Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Dana, felicitari pentru sarcina!!Sa fii sanatoasa si sa n-ai probleme !! Cred ca dac-as ramane si mie mi-ar fi teama sa intru la Odisee, cand vad atatea fete care anunta sarcina si dupa 3-4 saptamani anunta ca s-a oprit in evolutie sau ca au sangerari, deja ma panichez!!

vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ROXALI multumesc de urari, deasemenea! Sarcina usoara si la termen!!

TEO multumsec de urari...si sa dea domnu sa reusesti si tu.Eu da de felul meu sunt mai nervoasa, mai nerabdatoare, mai panicoasa......mai trag cate un ochi acolo dar sper sa imi inving teama. Pupici!

5 +

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

dana, jasmin, felicitari pentru burtici.
fetili, mai dau si eu p-acia ca sa raportez ca-s in ziua 1. Prevesti singele ala de saptamina trecuta, dar nu ceea ce trebuia
Problema e ca trebe sa ma programez pentru histero, doctorul zise ca intre zilele 8 si 14. Dar zilele 8-11 sint in perioada Pastelui, iar la mine ovulatia e de obicei devreme, prin ziua 12. Se poate face histero dupa ovulatie sau distrug outul? Ce sa fac? Nu vreau sa mai pierd o luna fara analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor! In primul rand vreau sa urez d p acum LA MULTI ANI celor care poarta nume d flori, sa fiti sanatoase ,fericite si sa aveti multi bb. Acum am si eu o intrebare: dak CM a tinut doar 1 zi si jumatate , dar testul d sarcina facut inainte a iesit negativ, dar la CM am avut si niste cheaguri cam mari. Este posibil sa fi fost insarcinata?
Eu am si probleme cam mari cu progesteronul adica.....1,928 ........., dak raman insarcinata exista posibilitatea sa pierd sarcina?
VA MULTUMESC SI SPER SA IMI RASPUNDETI.
PUPICI si inca odata La multi ani(chiar dak este cam devreme)
pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

DANANGIE

Puiule ,felicitari pentru puiutul din burtica,poate mai uitat,sunt o fosta colega de la endometru,acum sunt mamica de septembrie 2006!

Sa ai sarcina usoara,nici nu stii cat ma bucur pentru tine!

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

teomaria: draguta, la noi, in urma multor investigatii si analize, INCA, nu s-a depistat inca nici o problema, pur si simplu nu se intampla desi noi lucram, cu norma-ntreaga "ca la carte"
in curand se fac 2 ani in care am incercat luna de luna, n-am ratat nici o ovulatie si totusi

turturico: in nici un caz sa nu faci hisero dupa ovulatie!!! hsg se face imediat dupa ce pleaca rusii din vizita ca sa nu afecteze o posibila sarcina. De exemplu eu am facut in Z7.

noname: in general, daca la CM ai cheaguri sunt sanse fff mici sa fie sarcina, oricum mai fa un test peste o saptamana sa fii sigura! Iar daca ai lipsa de progesteron incearca sa faci tratament cu utrogestan dupa ovulatie timp de 10 zile, dar pt asta tb sa depistezi ovulatia cu mare exactitate, altfel va inhiba ovulatia

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Bubuleana, imi pare tare rau, cred ca-i tare frustrant sa nu poti face nimic.Macar cand ai o problema incerci s-o rezolvi si stii de ce nu se-ntampla.Dar cand stii ca n-ai nimic si faci tot ce poti si ce trebuie , chiar ca-ti vine sa.Eu iti doresc sa-ti vezi repede visul implinit.
In alta ordine de idei, vreau sa va zic ca noapta pe la 2 m-am trezit iar (batea lumina-n geam de la un felinar de-afara) si mi-am luat iar TB era 36,9, pe la 4 s-a dus fatita la baie si iar m-am trezit si TB 36,7.M-am culcat iar si la 7 am deschis ochii(am dormit ne-ntoarsa)si TB 37. Voi ce ziceti, in afara de faptul ca-s putin de-mi iau TB de-atatea ori, da' chiar nu ma deranjeaza...??O fi de bine?? - sunt Z6 DPO.
[PUP] fetele!S-aveti o zi frumoasa!!

vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, fetelor. Danangie imi spunea ca ea nu s-a dus inca la Odisee, ca i se pare stresant si ca nu se indura sa plece de aici. Pai si eu simt la fel. Da, nu ma indur sa plec de aici si sa va las. Asa ca o sa mai stau o vreme.
Danagie, stiu ca trebuie sa merg la medic, dar imi astept adeverinta de salariat pt a putea merge la medicul de familie sa ma ia in evidenta si sa-mi dea trimiteri pt analize.Asta se va intimpla saptamina viitoare, de care nu am de gind sa trec inainte de a face ce trebuie. Si eu sunt curioasa va vad daca bebelusul e bine, pt a putea sa dau vestea cea mare parintilor si prietenilor. Inca nu am facut oficiala vestea. In plus, e haios pt ca in ultimile luni mama ma tot bate la cap sa stringem bani pt inseminare sau fertilizare. Acum citeva zile a fost la tv o emisiune despre inseminari si fertilizari, cu dr. Moisa si Cocei de la Giulesti, si mama m-a sunat sa-mi spuna sa ma uit. Chiar ieri am fost pe la ea si vorbeam despre fratele meu care are o fetita de un an si sotia lui trebuie sa nasca peste vreo 2 luni din nou si despre verisoara mea care e in luna a 4-a, si mama ii tot dadea zor cu tratamentele si inseminarile si eu zimbeam ca proasta si la intrebarile ei incercam sa gasesc motive care sa justifice zimbetul prostesc. Eu si sotul meu suntem casatoriti de 7 ani si de 5 incercam sa avem bebe, asa ca cei din familie si-au cam pierdut speranta de a ne vedea cu un bebe conceput pe cale naturala, mai ales ca sora mea, care e mai mica decit mine cu doi ani are o fetita de 9 ani, iar fratele meu, cu 4 ani mai mic decit mine asteapta deja al doilea copil. Dar vor avea o surpriza de Pasti cind e si ziua de nastere a lui tata: caci atunci am de gind sa le trintesc bomba, ca sa aibe trei motive de a se bucura. Cam asta e, asa, pe scurt. Asa ca, Danagie, cind vrei sa te inscrii la Odisee, sa ma anunti si pe mine, sa mergem amindoua, caci nu vreau sa fiu singura. Dar chiar daca ne mutam, eu o sa mai intru aici, nu vreau sa plec definitiv si, dupa cite vad, nici tu.M-am obisnuit cu fetele de aici pe care le .

Mergi la inceput

Danangie, am uitat, nici eu nu ma simt rau, inca, dar cred ca incepind cu a sasea saptamina....dar vom avea motive sa suportam totul...

Mergi la inceput

Roxali, , nu-mi vine sa cred ca esti deja in a 10-a saptamina, ma bucur atit de tare pt tine!

teomaria, ma bucur sa te "vad" din nou, nu mai stiam nimic de tine. Vad ca esti tot cu monitorizarea, dar cred ca ar trebui sa-ti iei TB dimineata, noaptea se aduna tot felul de stresuri si chestii de peste zi, deci nu e recomandabil. Stai cit mai linistita si relaxata

Mergi la inceput