Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maricu spune:

Servus fetele,
Demult nu am mai dat pe aici,asa ca m-am gandit ca este timpul sa-mi reiau si eu discutiile cu colegelemele de suferinta de pe acest forum.In primul rand vreau sa va intreb daca este cineva din Brasovsi daca stie cum este ca medic Dumitrache Anca in problemele de infertilitate? Astept su sufletul la gura o Brasoveanca cu care pot discuta.Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maricu spune:

Acum trebuie sa va spun povestea mea si celorlalte fete care nu o stiu.Eu incerc de aproape doi ani sa devin mamica.Am facut toate analizele posibile, am facut stimulare ovariana,spermograma sotului si toate sunt perfecte,ovulatie buna, histerosalpinogravie buna si totusi cu aceste rezultate bune eu inca nu sunt mama.Sunt cam suparata si cand vad un bebe pe strada incep sa plang.Sper insa ca cineva de Sus se va indura si de mine si imi va da un bebe.Oare care ar putea fii cauza pentru care nu raman insarcinata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Hristos a Inviat!,chiar daca e cu intarziere .Am lipsit cam multicel de pe forum, dar a fost in scop nobil:am fost ACASA!. Spun asta deoarece venisem initial in capitala doar pentru 3 zile...dar soarta a hotarat altfel...asa ca acum, acasa e aici (dar si acolo de unde am plecat). A fost foarte greu fara calculatorul meu, fara voi mai ales, dar acum situatia a revenit la normal .M-am pus la curent cu tot ce s-a scris in timpul absentei mele si ceea ce e important e ca toata lumea e bine, atat cat se poate.
Va doresc din suflet, ca Sarbatorile Pascale care tocmai au trecut, sa va aduca bucurii in suflet si implinirea dorintelor, dar nu in ultimul rand, sanatate cu carul.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by Maricu

Acum trebuie sa va spun povestea mea si celorlalte fete care nu o stiu.Eu incerc de aproape doi ani sa devin mamica.Am facut toate analizele posibile, am facut stimulare ovariana,spermograma sotului si toate sunt perfecte,ovulatie buna, histerosalpinogravie buna si totusi cu aceste rezultate bune eu inca nu sunt mama.Sunt cam suparata si cand vad un bebe pe strada incep sa plang.Sper insa ca cineva de Sus se va indura si de mine si imi va da un bebe.Oare care ar putea fii cauza pentru care nu raman insarcinata?

Ai incercat monitorizare echografica si contact dirijat? Timing-ul este foarte important si de asemenea stresul poate avea efecte dezastroase, mai ales in cazuri de infertilitate inexplicabila.

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor, eu am pierdut o sarcina care s-a oprit in evolutie la 10 sapt. un medic mi-a recomandat sa fac si analizele hormonale, insa din cate am citit la voi unele dintre ele arata daca ai ovulatie (iar pe mine nu asta ma intereseaza in cond in care sarcina pierduta era si gemelara). asa ca va rog spuneti-mi si mie ca analize sunt neaparat necesar de facut dintre cele recomandate, pentru ca pe mine ma intereseaza motivul pentru care sarcina s-a oprit din evolutie.
astea sunt analizele recomandate: TSH, F3, F4, si Progesteron si FSH in zilele 7,14,21.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by irinabobe

fetelor, eu am pierdut o sarcina care s-a oprit in evolutie la 10 sapt. un medic mi-a recomandat sa fac si analizele hormonale, insa din cate am citit la voi unele dintre ele arata daca ai ovulatie (iar pe mine nu asta ma intereseaza in cond in care sarcina pierduta era si gemelara). asa ca va rog spuneti-mi si mie ca analize sunt neaparat necesar de facut dintre cele recomandate, pentru ca pe mine ma intereseaza motivul pentru care sarcina s-a oprit din evolutie.
astea sunt analizele recomandate: TSH, F3, F4, si Progesteron si FSH in zilele 7,14,21.

Mi se par normale analizele de tiroida, dar nu inteleg si nu am auzit de analize in ziua 7?
Analizele pentru rezerva ovariana se fac in ziua 2
In ziua 14, pe un ciclu de 28 de zile, se verifica ovulatia.
In ziua 21 (14+7) se verifica nivelul de progesteron.
In concluzie, daca medicul tau suspecteaza o lipsa de progestron, nu inteleg de ce ti-a cerut si analizele in ziua 7 si 14.

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

eu care nu ma pricep deloc nu inteleg nici atat. intrebarea v-am pus-o pentru ca analizele mi-au fost recomandate de parazitolog, ginecologul a zis ca nu se fac alte analize fiind primul esec. deaia nu stiu ce sa fac. sa fac analizele astea ma ajuta cu ceva? ca eu de ramas insarcinata ramaneam foarte repede deci nu era o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetele!!

Si eu la raport: Z 26
Peste 2 zile ma invadeaza rushii.
Maine ma duc la dr si luna aceasta imi refac analizele - LH, FSH, progesteron, estradiol...
Si luna viitoare incep probabil stimulare.

NONAME - am auzit ca DR Ion Ion este FFFF bun si nici nu accepta bani.
Mergi cu incredere la el.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

ufff
Am uitat sa va intreb ceva.

Sunt intr-o mare dilema - luna viit ma duc la ginec. si trebuie sa aleg intre Dr.Tutunaru (Elias) si Dr.Filipescu (Elias)

Despre Dr.T. am tot citit si de bine si de rau insa despre Dr.Filipescu nu prea am auzit fff multe; desi mi l-a recomandat o colega care a facut tratament cu el si acum are un baietel grasunel

Ce ma sfatuiti??

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

elly, de unde stii ca iti vine ciclul peste 2 zile? De doctori nu stiu ce sa-ti zic, eu am citit intr-adevar o gramada de Tutunaru, majoritatea chestii bune, de Filipescu n-am auzit nimic.

am citit si eu de ale, tare rau imi pare ... Si cind ma gindesc ca era aproape la jumatatea drumului ...

roxali, graviduta noastra, tu cum mai esti?

feli, imi pare rau ca n-a fost sa fie luna asta, iti urez bafta pe luna viitoare. Parca si tu ti-ai facut laparo, nu? La tine cum a fost?

avalon, tu pina la urma ti-ai facut laparoscopia? sau o s-o faci luna asta? Cum merg lucrurile la tine?

Eu pe moment sint tot in ceata, la HSG n-am vazut decit o trompa, sau o parte din trompa, pentru ca apoi a inceput sa ma doara rau de tot si doctorul nu a mai pompat lichid. Insa ceea ce e ciudat e ca trompa mea se vedea asa, ca niste valurele, nu era neteda. A mai patit cineva asa ceva?
Si acuma nu inteleg de ce n-a mai pompat lichid in cealalta trompa, macar sa stiu daca ea e in regula.
Iar programare la laparo inca n-am primit, sint tot in asteptare. Of, ce ma enerveaza sistemul de aici.

floricico, angelique, voi ce mai ziceti?

Mergi la inceput