Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151
Raspunsuri - Pagina 18
ancadragoman spune:
Dana tu ai dreptate dar acolo sunt femei care au acelesi temeri ca si tine si o mica incurajare nu strica niciodata.
Te pup si sarcina usoara in continuare.
anca 8+
vine bebe....
poze
elly_me spune:
bubuleana
Multumesc frumos pentru ajutor.
Azi sunt in Z10 si o incep sa-mi fac teste de ov.
Cand este mai indicat sa le fac? dimineata, pranz sau seara?
Felicitari (cu intarziere) fetelor .
Mai stati pe la acest cap. poate se ia si la noi.
Elly
bubuleana spune:
Elly: cel mai indicat este sa le faci dimineata tarziu sau dupa amiaza devreme, adika intre orele 11 - 14. Succes
bubuleana
teomaria spune:
Felicia, merci de raspuns
dAR SA STII CA NU MA STRESEAZA ABSOLUT DELOC LUATUL tb ,IAR DE TREZIT M-AM TREZIT INTAMPLATOR NOAPTEA CA N-AVEAM SOMN
vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
zozela spune:
Mare dreptate aveti cu-aspirantele..
Bubu noi il asteptam pe BB de 1an..dar vad ca nu vrea sa apara...Cred ca barza e sechestrata pe undeva..Ce-i drept..nici nu am facut mare lucru in privinta asta,nu am facut nicio analiza,investigatie,nimic..In Martie-anul trecut-am mers la dr.si mi-a zis de ovarele micropolichistice..si atat..Mi-a spus ca asta n-ar fi o problema..si..am mai avut o tentativa-tot atunci-sa imi fac ceva analize hormonale..insa..m-am dat batuta..Si de-atunci..numai....si nimic..Dar nu ne dam batuti..mai incercam..
fetelor mele dragi!!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
ancadragoman spune:
Zozela iubita aici dau de tine?
Eu zic sa incepi si tu niste analize ,macar vezi unde este problema.
Eu am facut hormonale si HSG,dupa HSG am ramas imediat.
Iti tin pumnii si va pup pe toate
anca 8+
vine bebe....
poze
bubuleana spune:
zuza mea: daca ai CM regulat, poate ar fi bine sa incerci sa-ti depistezi ovulatia cat mai exact cu teste de ovulatie sau eco. Cum iti e mai usor insa ecografiile sunt cele mai sigure! Iar ovare micropolichistice au 70% din femei, nu reprezinta o cauza a infertilitatii. Iti tin pumnii sa nu mai ai mult de asteptat
bubuleana
teomaria spune:
Bubuleana, la ce valori mi-ai povestit ca aveai la eco, eram aproape convinsa c-o sa ramai gravi luna asta.Tu ai si alte probleme medicale, gen trompe infundate, chisturi,etc. sau pur si simplu nu se-ntapla , desi totul pare a fi OK? Scuze ca te-ntreb.Mai incerc si eu vreo 3 luni asa lasandu-ma in voia Domnului si-apoi cred ca fac si eu stimulare, fie ce-o fi...
vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”