Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Multumesc mult, fetelor.

Iumosa, asa este, nu ai ce face decat sa te resemnezi si sa incerci sa iti rezolvi cat mai bine problemele. In ce ma priveste eu am foarte mari variatii de temperatura, imi iau TB ca la carte si tot am un grafic ca "dintii babei".

Teomaria, cred ca ma voi axa si eu pe teste de ovulatie.

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Si eu la fel, Angelique , am TB aiurea de tot .Sunt in Z 41 , cica dupa grafic am ovulat in Z16 dar au trecut 25 de zile de-atunci , si acu' am TB de 37-37,1 de 3 zile.M-am saturat , mey fete , ca de 4 ani umblu dupa mine cu stik-uri, termometre,grafice,siringi, ace si un plasoi de medicamente naturiste si hormonale...am facut si celulita din cauza lor

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Fetelor si eu sunt in aceiasi situatie : am O TB "ciudata".
Din Z3-Z17 -oscileaza intre 36.5 -36.8 (nu am 3 zile la rand aceiasi TB); iar cand incep sa iau Utrog. din Z19 imi creste pana la 37.2,.

Sunt total dezorientata.

Cred ca voi trece si eu pe teste de ovulatie.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Se pare ca suntem mai multe in aceeasi oala. Asadar, repet ce spuneam mai devreme, chiar nu are rost sa ne batem capul si sa ne stricam somnul de dimineata cu TB care si asa nu este sugestiva, exact ca in cazul galuscutei - si eu patit de foaaaarte multe ori la fel, fara sa fie sarcina. Asa ca voi trece pe teste de ovulatie de indata ce imi vin uratii.

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iumosa spune:

Angelique: Eu am facut teste de ovulatie si le-am facut intr-o luna la pranz, in alta luna dupa-masa si mi s-au pozitivat in fiecare luna in ziua X. Aveam testul pozitiv azi si maine dimineata crestea temperatura. Din ce stiu eu, trebuie facute intre orele 10 si 20 pentru ca hormonul la care sunt ele sensibile creste dupa ora 10 dimineata in corp. Deci testul facut la 7-8 cu prima urina nu este neaparat f. evident (adica poti ovula in ziua aia, dar mai tarziu). Cred ca e bine de facut la 12-13.

Elly: Iti creste temperatura de la Utrogestan. Dupa ovulatie organismul secreta mai mult progesteron, pentru sustinerea unei eventuale sarcini, si progesteronul este cel care creste temperatura corpului. Deci e normal sa-ti creasca TB atunci cand iei Utrogestan (adica progesteron). Ca sa vezi cand e ovulatia, nu lua Utrogestan decat dupa ce ai avut 3 zile consecutiv temperatura mai mare decat pana atunci. TB ridicat cu cel putin 0.2 fata de normal timp de 3 zile marcheaza ovulatia. De obicei. Dar am vazut ca nu la toata lumea functioneaza. La mine e brici: azi ovulez, maine creste temperatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Va salut si va multumesc pentru ca tineti viu subiectul asta.Aseara am citit si eu ce scrieti si...TEOMARIA da sa te tzuc>Tu stii cat bine mi-ai facut?Ca si eu sangerez ciudat intre CM, nu sange curat, pete, iar acum teoria pe care ai postat-o si pe forum,imi aduce vestea buna ca s-ar putea sa-mi semnalizeze clar fertilitatea!Nu alte semne de alarma(eu diagnosticata endometrioza, iar acum credeam ca s-a reintors, cu toate ca in afara de sangerari nimic nu mi-a fost gasit)HEHE...poate vin si eu cu BB in curand!
Un weekend placut fetelor!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

, am intrat si eu un pic si v-am citit din urma si ma bucur sa va vad asa optimiste pe toate.
eu azi am facut testul de ovulatie si s-a pozitivat imediat si ambele liniute sunt rosii de aceasi intensitate.
oricum am facut din 2 in 2 zile si acum ca o iesit pozitiv testul vom si diseara, in speranta ca poate se prinde ceva luna asta.
marti am programare la dr, voi fi in z13 si sper sa se vada ceva de bine la echo.

VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/jpjCp2.png
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

salut duamnele!
parca ieri a fost Craciunul si deja maine este Pastele ; timpul este ca un calau

vad ca ancadragoman este graviduta; FELICITARI! de ce nu o treceti pe lista? n-a fost cuminte si n-a anuntat pe aici? ... ca nu prea mai sunt in tema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

iumosa
La mine nu este niciodata 3 zile la rand TB ridicata.
Oscileaza cam asa:
z6 - 36.5
z7 - 36.9
z8 - 36.4
z9 - 36.6
z10- 36.8
z11- 36.6
z12- 36.5

Eu nu prea stiu cand ovulez. Sunt total derutata.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

azi am fost prima data la monitorizare; de aceea va rog sa-mi spuneti ce parere aveti despre:

echo ziua 11 - folicul 14 mm (ovar drept)
- endometru 9 mm
ovar stang - foliculi existenti, dar mici

e de bine sau nu?

ALICe

ALICe

Mergi la inceput