Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Salutare, fetelor.
Am si eu o intrebare, utrogestanul determina cresterea TB, avand in vedere ca e progesteron?

Galuscuta, poti da Print Screen la fereastra cu graficul si apoi sa dai 'paste' in Word sau in Paint. Mai poti da Print(acolo in fereastra, undeva sub grafic) si apoi download PDF. Ramane doar sa uploadezi documentul undeva(de exemplu http://www.rapidupload.com/) si sa pui linkul aici. Sper sa-ti fie de ajutor.
Edit: Scuze, acum am vazut ca ai reusit.

Olivia
Asteptam pe bebe
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Olivia si da, utrogestanul determina cresterea TB si da rezultate inselatoare , pentru ca chiar progesteronul determina cresterea TB dupa ovulatie iar daca tu iei si medicamente ...
Adaug ca eu nu iau nici un medicament care ar putea altera TB , doar Glucophage dar asta nu are efect .

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

La o prima vedere eu zic ca nu ti-ai luat temperatura corect, pe langa ca ai pauze intre zile fara TB.
FF a zis ca ai ovulat in ziua 16 ptr.ca inainte ai avut o scadere, urmata de 2zile cu TB mai ridicata, se spune ca asta a fost ovulatia, dar TB ar fi trebuit ca urmatoarele cel putin 3zile sa ramana ridicata, la tine asta a fost mai aproape de ideal decat ziua10, o alta posibila data de ovulatie.
Parerea mea: nici n-ai ovulat luna asta, nici nu te poti folosi de grafic.
Daca nu urmezi o regula clara aceasta TB mai mult te incurca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Galuscuta, multumesc mult pentru raspuns.

M-am uitat si eu pe graficul tau. Sa stii ca algoritmul dupa care calculeaza ff ovulatia nu e infailibil. Eu, de ex, mai am un program pe calc in care introduc datele si nu intotdeauna coincide data ovulatiei, nu e mare decalajul, dar e. Nu ai cum sa ai o faza luteala de atatea zile, cred ca ti-a calculat O in ziua 16 si datorita mucusului cervical. Probabil conteaza si faptul ca nu ai inregistrat zilnic valorile de temp. Totusi mie mi se pare trifazic graficul tau. Un test de sarcina ai facut?

Olivia
Asteptam pe bebe
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.

Mergi la inceput

TB o iau dimi la ora 7 cu termometru digital.Mucusul nu l-am prea scris ca prima mi-am notat temp.pe hartie si apoi am trascris-o pe FF.L-am mai luat cca 1 an (acum 3 ani ) inainte de a incepe su stimularile si niciodata n-am depasit 32-34 de zile, si niciodata nu mi-a ajunsla 37 (aveam max.38,5-39).De asta ma enerveaza ca nu reusesc sa-mi dau seama ce draci e asa lung ciclul....trebuia sa se stabilizeze dupa FIV-ul din decembrie.
Test n-am facut ca sotzul e oligo (n-are luptatori buni)...na , ma rog...nush' ce sa zic

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Sincera sa fiu, dintr-o data, asa mi-ai dat niste emotii!!
Ma gandesc la tine, la mine, la noi toate...
Cred ca o iau razna.

Mergi la inceput

da....eu n-am crezut ca voi trece peste atatea , stiam ca a face copii e cel mai usor ...chiar am ramas insarcinata cu ex-ul meu de doua ori si am facut intrerupere....ramaneam chiar daca nu voiam...si uite acum...imi vine sa plang ..TB,stik , 2 Fiv-uri , al 3-lea in curand si nimic.

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

galuscutza, am tras si eu cu ochiul putin pe acolo, si-mi dau si eu cu parerea.
nu cred ca data ovulatiei este cea mentionata de FF, pentru ca TB dupa ovulatie trabuie sa ramana crescuta, altfel, nu. poate s-au chinuit ovarele sa ovuleze dar nu au reusit atunci.
am observat ca in zilele 35,36,37 si 38, nu ti-ai mai urmarit TB. probabil ca in zilele acelea s-a intamplat ceva, pentru ca abia dupa aceste zile TB ramane constant ridicata. daca presupunem ca ziua 38 ar fi o posibila zi a ovulatiei, menstra ar trebui sa apara cam prin ziua 52-54. deci ar mai fi de asteptat. daca nu te-ai saturat de monitorizarea TB, continua.
ar putea fi o explicatie, au mai fost cazuri...
parerea mea

meeey, pupezez cu aceasta ocazie toate DUAMNILI,gravide sau nu, mai noi sau mai vechi.
parca mai ieri facem cutratenie de Craciun...acum fac de Pasti...si am aruncat si muraturili, numai io ma pastrez o muratara picanta si cam acra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Noela, bine ca mai aparushi shi matalutza pe aici... Ca mare dreptate ai, timpul zici ca zboara, numai cand era revelionul si uite ca acum mai e putin si vine vara. Parca trebuia sa iti faci o programare pentru operatie, ce se mai aude?

Eu am renuntat sa mai imi iau TB, e pura pierdere de vreme si motiv de draci. Cea mai sfanta ramane totusi monitorizarea ecografica, parerea mea... Desi pana si aceea a dat gres nu de putine ori.....

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mire79 spune:

Fetelor,
este ceva site unde poti sa compelctezi TB in fiecare zi?
Sau aici pe siteul asta este undeva si nu stiu eu?

Mergi la inceput