Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151
Raspunsuri - Pagina 17
felicia_ spune:
Alexela, maca poti lua, pe mine m-a ajutat la endometru. Ai grija ca cea de la Medica nu e asa de buna, preferabil sa iei de la Inovatics, 3/zi. Poti lua toata luna, nu afecteaza ovulatia, e un fel de reglator hormonal.
Branca ursului se ia din prima zi a CM pana in preajma ovulatiei (sa zicem 10 zile...). Stiu ca dauneaza unei eventuale sarcini.
Alexela spune:
Felicia, multu de raspuns, pai noi ne cunoastem dela tutunici, nu?!!?... Bineinteles ca am de la Medica... O sa vad, cred ca astept sa merg si la dr, sa il intreb, desi inteleg ca dr nu prea sunt de acord cu maca.
Alexela
gugushtiuc spune:
Fetelor am si eu o intrebare. Daca menstruatia tine 3 zile si este un pic mai redusa cantitativ exista posibilitatea sa fie probleme cu endometrul?
Felicitari pentru proaspata mamica. O sarcina usoara si multa sanatate va doresc la amandoi.
Cu drag GUGU.
GUGUSTIUCII mari asteapta sosirea GUGULUI mic.
poze de la nunta lu' GUGU
Jasmin012 spune:
Danangie, esti in saptamina a 5-a? Ce curios! Si eu! Eu inca n-am ajuns la medic, trebuie sa-mi fac timp saptamina viitoare, dar inca nu mi-am revenit dupa socul testului pozitiv, inca ma aflu intr-o stare de prosteala, mi se pare ca visez. Ar trebui sa-mi iau inima in dinti si sa ma duc. Tu cind mergi?
Jasmin012 spune:
Alexela, Maca e intr-adevar foarte buna, aproape toate fetele care au probleme de infertilitate o incearca. Nu am auzit pe nimeni sa spuna ca i-a facut rau. Nu prea stiu ce sa zic, dar cred ca medicii nu au neaparat ceva cu Maca, ei nu prea cred in medicamentele din plante, desi e impropriu zis medicament. Succes
danangie spune:
Buna fetelor,
JASMIN deci azi am fost la medicul de familie si luni la 10,20 am programare pentru vizita ginecologica. Si sper si eco morfologica. Pai de ce sa nu ai curaj? Eu zic sa-ti iei programare sa te duci cat mai repede sa vezi daca bebica e bine, in sensul daca-i " cuibarit" bine. Si eu inca sunt socata, pentru ca nu ma asteptam sa raman......sunt emotii extraordinare......dar incetul cu incetul imi dau seama ca-i pe bune Eu ma simt bine....nu am greturi.Tu? Da suntem in aceeasi perioada. Mergem pas in pas. Te-ai inscris la Odisee? Eu nu. Ma streseaza prea tare.Imi place tot aici.....sper doar sa nu fiu off-topic.
5 +
POZELE MELE
ancadragoman spune:
Dana felicitari ptr sarcina ,te astept la Odisee si promit sa nu te stresez
anca 8+
vine bebe....
poze
danangie spune:
ANCA multumesc de urari. Dar nu persoanele ma streseaza de la Odisee. Ci ceea ce se intampla acolo. Adica....imi pare enorm de rau pentru cele care au pierdut sarcina. Nu mai tin minte cine a avut avort spontan....sau ca a trebuit sa intrerupa sarcina pentru ca luase nu stiu ce virus.....eu de felul meu sunt paranoica si cand mai citesc si aceste cazuri nefericite ma sperie tare si incep sa ma stresez. Deja sunt extrem de stresata pana fac eco sa vad daca bb e in uter.Mai am crampi jos la uter si ovare si deci ma gandesc mult. Sora mea a avut o extrauterina si pana nu stiu una si buna nu pot sta linistita. Asta e problema mea.
Felicitari si tie, sa ai o sarcina usoara si la termen.
5 +
POZELE MELE
teomaria spune:
Fetelor, vreau sa intreb si eu ceva daca se poate sa va dati cu parerea
- Z 15 eco foliculi intre 6-8mm, endometru 6mm
- pana in Z22 nu s-a pozitivat nici un test de ovulatie
-luni Z24 TB 36,3(pana in ziua aceea a oscilat intre 36,3-36,5)test de ovulatie fff.pozitiv , seara la eco nici un folicul, dr. a zis ca se vede lichid semn ca s-a spart,endometru 10mm
-marti Z25 TB 36,5 - am inceput duphston 2 pe zi
- miercuri Z26 TB 36,7
- joi si vineri(azi) TB 36,7
Si ieri si azi noaptea pe la 3 mi-am luat TB si era 36,9, iar dimineata 36,7.Oare de ce??Inainte de ovulatie am mai facut asta si noaptea era 36,2 sau 36,3 si dimineata 36,4 (sau tot atat ca si noaptea).N-am mai luat duphaston de vreo 4 luni si tot timpul TB crestea la 36,8-37 dupa 2-3 zile (cel mai des 36,9).Nu inteleg...duphastonul o fi de vina???.Am un grafic facut in prima luna dupa sarcina pierduta anul trecut in care am luat prima oara in viata mea duphaston si TB a fost vreo 12 zile 36,7, apoi a scazut si mi-a venit ciclu.Voi ce credeti??Va rog mult de tot dati-va un pic cu parerea...imi vine sa opresc medicamentul , dar nu sunt convinsa ca-i bine
vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
felicia_ spune:
Buna dimineata tuturor!
Gugustiuc, si logica mea imi spunea ca daca CM e redus cantitativ, inseamna ca endom a fost mic si nu a avut ce sa se elimine... totusi eu am facut monitorizari si chiar si in lunile cand endo era de 9-10 mm, CM era la fel de redus... asa ca nu mai stiu care e explicatia...
teomaria, eu zic asa: in primul rand, nu te mai stresa cu luatul temperaturii noaptea! Esti prima pe care am auzit-o ca face asa ceva! Cine stie ce se intampla noaptea... poate ai avut un cosmar si ti-a crescut temperatura , mai stii? Oricum, mi se pare un sres mare sa o iei si dimineata (eu am renuntat)...
Despre dufaston, in nici un caz nu are ce sa strice, cu siguranta ca nu afecteaza o eventuala sarcina... de ce nu iei totusi utrogestan, eu stiam ca ar contine progesteron natural (sau cam asa ceva).
Pupici tuturor!