Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Alic e de bine, din ce stiu eu!Ar fi si mai de bine daca nu ai sta stresata.Greu, dar trebuie.Gandeste-te ca tot e bine si roaga-l pe DD.Te apropii f. tare de ziua x.Nu ti s-a dat VERDE pentru incercare de catre dr.?
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

dr. nu prea m-a lamurit (era la finalul unei garzi superaglomerate), de asta v-am intrebat pe voi; in mod normal ar trebui sa-mi dae verde dr? ea m-a intrebat daca reau sa raman gravida si a zis sa-i dau batai; oricum, trebuie sa merg din nou joi, adica in a 14-a zi...cred ca atunci se produce ovulatia, nu?

ALICe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Cu ovulatia depinde de la persoana la alta, daca ai Cm regulat de 28 de zile este Z14.Dar sigur ti-a dat unda verde!Acum tu alegi:1 zi da alta ba, ca sa dai timp taticului sa se refacasau in fiecare zi.fetele vorbesc si de teste de ovulatie,dca crezi ca te ajuta, citeste mai sus.Dar sigur se apropie ziua si ai inceput sa fi fertila.Daca tu stii ca nu ai alte probleme, da-i bataie!Bafta Mare!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Dj Mama bine ai revenit printre noi, cam scumpa la vedere, ca si restul fetelor, de altfel....

Despre ancadragomannu am stiut pana de foarte curand ca e graviduta si trebuie sa o cert de altfel ca nu a venit sa ne anunte si pe noi de fericitul eveniment, iar eu la Aspirante optimiste nu intru ca nu reusesc sa tin pasul cu ele....

Daca ne spune cand a ramas gravi, o trecem pe listuta.

Raportey, nici urma de rushi, iau tratament homeopat in continuare ca sa vina.

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Alice: e mai indicat sa te abtii de la pana in ziua premergatoare ovulatiei, ca sa fie gigeii cat mai fresh, mai mergi inca o data la eco in Z14 si cand ajunge foliculul pe la 18-19 mm da-i bataie

dj mami: ce mai faci? mi-aduc aminte cum anul trecut pe vremea asta imi dadeai sfaturi despre picanteriile tunisiene

angy: sa indraznesc sa te intreb de teste de ovulatie sau teste de sarcina? ai facut?

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Bubu, nu am facut nici de unele nici de altele.... rushinica sa imi fie, stiu, dar m-am saturat de teste. Asa ca stau cumintica. Sunt ziua 32 si nici un semn de nimic.

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

fetelor , cum as putea sa va arat graficul de TB de pe Fertility Friend sa va dati cu presupusul? ca eu n-am idee...

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

quote:
Originally posted by galuscuta

fetelor , cum as putea sa va arat graficul de TB de pe Fertility Friend sa va dati cu presupusul? ca eu n-am idee...

galuscuta

Pe site-ul asta exista o optiune de interpretare a graficului, nu trebuie sa o faci tu. Si eu imi urmaresc TB pe acest site si ei mi-au calculat tot. Eu sunt la prima luna, oare de la urmatoarele nu mai este valabila optiunea asta?
Daca gasesti si vrei sa-ti traduc, cu placere.
Graficul il poti printa cu Acrobat Reader si oare nu poate fi pus la atasament?

Mergi la inceput

Pai si FF interpreteaza dar nu stiu daca e corect din moment dat ce dupa grafic am avut ovulata in Z 16 si acum sunt in Z 45 parca.In Z 20 am fost la eco si nu a vazut nici un folicul ori ovulasem ori am ciclu anovulator, ori daca e asa , de ce graficul zice ca am ovulat in Z16? de asta voiam sa il vedeti ... da' nu stiu cum sa-l atasez aici , o sa incerc sa citesc pe sit-ul FF , poate scrie cum sa fac...

galuscuta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by galuscuta

Pai si FF interpreteaza dar nu stiu daca e corect din moment dat ce dupa grafic am avut ovulata in Z 16 si acum sunt in Z 45 parca.In Z 20 am fost la eco si nu a vazut nici un folicul ori ovulasem ori am ciclu anovulator, ori daca e asa , de ce graficul zice ca am ovulat in Z16? de asta voiam sa il vedeti ... da' nu stiu cum sa-l atasez aici , o sa incerc sa citesc pe sit-ul FF , poate scrie cum sa fac...

galuscuta

http://www.fertilityfriend.com/home/190bd8

cred ca am reusit
poti sa te uiti si zi-mi ce zici...

galuscuta

Mergi la inceput