Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Mire76 - este site-ul Fertility Friend .trebuie sa te inregistrezi si acolo in fiecere zi poti sa inregistrezi TB .ca exemplu vezi mai sus am pus graficul meu (ce exemplu...

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

am venit acum de la dr. si vreau sa va dau o veste buna pt. mine:
fetelor am intrat la dr. asa si am iesit
endometrul meu e de 1.31 cm si am un folicul de 2.76 cm.de azi incolo trebuie sa se sparga.
asa ca de azi pana duminica ne-a recomandat sa si pe urma pe burtica....
cat despre teste de ov. mi-a zis sa le arunc, ca nu sunt bune de nimic, mie de ex. mi-e iesit pozitiv in z10 si mi-a zis ca este imposibil sa fie ovulatia, pt. ca la un CM de 28 de zile nu poate veni mai devreme de z14 si sa nu am incredere in teste pt. ca nu sunt bune.
asa ca eu nu o sa mai fac teste de ov.
in schimb mi-a zis sa-mi urmaresc TB.
hai ca v-am zapacit de tot.
am sa citesc din urma si va raspund si eu mai incolo pana in 22.00 bineanteles, ca pe urma trebuie sa .
va pe toate!!!!!!!!!!

VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/jpjCp2.png
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Mey, gagici , TB mereu 37,1 da testu-i negativ... nu aveam dubii ca mie nu mi se poate intampla asa ceva ...nu mai iau TB, gata , ca m-am enervat.

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Buna,

Ma lamuriti si pe mine va rog daca se poate.
Azi ziua 19, de aseara am usoare dureri la burtica care acum au incetat.Ce poate fi?
Luna asta am facut stimulare cu Ovamit ( am si ovulatie naturala dar o singura trompa functionala ) iar in ziua 12 ( miercuri) aveam pe ovarul stang ( trompa buna ) folicul de 21 mm si endometrul de 11 mm.
Dr a recomandat program artistic incepand cu acea zi si in weekend.
CM este de 26-28 zile.
Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Nici eu nu mai imi iau TB - ma deruteaza rau de tot.
M-am hotarat sa folosesc testele de ovulatie.
Asa ca m-am dus ieri la o farmacie de la coltul blocului meu si am cerut teste de ovulatie.
S-a uitat farmacista la mine ff derutata si mi-a spus ca nu are.
Nu cred ca stia exact ce i-am cerut.

Voi mai incerca azi la alta farmacie

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Azi va fi Z1.

Nimik interesant luna aceasta.
Poate cateva kg in plus , mult stres, multa munca.

Dar urmeaza o noua luna cu vechi preocupari:, , teste, utrogestan, napraznic, .... si putin

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

quote:
Originally posted by baby_r7

am venit acum de la dr. si vreau sa va dau o veste buna pt. mine:
fetelor am intrat la dr. asa si am iesit
endometrul meu e de 1.31 cm si am un folicul de 2.76 cm.de azi incolo trebuie sa se sparga.
asa ca de azi pana duminica ne-a recomandat sa si pe urma pe burtica....
cat despre teste de ov. mi-a zis sa le arunc, ca nu sunt bune de nimic, mie de ex. mi-e iesit pozitiv in z10 si mi-a zis ca este imposibil sa fie ovulatia, pt. ca la un CM de 28 de zile nu poate veni mai devreme de z14 si sa nu am incredere in teste pt. ca nu sunt bune.
asa ca eu nu o sa mai fac teste de ov.
in schimb mi-a zis sa-mi urmaresc TB.

baby, in ce zi a CM ai facut echo? si eu trebuie sa merg maine tot pt. monitorizare ...
ALICe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

ALIC, pana la urma unde ai hotarat sa faci monitorizarea? Eu astept sa-mi vina rusii, deci stau pe tusa. Luna viitoare perioada fertila coincide cu Sfintele Pasti, deci iar am sa stau pe tusa.. Dar poate ne aduce ceva daca . Sa stii ca de Dr. Sam nu am mai auzit nimic.
PUP de la GUGU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

A! am uitat ce vroiam sa intreb. Fetelor care ar trebui sa fie temperatura bazala inainte de ciclu. Eu sunt in ziua 22(CM 26-27Z) si o am de 2-3 zile 36.9-37. Asa trebuie sa fie?

Pup de la GUGU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

ALIC, pana la urma unde ai hotarat sa faci monitorizarea? Eu astept sa-mi vina rusii, deci stau pe tusa. Luna viitoare perioada fertila coincide cu Sfintele Pasti, deci iar am sa stau pe tusa.. Dar poate ne aduce ceva daca . Sa stii ca de Dr. Sam nu am mai auzit nimic.
PUP de la GUGU

Gugu, monitorizarea o fac tot la dr. schass, unde am mers si pana acum; deocamdata am fost in ziua 11 (folicul 14 mm +endometru 9 mm); sa vedem ce zice maine

ALICe

Mergi la inceput