Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151
Raspunsuri - Pagina 27
noname spune:
Hristos a inviat!!!
Buna mey fetelor. c mai faceti? Probabil la ora asta petreceti.
Alic , si eu sunt supi ca mi s-a intamplat acelasi lucru care ti s-a intamplat si tie, dar hai intr-o zi ca asta sa nu ne pierdem speranta. Poate luna viitoare.
PA
MARY-ADY spune:
Trimise - 07/04/2007 : 12:11:39
--------------------------------------------------------------------------------
Buna fetelor,
Va multumesc pentru ca ma-ti printre voi.
De multi ani astept sa se intample o minune,dar din pacate nimic.Simt ca imi pierd speranta,de multe ori .Dar cred ca stit cum este.
Am citit ce a scris ALEXA si pot spune ca acelasi cm il am si eu din ianuarie--mie imi vine la 24-26 de zile si tine 3 zile,dar din ianuarie e cam ciudat .VOI CE CREDETI ?
IANUARIE---24-picaturi
25-mai putin ca ieri
26-picat ,putin ,subtire
27-pica,cheag,bob de strugure,apos,ameteala
FEBRUARIE--trebuia sa vina pe 20 ,nu a venit dar aveam dureri de burta ,nu puteam sa stau mult in picioare sau in fund ,trebuia sa stau intinsa cu fata in sus.
22-putin,negru,nisipos,dureri de burta ca si cum as avea o rana,dupa amiaza a mai curs putin,rosu aprins,subtire,curge cate putin si se opreste
23-dimineata ,putin rosu inchis,dupa amiaza rosu subtire deschis la culoare
MARTIE---INTARZIE IAR--
24-putin,inchis la culoare,cremos
25-dureri de burta ,ma simt umflata,curge ca ieri
26-la fel
In aceste luni mia fost foarte rau,ameteli,greata,ma simteam umflata sau ma durea burta ca si cum aveam o rana...
Din intamplare mam cantarit la sfarsitul luni decembrie si aveam 58 de kg,la sfarsitul lui ianuarie aveam 60,februarie tot 60 kg,iar acum 59
Nu mam prea gandit la ceea ce vam scris ,asta pana am vazut discutia cu ALEXA.....
VA PUP SI VA DORESC LA TOATE SARBATORI FERICITE SI DUMNEZEU SA VA DEA
elly_me spune:
Hristos a inviat!!!
Tocmai m-am intors si eu dintr-un mini concediu de Paste si sunt pusa pe fapte mari.
Azi - Z22
Astept uratii si imi refac toate analizele luna aceasta (LH, FSH, prolactina, progesteron, estradiol ....HSG/laparo )
Si probabil de luna viitoare incep stimularile - sa vedem ce zice dr.
Si poate
Elly
adinag spune:
Buna,
am si eu o intrebare in ce priveste TB: cu cat timp inainte scade temperatura inainte de CM? e regula sa scada inainte?
multumesc anticipat
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
turturica spune:
adina, daca temperatura scade inseamna ca te poti pregati de venirea rusilor. Cind temperatura se mentine ridicata, sint sanse mari de sarcina.
Eu am venit de la HSG, una dintre trompe arata rau de tot, ma pregatesc de laparoscopie. Sper sa reusesc sa-mi faca laparoscopia luna viitoare, tre' sa vad daca asigurarea mea acopera asa ceva.
Jasmin012 spune:
Hristos a-nviat! dragutelor! Ce mai faceti? Vad ca nu prea ati mai scris zilele astea. Cum ati petrecut de Pasti?
Feli, imi pare rau ca m-am inselat, dar sper sa am gura aurita si sa nu-ti mai vina pe viitor si data urmatoare cind zici ca e ziua 1 sa fie ziua 1 de intirziere
Teomaria, Dj mama, Bubu, ce-mi mai povestiti?
Haideti, ca va duc dorul la toate, va astept.
Jasmin 7+
felicia_ spune:
Heeeiiii! Iar ati intrat in hibernare?
Se pare ca nu prea isi mai masoara lumea endometrul, temperatura... poate e mai bine asa...
MARY-ADY, imi pare rau, chiar nu stiu ce sa zic... daca de obicei CM era altfel, cred ca ar trebui sa ii spui medicului... daca ai luat intre timp ceva medicamente sau naturiste, ar putea fi influenta lor..
Adinag, de obicei scade temperatura, cu o zi sau 2 inainte, dar nu e o regula... de ex, eu mi-am luat-o dimineata, era 37,1, ca in zilele anterioare, si dupa o ora m-au invadat...
Jasmine, probabil ca la mamici aveti mai multe de discutat, schimbari de la o zi la alta, noi... mai usurel...
Eu merg maine la eco, am facut stimulare cu ova-mit, sunt curioasa daca de data asta endometrul e la fel de mic.
Simonette, eu stau in Colentina (d-na Ghica)! Sigur ne vedem, poate in parc, sa il vad si pe Luca!
Floricico, Dana
MARY-ADY spune:
BUNA FETELOR,
Ce faceti?
FELICIA---multumesc pentru raspuns,,nu ,nu am luat medicamente..
Pot sa te intreb ceva pe privat?
danye spune:
Buna fetelor. Va rog sa ma primiti si pe mine in acest club al aspirantelor la . Ne chinuim si noi de ceva vreme...dar deocamdata n-a aparut nimic in burtica. Eu am fost la medic, totul este in regula din cate se pare si mi se cere sa am rabdare. Rabdare, rabdare dar pana cand? . O sa mergem sa-l testam si pe el sa vedem daca este vreo problema. Intre timp ma documentez si incerc sa "prind" ovulatia si am gasit niste chestii despre care nu stiu ce sa cred : www.profamilia.ro/revista.asp?id=2003_01_02" target="_blank">Teste ovulatie
www.shopmania.ro/magazin~online-aparate-diverse~produs-tester-donna-de-ovulatie-previne-sarcina-nedorita~p-112848.html" target="_blank">Test Dona A folosit cineva vreunul din aceste teste? Sunt oare bune de ceva? Daca este considerata reclama, rog moderatorii sa stearga aceste link-uri. Multumesc