Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

JASMIN multumesc de , felicitari si tie si multa sanatate.

BUBULEANA multumesc de urari. Iti doresc si tie sa dea Domnul sa te ajute asa cum m-a ajutat si pe mine.

Maine ma duc la medicul de familie sa-mi dea trimitere pentru toate examenele. abia astept.

Dar cum sa scriu si eu la semnatura ca-s ?

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Ia sa vedem.....am reusit?

5

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Noname, bineinteles ca vorbim cu tine!
Ti-a raspuns deja Bubu... eu te-as sfatui sa mai faci o eco, sa fii sigura ca s-au spart! Pana atunci, nu uita de !
Bubu, dar la tine nu pica ovulatia tocmai de Paste? Despre stimulare, eu am auzit ca foliculii folositi in urma ei sunt mai de calitate, io stiu, se mai hranesc si ei cu estrogenii din pastilute! Ai grija sa nu iti afecteze endometrul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

quote:
Originally posted by mcrissa

criss stiu ca Maca nu are nicio contraindicatie.o poti combina cu orice(mi-am intrebat medicul).despre BU nu stiu insa nimic.eu am ramas insarcinata dupa o luna de tratament cu Maca.

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Eu iau Closty, Brocriptina si Prednison. Asa am luat luna trecuta. M-am simtit relativ bine, am avut ceva intepaturi pe la ovare, a existat si ovulatie. Luna asta iau si BU pana la ovulatie, si dupa aceea vreau sa iau tinctura de muguri-zmeur si coada socicelului. Eu imi fac si TB, asa ca o sa vad rezultatele comparativ cu luna trecuta.
Intrebare: pot lua MACA cu tratament alopat? Eu am inteles de la fete ca nu este voie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

danangie, felicitari pentru bebic!
Eu te stiu din perioada cand eram activa la acest subiect si imi amintesc povestea ta.
Iti urez din suflet sarcina usoara si la termen!

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

feli: in dimineata asta m-am hotarat sa imi mai dau o ultima sansa fara stimulare (mi-a frica de mor de efectele negative)
asa ca nu iau decat Maca.
In plus ovulatia pica in vacanta de paste a dr. si oricum nu ma puteam duce la monitorizari la ea asa ca mai astept o luna cu Maca, o sa mai fac si vreo 2 eco desigur si daca nici acum nu se intampla nika trecem la stimulare fie ce-o fi!

bubulina: ce ma bucur ca mai treci pe aici din cand in cand

bubuleana

Mergi la inceput

BUBULINA multumesc mult. Fain motto-ul tau. Intr-adevar speranta moare ultima!!

5 +

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Fetelor- am si eu cateva nelamuriri in legatura cu corpul galben, "albusul de ou".

Ce este ?
Cand este?
Ce indica?
....

Nu prea stiu fff multe si am tot citit pe aici?

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

elly: in primul rand albusul de ou nu este acelasi lucru DELOC cu corpul galben.
Albusul de ou este un semn de fertilitate, reprezentat prin schimbarea mucusului intr-o secretie asemanatoare albusului de ou crud, transparent si consistent care se poate intinde cu usurinta intre degete. Acest albus apare inainte cu cateva zile de ovulatie.
Corpul galben apare dupa ovulatie si este transformarea folicului in faza luteala dupa ce s-a spart foliculul (s-a produs ovulatia). El este raspunzator de secretia de progesteron necesar pt instalarea unei eventuale sarcini. Daca in 12-16 zile dupa ovulatie hormonii nu indica prezenta unei sarcini acest corp galben, format pe ovarul de unde a fost eliberat foliculul, se elimina impreuna cu endometrul la menstra. Sper ca am fost clara si poti intelege.

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Fetelor, e prima oara cand scriu la topicul asta. Poate ma ajutati si pe mine intr-o problema. Voi ati luat MACA de capul vostru sau v-a recomandat medicul vostru? Si cum ati luat, de cate ori pe zi si cate zile pe luna?!?! Si-a facut efectul!!?!? Si Branca Ursului e la fel?!?!?
Va rog mult, daca ma poate ajuta sipe mine cineva cu un raspuns...
Multumesc!!

Alexela

Mergi la inceput