Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151
Raspunsuri - Pagina 20
Jasmin012 spune:
turturica, iti multumesc si iti doresc si tie (ca de altfel la toate fetele, caci stiu ce inseamna sa lupti din toate puterile pt ceva asa de minunat) multasteptatul . Chiar daca e Pastele, sa nu lasi timpul sa treaca, fa-ti histero imediat dupa ciclu. Nu mai lasa sa treaca o luna. Succes
BUBU, daca nu ti-au descoperit nici o problema concreta de infertilitate, inseamna ca totul e pe baza de stres. Ai nevoie de relaxare. Si eu ma asteptam sa ramii, speram sa se intimple in minunata voastra vacanta, dar chiar daca nu s-a intimplat inca, nu dispera. Mununile vin cind te astepti mai putin
teomaria spune:
Jasmin012, la 6 dimineta in timpul saptamanii imi iau TB , iar sambata si duminica pe la 7 .Da' daca tot m-am trezit noaptea si...ma mancau palmele (ca sa nu zic altceva) mi-am luat si TB
Te felicit si eu cu intarziere, scuze,,, sa ai o sarcina usoara si fara probleme, din suflet iti doresc!
Deja imi imaginez atmosfera care va fi de Pasti.E identica cu cea care mi-o creasem si eu anul trecut in minte.Abia asteptam sa le dau vestea tuturor de Pasti (eu afland cu vreo 3 sapt. inainte ca sunt) si nu mai aveam rabdare.Am vrut sa le zic de Florii, ca ne adunaseram cam toti si se citea pe fata mea ca ascund ceva, dar bine ca m-am abtinut, in aceeasi seara am inceput sa sangerez usor si a2a zi sarcina s-a eliminat singurica.
Poate totusi Pastele asta o sa am un test pozitiv -vestea oricum n-o dau decat dupa ce-i vad inimioara la eco
vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
Roxali spune:
Anca ca o gravidoasa...greturi, arsuri,...c-am tot tacamu...in rest bb e ok si binenteles ca asta e mai important.
Jasmin trece timpul, dar mai e pana la sfarsit
Pup doamnele si nu va lasati aspirati, aspirati...
Ali
danangie spune:
IONICA bineinteles ca imi aduc aminte de tine......si-nca cum......eu din cand in cand ma mai uitam pe DC si vazusem ca ai ramas. Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa.
JASMIN foarte frumoasa surpriza le vei face la ai tai. La mine stiu: cumnata mea, sora mea de aici , sora din Ro, mama si tata. Din pacate nu am reusit sa ma abtin. De Pasti voi da vestea restului familiei. Ceilalti cumnati, fratele etc. Pune si tu la semnatura ca esti in 5 +. De luni semnatura mea se schimba in 6+. Da, cand ma voi decide sa merg la Odisee ne luam de manuta si mergem impreuna. Tu cum te simti? Eu sunt cam agitata.....adica ma gadesc non-stop la samburel, la cum se va schimba viata mea, la cate schimbari tre' sa fac in viata mea, de la schimbatul masinii la schimbatul casei. Locuiesc intr-un apartament micut unde nu ar mai intra nici macar un chibrit. Eu sper totusi sa nu sufar de . Surorile mele nu au suferit de aceste sintome. Nici mama la cei 4 copii facuti. Unica chestie care ma cam deranjeaza e ca am inceput sa ametesc cam des. Si acum cand scriu....ma cam ia cu ameteli......ma duc sa ma intind....pupici
TURTURICA multumesc de urari.
5 +
POZELE MELE
baby_r7 spune:
buna dimineata!!!!!!!!!
LA MULTI ANI TUTUROR FLORINILOR SI FLORINELOR!!!!!
SA AVETI O ZI FRUMOASA SI INSORITA, PLINA DE BUCURIE SI MAI ALES DE IUBIRE!!!!!!!!!!!!!
DANA iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!!!!!!!
Mult felicitariiiiiiiiiiiii si din partea mea!!!!!!!!!!!
chiar daca nu am mai scris prea mult v-am citi din umbra si sunt la curent cu tot ce faceti.
si promit ca atunci cand voi avea si eu vestea cea mare intru sa va anunt.
momentan suntem in asteptare............
poze
bebe al meu
ROXANA
danangie spune:
Buna ziua,
BABY multumesc pentru urari, de asemenea iti doresc si tie ca D-zeu sa te binecuvanteze cu aceasta minune de a ramane . Important dar foarte important e sa alungati stresul.
La multi ani si din partea mea pentru toti cei care isi serbeaza ziua numelui. Si nu numai!
JASMIN ce faci? Eu maine ma duc la doctor si abia astept.....nu mai am rabdare.....
5 +
POZELE MELE
annaeliza spune:
Fetelor am si eu o intrebare.Cu doua zile in urma am fost la Dr.si mi-a gasit ovare micropolichistice.Mi-a spus ca asta e cauza pt care am un ciclu de 40-45 si e foarte neregulat.Dar nu mi-a dat nici un tratament pt asta.A mai avut cineva probleme de genul asta?ceea ce ma ingrijoreaza pe mine cel mai mult este ca nu raman insarcinata.Doctorul mi-a spus ca a intalnit multe cazuri ca al meu si in ceea ce priveste fertilitatea nu au avut probleme.Acum nu stiu ce sa mai cred.Daca voi stiti ceva despre asta spuneti-mi si mie va rog.Ca bb asta se lasa mult asteptat.
elly_me spune:
noname si eu sunt in aceiasi situatie- progesteronul meu este mai mic decat al tau 1.11
CM dereglat si cu cheaguri de sange.
Fac tratament cu utrogestan, dar Cm este scurt si cu cheaguri.
Cand beau ceai de napraznic este oarecum normal- nu mai am cheaguri, nici dureri ff mari si dureaza mai mult (dar nu beau tot timpul - - o sa ma mobilizez si o sa-l beau zilnic
Fii obtimista o sa rasara soarele si pe strada noastra.
Elly
elly_me spune:
Sunt in Z12, am facut teste de ov. si sambata(Z11) si duminica(Z12) si au fost negative.
CM - 28-29Z (iau Utrogestan din Z17-Z26)
Sambata a aparut si albusul de ou.
TB nu mi-am mai luat-o.
Pana in ce zi trebuie sa fac teste de ov.?
Cam in ce zi ar trebui sa ovulez??
Elly
noname spune:
elly me, ms pt raspuns. Eu mi-am facut testele d ovulatie pana in ziua 18, dar nici macar atunci nu mi-au iesit pozitive, dar am fost la eco si mi-a zis Dr ca oricum nu aveau cum sa iasa ca am avut foliculi destul d mari ,dar care nu s-au spart(31/31, Z(18)).
Luna asta s-ar putea sa imi fac decorticare dak nu s-au spart nici dupa c am facut pregnil..... asa ca.... mi-e cam frica
Poti sa imi dai ceva detalii despre domnul Doctor Pana Doru d la Maternitatea Giulesti?
Sper odata si odata(desi astept d f mult timpa sa n vedem si noi