Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151
Raspunsuri - Pagina 22
teomaria spune:
Da, Alic.Pe primii doi i-am facut ff. usor si n-am luat nici o pastiluta si nici eco n-am facut (doar 2 abdominale), nici analize speciale (doar sange), pur si simplu cand mi-a venit sa nasc m-am dus sa nasc.Cred ca eram c-am incostienta, dar a fost ff. bine.Abia acum am aflat cate face o femeie pt. a concepe si ma bucur ca n-a trebuit sa aflu mai devreme.Mai vrem unul si de vreun an nu se mai intampla minunea.Ca s-a-ntamplat sa pierd a 3a sarcina ,exact in lunea mare(azi), si de-atunci ma monitorizez..Dr. care mi-a facut chiuretajul m-a tot batut la cap ca am chistulete (dar n-ar fi o problema, cica), apoi a zis ca nu ovulez , desi aveam teste pozitive si TB urca cam cu 0,5 grade fata de perioada de dinaintea ovulatiei, am facut HSG si-a zis ca am trompa stanga infundata si posibil peretii uterului lipiti, ca n-a patruns bine substanta ...in fine, m-am dus la un eco mai performant la o sapt. dupa HSG si aveam un polip in uter de 21mm (care actiona ca un sterilet, cica)..in rest nimic altceva...nu chisturi , nu sinechii.Am facut si histeroscopie operatorie si am scos polipul ...si-acum astept..Scuze, ca m-am intins atat...
vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
felicia_ spune:
annaeliza, imi pare rau, nu stiu prea multe despre ovare polichisice... poate isi mai dau fetele cu parerea
Elly_me, eu zic ca ar trebui sa ovulezi prin z 14-15.. mai fa teste pana atunci, si intre timp presteaza cam la 2 zile, nu astepta sa se pozitiveze testul...
alic spune:
Teomaria , iti tin pumnii sa fie bine (ii tin strans si pt. mine); nu mi-ai zis, la ce gineolog mergi sau unde ai facut echo?
ALICe
teomaria spune:
quote:
Originally posted by alic
Teomaria , iti tin pumnii sa fie bine (ii tin strans si pt. mine); nu mi-ai zis, la ce gineolog mergi sau unde ai facut echo?
ALICe
cabinet Avicena (pe Stefan ce Mare, la cub), dr. Socolov - ea.Monitorizare ovulatie 3 eco vaginal = 60RON. Fosta dr. Ciupilan - am auzit pareri si pro si contra, din pacat eu n-am fost multumita de ea - expeditiva
vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
simonette spune:
Sunt o tare veche aspiranta si membra care a lipsit mult din mai multe motive!
Vreau sa va imbratisez pe toate si sa va urez multa bafta pe viitor inceea ce va doriti!
Eu sunt aspiranta din nou!!! Vreau o surioara pt meu Luca! Nu mai stiu starea sanatatii mele, nu am mai facut nicio investigatie de mult timp si tb s-o iau de la inceput! As fi interesata daca cunoaste cineva un endocrinolog bun sau daca stie cineva cum sa-mi fac intrarea la Dr Tutunaru?
Simonettu, care va iubeste mult!!!
elly_me spune:
felicia
Multumesc frumos pentru ajutor.
Ar fi bine sa ovulez in Z14-15 si sa vine bb cat mai repede ca nu mai suport seviciul asta
Prea mult stres.
Cine oare a inventet "munca"?
Elly
felicia_ spune:
Eeee... Simonette! Uite ca mai scoate capul din barlog cate o veche aspiranta! M-am bucurat mult cand am auzit ca ati reusit adoptia, sunt convinsa ca Luca va aduce numai bucurii! Cum sa te uitam? Nu stiu daca tu iti amintesti de mine, ai fost prima fata d pe forum care mi-a raspuns la acest subiect... demult, in septembrie 2005...am atunci te-i pricopsit tu cu amenoreea aceea, si toate eram convinse ca esti ! A... pizzeria e gata?
Pupici si iti doresc sa ti se implineasc cat mai repede visul!
elly_me, si eu visez la cei doi ani de concediu maternal...
simonette spune:
Felicia draga!!!, cum sa nu tin inte!? Ma bucur mult ca nu m-ai uitat si imi pare rau sa te gasesc tot aici! Sunt sigura insa ca in curand ne vei parasi in favoarea odiseei! Luca....e pt mine cel mai reusit copil si crede-ma m-am gandit mult daca sa incep din nou sa-mi doresc o sarcina sau din motiv ca nu cred ca as putea iubi copilul nascut de mine la fel de mult!
Pizzeria este gata, in vara sper sa mearga in forta ca pana acum nu a fost cine stie ce! Ce mai e nou pe aici? ce mai faci...in ce stadiu mai esti?
Astept....
Liana30 spune:
oauuuu lumee noua,,lume noua,,de mult n'am mai trecut nici eu pe'aci..da sper sa ma scuzati ca indraznii din nou
vroiam sa va pupacesc pe toate si va spun ca's dupa si va citesc..
simonetteeee bine ai revenit!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"12
Nasica
simonette spune:
Liana, asa e! am revenit ca vreau un bb din nou! Stii ca ma bucur nespus pt tine si bebeii tai care fac tumbe in burtik ta! Felicitari inca o data! Stii ca tin la tine! Ai grija de tine si de bebei!
si sa stai cat mai cuminte