Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151
Raspunsuri - Pagina 28
Jasmin012 spune:
Buna, dragutelor . Ce faceti, de nu mai scrieti? Sper ca nu va descurajati si ca nu ati cazut in cazanul cu dezamagire si negativism. Atita va trebuie. Sau, daca nu apareti poate ca sunteti ocupate sa lucrati la bebei si in cazul asta va urez sa lucrati cu spor .
Feli, iti doresc ca de data asta sa ai o surpriza placuta cu endometrul.
Jasmin 7+
noname spune:
Buna fetelor! Ce mai faceti?
Eu am facut histero zilele trecute la Giulesti si vreau sa va spun ca nu a fost foarte dureros. Amandoua trompele sunt foarte bine si nu sunt infundate deloc, dar p data de 18.04 mai am un examen greu d trecut laparo si am inteles ca imi face si decorticare .
Imi este foarte frica.
Va rog mult dak poate cineva sa imi dea si mie detalii despre doctorul Ion Ion si cam cat se da pentru o interventie ca asta.
Va multumesc mult si astept raspunsurile voastre.
Si apropo de teste de ovulatie eu am facut DR. SIGUR (mi le-a recomandat medicul) si sunt f bune ca sunt 3 intr-un plic.
Roxali spune:
Salut toate duamnile mai vechi:Avalon, DjMama, Irlandeza, Feli, Flori, Angi,Turturica, dar si pe cele noi !
Eu si bb santem bine deocamdata...incet ,incet crestem...prin mai ma paste amnio.Ce e mai nasol ca Ale a pierdut bbelusul si ne-a creat o stare la toate c-am naspa.
Jasmin felicitari...acu am vazut is mai baba.
toate fetele si sa auzim de multe
13
Ali
felicia_ spune:
Roxali,
Ce rau imi pare tp Ale...
Jasmin, din pacate endometrul meu mi-a facut o surpriza neplacuta... 5 mm in z 10, in timp ce foliculul avea deja 21 de mm... pe dreapta! Oricu, endom era mult prea mic pt a incerca inseminare, asa ca ramane sa incerc luna viitoare cu menogon, poate va fi mai bine... intrebarea este daca luna viitoare voi avea norocul sa ovulez tot pe dreapta, ca au trecut deja degeaba 3 luni cu ovulatie pe dreapta... Vom vedea...
Haideti voi cu vesti mai bune, fetelor!
Angie, pe unde umbli? Pregatesti ceva?
lucialu spune:
Fetele va salut si io!Feli pupici multi!
Imi pare tare rau de Ale.Vai de inimioara ei!Sa de-a Dumnezeu sa treaca cat mai repede peste cosmarul din viata ei si sa fie si ea fericita!
Am si eu o intrebare:ma doare tare burta de cand am fost la zilele fertile, prestat corespunzator, mai as avea o saptaman de stat pe bara.Dar ma doare in reprize, ca si cum vine CM tare de tot, ma apasa si se intareste.Totul se intampla doar in zona ovarelor/uter.Voi ati patit asa ceva?Eu am fost diagnosticata cu endometrioza si dupa mai bine de un an incercam pentru prima data.Nu vreau sa fac teste inca nici barza nici sange, ca n-are rost sa ma agit dat fiind ca e prea devreme.Va multumesc anticipat pentru rabdare si eventuale raspunsuri .
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
MARY-ADY spune:
Buna fetelor,
Va salut,va pe toate si va tin pumni,nu va pierdeti speranta vom reusi sa avem si noi.
VA PUPACESC PE TOATE
noname spune:
Fetelor, dar voi chiar sunteti suparate p mine?De ce nu imi raspudeti si mie la intrebare ,ca mi-e tare frica
Pupici la toate
lucialu spune:
Noname la endometrioza, unde scriu si eu de obicei este o fata Ioanatugs, care a facut histero nu de mult la dr. de care spui.Intra si intreaba direct pe ea.Eu stiu de la ea, ca este foarte competent si complet dezinteresat.Daca vrei sa intrebi mai multe comunica cu Ioana.Bafta si stai linistita, laparoscopia e un hop usor de trecut!
nu mor caii cand vor cainii...
Avalon spune:
No name, si eu sunt pacienta dr.Ion Ionut si iti spun ca nu ai de ce sa fii speriata. Este foarte bun in laparoscopie, zilnic face cateva operatii si este foarte competent. Mai mult decat atat, este foarte intelegator si discuta cu tine atat inainte de operatie, cat si dupa. Esti pe cele mai bune maini, crede-ma. Eu nu am facut laparoscopie desi eram programata in aceeasi si si pentru histeroscopie si pt laparoscopie, am fost nevoita sa aman laparoscopia din cauza unui examen. Astfel, am facut numai histeroscopia. Dintre toate fetele din salon care erau la diferiti doctori, eu am fost singura condusa la sala de operatii de doctor (celelalte fete erau chemate de asistenta) si mi-a explicat in amanunt procedura, ba mai mult, m-a facut chiar sa rad in timpul acesteia. Dupa aceea l-am asteptat pret de cateva minutele si a venit si mi-a explicat inca o data tot ceea ce a gasit. Am toata admiratia pentru acest doctor care niciodata nu este nervos sau prea ocupat ca sa stea de vorba cu tine si este foarte grijuliu. Toate fetele carora le-am recomandat sa mearga la el au fost foarte multumite si au ramas pacientele lui. Bafta la laparoscopie!
EDITEZ: Cat despre bani, mie nu mi-a primit nimic... cand am avut tentativa de a-i da plicul pregatit, a facut un gest de a ma opri atat de hotarat, incat m-a dezarmat complet.
Avalon spune:
Turturica, imi pare rau pentru rezultatul HSG... Iti tin pumnii la laparoscopie sa se rezolve cu trompita-problema si in curand sa vii cu vestea ca esti graviduta!
Roxali, mi-a parut rau sa au despre Alé o asemenea veste, este foarte trist ceea ce i s-a intamplat...