.
Inca nu am gasit unde pot eu sa-mi scriu temperatura bazala,
da nici nu prea am avut timp de cautat.
Sper sa gasesc pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Mire, vezi ca pe prima pagina la fertilityfriend ai undeva in stanga My Chart. Intri acolo si iti vei putea introduce datele.

Olivia
Asteptam
Nobody is perfect. I'm nobody.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

salut duamnele
bubule, fac ce faceti si voi: stress si munca si iar stress si iar munca ; la vara se fac 2 ani de cand nu am mai fost in concediu
meduzo, sunteti bine?
floareo, a venit primavara, hai cu infloritu
Noela, astept vesti
Avalonule, stiam ca in 30 zile trebuia sa fi reparat masina, nu asa zice legea?
turturelule, mai zbori?
roxali, esti ok?
... un nou inceput baftos doresc tuturor!
nu am uitat pe niciuna dar asa te tavaleste viata asta ca iti piere cheful de orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by dj_mama
Avalonule, stiam ca in 30 zile trebuia sa fi reparat masina, nu asa zice legea?
... un nou inceput baftos doresc tuturor!
nu am uitat pe niciuna dar asa te tavaleste viata asta ca iti piere cheful de orice

Hahahaaa, vrei sa zici ca nu-mi mai dau nemernicii de la asigurari niciun ban? Si asa m-am luptat sa primesc macar o parte din daune... Atunci mai merg cu ea asa un an, ca intimidez participantii la trafic cu look-ul meu bushit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Olivia, aurita sa-ti fie guritza, draga mea. Multumesc pt raspuns. Un pup maaaaaaaaaaaaare de la GUGU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Fetele, tocmai am facut o si am observat cateva firicele de sange. Oare de la ce sa fie? Sunt in ziua 22 dintr-un ciclu de 26-27 de zle. Luni si marti am avut niste dureri(nu stiu daca pot sa le spun chiar asa, mai mult era o tensiune mica)in uter cred, mai jos de burtica. Ce se intampla????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna dimineata dragi duamni!!!!
ce fac fetili meli dragi???

mami as inflori eu ...da stii cum...cu vreo doi trei boboci de floare..insa...se pare ca nu e primavara mea asta....
avalon , pai cum mama asa soferita esti tu??busit masina??f rau f f rau...
noelaaa , saluti , cum mai mama aruncat bunatate de muraturi???!! pai ce te faci daca ramane una din noi tocmai acu...de unde scoti tu gogonele sa ne trimiti la pachet ?asa cum ai promis??

medo scumpa ,totul e bine??pupici multi pe burticut...
turturico pe unde mai esti??iar ne-ai parasit...
feli...stiu ca mai bagi un ochi pe acilea..da da si tu un semn sa stie lumea ca esti bine..chiar daca plictisita ..
ce mai stiti de ale??cum evolueaza sarcina?? e bine sanatoasA??
ange , ce faci??venit rosu???

sa fiu si on topic putin...ziua 17 azi...cred ca avulat in ziua 14 , prestat si zua 13 si 14 ....acum asteptam ...ce o vrea Dumnezeu...
desi am sperante putine...da tot mai sunt acolo pe fundul galetii..

gugustiucule , cine stie , poate micile dureri sunt de la implantare , la fel si sangerarea,,,,da Doamne asa sa fie...

pupici...multi si ...o zi insorita azi!!!

http://tt.lilypie.com/Vsd0p2.png

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

AngeliquedeS
Nu mai spui nimik???
Au venit rushii???
Ai terminat trat cu pulsatilla??

Elly

Mergi la inceput