Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

FELICITARI noilor -ute Danagie si Jasmin, sa aveti sarcini cat mai usoare si -ici sanatosi.
pentru toate doamnele si domnii cu nume de flori. Sanatate multa si fericire la toata lumea.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MELITA in primul rand ai un nume foarte frumos. In al doilea iti multumesc pentru urari. Sunt asa de fericita....ma gandesc enorm la ziua de maine.....cand voi merge la doctor, unde sper sa-mi faca eco.
Acum sunt la munca....si maine dimineata fuga la doctor si pe urma va scriu sa va zic cum a mers.

5 +

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

danangie multumesc mult de compliment . Cred ca esti tare nerabdatoare sa termini munca azi, mai mult ca de obicei, ca sa ajungi la medic. Asa ca te asteptam sa ne spui ce vesti ai primit de la nenea/tanti dr., vesti care nu poti fii decat bune.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

annaeliza, si eu am ciclu de 35-40 de zile si mis-a spus prima data ca am un ovar micropolichistic, dar am mai fost la vreo 2 si nici pe departe.Deci poti sa mai ceri o parere, poate nu e chiar asa

vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

elly_me, TB iti spune daca ai ovulat deja, abia dupa vreo 3 zile in care trebuie sa vezi TB in urcare.Testele de ovulatie iti arata ca e posibil sa ovulezi in 24-36 de ore sau chiar in aceeasi zi.Mie mi s-a intamplat asa luna asta - dimineata aveam 36,4 si am facut un test care a iesit din primul minut pozitiv , dupa vreo 5min. era si mai aprinsa a2a liniuta , iar seara la eco foliculul era spart.A2a zi TB 36,5, apoi 3 zile 36,7, apoi 37, apoi 36,9 si azi 36,9.Bafta!!

vine barza?
poze familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

teomariaTB este relevanta doar daca se respecta niste reguli atunci cand o urmaresti: TB se ia dimineata inainte de a te ridica din pat si dupa cel putin 3ore de somn continuu. Daca trebuie sa te trezesti noaptea, tot trebuie sa respecti regula celor 3ore. Si nu o mai lua de 3ori de zi/noapte. Chiar daca nu te deranjeaza, te streseaza si nici asta nu este bine.
Succes!

Mergi la inceput

dana vio , TB pe care o notez este cea de la ora 6 dimineata, vaginal, tot timpul in acelasi mod si cu acelasi termometru.Noaptea , oricine se mai trezeste pt. baie sau orice alte nevoi, eu ma mai trezesc pt. ca se trezesc si copilasii si vor la baie.Deci, daca ma culc la 10 si ma trezesc la 2, se respecta regula celor 3 ore de somn, si daca ma trezesc la 6, iarasi au trecut 3 ore.Teoria insa nu intotdeauna merge mana-n mana cu practica...spre ex. eu testele de ovulatie le fac doar cu urina de dimineata, desi scrie clar ca nu se fac decat intre orele 10-20(mi se pare mai concentrata) si e ff. elocvent testul, intotdeauna mi-au iesit teste fff. aprinse, iar la eco s-a vazut spart foliculul.Merci ...sper sa nu te superi pt. replica

vine barza?
poze familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

teomaria
Eu nu imi mai iau TB pt ca nu o am 3 zile la rand crescatoare.
Ma-am chinuit 3 luni sa-mi iau TB in fiecare dim la 06.00 si m-a derutat mai rau.

Asa ca acum m-am hotarat sa fac teste de ov. si de luna viit. ma duc la doctor (sa incep monitorizare eco. probabil, stimulare...)

Dupa Paste imi refac analizele si apoi voi vedea ce-mi recomanda dr.

Se pare ca natural nu prea se poate - e mult prea dificil.

Poate vine cu un cadou.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

teomaria, tu vrei sa ramai insarcinata? scuze daca n-am inteles prea bine, din ceea ce scrii asa rezulta, desi am vazut ca ai 2 copilasi (m-am uitat in album); vreau sa te intreb, am vazut ca ai scris de cicluri neregulate si de micropolichistice ( e ceea ce ma sacaie si pe mine), imi poti spune ce dr. te monitorizeaza?

ALICe

Mergi la inceput

Da, Alic.Pe primii doi i-am facut ff. usor si n-am luat nici o pastiluta si nici eco n-am facut (doar 2 abdominale), nici analize speciale (doar sange), pur si simplu cand mi-a venit sa nasc m-am dus sa nasc.Cred ca eram c-am incostienta, dar a fost ff. bine.Abia acum am aflat cate face o femeie pt. a concepe si ma bucur ca n-a trebuit sa aflu mai devreme.Mai vrem unul si de vreun an nu se mai intampla minunea.Ca s-a-ntamplat sa pierd a 3a sarcina ,exact in lunea mare(azi), si de-atunci ma monitorizez..Dr. care mi-a facut chiuretajul m-a tot batut la cap ca am chistulete (dar n-ar fi o problema, cica), apoi a zis ca nu ovulez , desi aveam teste pozitive si TB urca cam cu 0,5 grade fata de perioada de dinaintea ovulatiei, am facut HSG si-a zis ca am trompa stanga infundata si posibil peretii uterului lipiti, ca n-a patruns bine substanta ...in fine, m-am dus la un eco mai performant la o sapt. dupa HSG si aveam un polip in uter de 21mm (care actiona ca un sterilet, cica)..in rest nimic altceva...nu chisturi , nu sinechii.Am facut si histeroscopie operatorie si am scos polipul ...si-acum astept..Scuze, ca m-am intins atat...

vine barza?
poze familia mea

Mergi la inceput