Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

FELICIA , multumesc si iti doresc ce mi-am dorit si eu: multasteptatul bebe. Nu, draga mea, nu ma supar, nimic pe lume nu m-ar putea supara acum. Asa ca, stai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

offtopic:
Danangie, stau in Podu Ros; dar banuiesc ca momentan locuiesti in Italia...

ALICe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Danangie: FELICITARI!!! Ma bucur mult pentru voi mai ales ca meritati din plin o asemenea bucurie dupa ce ati trecut prin atatea...ma regasesc in povestirea ta: perioade foarte stresante cu urmarit ovulatie, analize peste analize, monitorizari si perioade in care imi mai luam gandul si ma bucuram de viata. Din pacate, pana in prezent, n-am avut niciodata parte de momentul unic si fericit de a afla ca sunt gravii. Cateodata ma gandesc ca n-o sa reusesc sa am niciodata copii si ma ingrozesc... Dar timpul nu e pierdut si speranta ramane

Jasmin: FELICITARI SI SARCINA USOARA!!

feli: bine-ai revenit pe-aici

la mine Z3

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Autor: cancuta78
Subiect: conceperea unui copil
Trimis la: 28/03/2007 11:51:12

buna fetelor, am si eu o intrebare>
cand este perioada propice, ziua pt conceperea unui copil
eu nu am un ciclu regulat, nu am ovulatia in ziua a 14 a.

la mine mucusul acela apare in ziua a 10 a
daca in ziua in care apare mucusul acela ai contact sexual poti ramane insarcinata? sper sa da!!!!
va pup
astept raspunsul vostru

quote:
Autor: Idaira
Raspuns la: 28/03/2007 14:29:55
Iubita,intra la Endometru,monitorizari ovulatie,iti vor raspunde fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Cancuta78, mucusul e unul din semnele prevestitoare ale ovulatiei. Sigura ca daca se prinde momentul ovulatiei poti ramane insarcinata, daca nu sunt alte probleme, bineinteles. Cel mai sigur este sa faci teste de ovulatie sau te monitorizezi la eco. Bafta multa!

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Marea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

felicitari, mamicutelor, sa fiti toti sanatosi si sa aveti grija in primele 3-4 luni sa se prinda bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Feteloooor nu stiam ca sunteti "toate" aiciEu eram "setata" pe aspirante optimiste..Nu citeam decat acolo..Spun-citeam-pt.ca de scris nu prea scriu..Nu stiam de ce nu ati mai aparut niciuna..M-am zapacit de tot..Nu-mi place ce s-a intamplat
Bubu,Avalon,Danangie,Dj_Mama

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

zuzoooo: ce faci iubita??? cum mai esti? ceva noutati??
eu nu mai scriu la aspirante ca nu pot tine pasul cu fetele de-acolo si sunt foarte ocupata, n-am timp sa citesc atatea pagini in fiecare zi. In plus nu prea ma mai regasesc pe-acolo

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Buna!
de vineri redevin si eu aspiranta, dar nu ma regasec la aspirante optimiste.subscriu la ce a zis bubu, nu pot tine pasul cu tot ce se scrie acolo.ma primiti si pe mine aici?
vad ca aici sunt multe din fetele care erau la aspirante pe vremuerile bune.
sper sa vina cu un dar mare pentru noi toate.

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_bbc spune:

Fetelor, a luat vreuna din voi maca si BU in timpul stimularii cu Clostylbegit? Credeti ca daca le iau impreuna imi fac rau? Va intreb asta deoarece stimularea cu o singura pastila de Closti nu a dat rezultatele dorite de mine, si doctorita mea o spus sa continui tot asa. As vrea sa mai iau ceva care sa aiba efect mai bun, sa-mi faca si ovarul drept, cu trompa buna sa lucreze. Stangul e harnic dar nu e trompa buna.Voi ce credeti? Criss

Mergi la inceput