Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

criss stiu ca Maca nu are nicio contraindicatie.o poti combina cu orice(mi-am intrebat medicul).despre BU nu stiu insa nimic.eu am ramas insarcinata dupa o luna de tratament cu Maca.

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_bbc spune:

Mcrissa, iti multumesc pentru raspuns Am sa iau Maca, asa cum spui tu, poate stimularea va avea rezultate mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Zozela mama, ne gasisi?
Mcrissa, chiar daca nu mai suntem asa de optimiste si "inflacarate", nu ne pierdem speranta!
Bubu, faci stimulare luna asta? Sau astepti pana dupa Paste?
criss_bbc, si eu amde gand sa fac stimulare luna viitoare si sa iau si maca (am citit si pe la feltele de la Fiv ca au luat in timpul stimularii, deci e ok), fara ea endometrul meu e subtirel... de BU nu stiu ce sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

BUBU si DJ MAMA, multumesc, dragutelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

CRISS BBC, nu vad ce rau ar putea face Maca. Si eu am luat Clostilbegyt cum vreo 4 ani si nu am avut contraindicatii la medicamente din plante. In plus Maca e super, eu am ramas dupa trei luni de tratament cu Maca. Succes.
BUBU, stiu ca ai facut histero, sper ca luna asta, adica peste vreo 10-11 zile sa ai noroc sa se prinda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

felicia ramane sa fim inflacarate acolo unde trebuie

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

crissa: ma bucur mult ca ti-ai facut curaj vii alaturi de noi. Sunt sigura ca in curand iti vei tine puiul in brate

feli: maine vb cu dr sa vedem daca fac stimulare luna asta, eu asa as vrea desi la mine nu s-a prins niciodata nici cu foliculi mari, endo bun si ovulatie...nu stiu ce sa zic...fac o luna macar sa vad cum e...

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Fetelor pupici. Dar totusi... cu mine nu vreti sa vb? Chiar dak sunt noua...asta nu inseamna ca nu n putem imprietenii.
O mica intrebare: dupa c faci pregnil la cat timp ar trebui sa ai ovulatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

noname cred ca incurci borcanele iubita.Prima data ai postat la endometrioza, care este o boala.Acum ai postat la endometru,TB,ovulatie...unde vrei tu de fapt sa scrii?Aici fetele nu scriu mult,pentru ca sunt impartite si pe la alte subiecte in functie de varsta, afectiuni daca exista sau de pasii pe care ii au de facut pentru a obtiune o sarcina-laparo, inseminare,fiv.Prietene iti vei face, stai linistita.Toate fetele sunt dragute.Fiind noua, cam pana la 10 mesaje iti vor fi moderate,iar asta inseamna ca nu vor aparea la momentul cand le vei trimite, ci un pic defazat,cu durata mai mare.Eu cand vei mai posta, am sa incerc sa vad pe unde esti, daca mai te pot ajuta cu ceva pana intri in cursul firesc al forumului.Hai stai linistita, ca sa fie bine.Pupici.Inca ceva, daca intri la profil personal, cand esti logata, sa-ti activezi PM-ul,poate sunt fete care vor sa-ti scrie privat, dar asta tot dupa ce nu vei mai avea mesajele moderate.Sper ca ti-am fost de folos!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

noname: dupa administrarea pregnilului foliculul se sparge cam in 36 ore deci cam la 1-2 zile dupa are loc ovulatia
iti tin pumnii sa se lase cu bebe

bubuleana

Mergi la inceput