Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151
Raspunsuri - Pagina 23
dj_mama spune:
va pup, duamnelor
sunt pe fuga... ca de obicei
Liana, pana la urma ai 1 sau 2 bb?
Jasminn, nu vreau sa-ti umbresc bucuria cu povesti triste dar cand te-am auzit ca astepti dupa analize facute prin cas, etc, parca ma vad pe mine in urma cu 4 ani ...
nu pierde vremea dupa asta si fa-ti rapid macar progesteronul si cred estradiolul si neaparat tratament de sustinere dc progesteronul are valori catre limita inferioar; nu astepta ! intr-o saptamana de asteptare se pot intampla multe neajunsuri
felicia_ spune:
Simonette, pana la urma tot o sa ajung la o pizza la voi!
Dupa cum vezi, sunt cam singura pe baricade, desi am renuntat si eu la luatul temperaturii... am trecut la monitorizare eco, deci nu sunt chiar off topic. intre timp, am mai facut o laparoscopie, dar cum au trecut deja vreo 5 luni de atunci, am zis ca e timpul sa trec la inseminari, asta atunci cand se va intampla sa ovulez pe partea dreapta...
Faptul ca multe dintre fetele vechi sunt gravi sau deja mamici imi da si mie sperante... se pare ca inca nu a sosit si timpul meu!
Liana, stiu ca nu poti sa nu citesti, mai da cate un semn si pe la noi, bine?
DJ_Mama,
Bubule, ce ai facut pana la urma?
Noname, mai da-ne vesti!
noname spune:
Ce vesti sa va mai dau Felicia? Ca sunt foarte supi.....cred ca luna asta nu am ovulat.. dar mai astept 3-4 zile sa vad c s intampla, si dupa aceea decorticare, de care imi este f frica si d care nu imi da si mie nimeni niste detalii. Si nici despre doctorul Doru Pana de la maternitatea Giulesti. Tu cum t mai simti? C mai este nou?
Si nu mai fii suparata ca o sa fii si noi in curand
Pa si va pup p toate!!!!!!!!!!!
bubuleana spune:
simonette: bine ai revenit si sper sa nu mai apuci sa-ti faci analizele si sa ramai repjor gravidutza
liana: cum te mai simti? ce fac bebeii? i-ai vazut la eco? mai da-ne si noua vesti sa salivam
feli: eu sunt bine dar super ocupata, Z8 parca, luna asta e ultima sansa pe care ne-o dam fara stimulare...sa vedem ce-o iesi iar de luna viitoare stimulare la greu
la tine cum e? pe ce parte ovulezi luna asta? ai inceput monitorizarea?
bubuleana
danangie spune:
Buna fetelor,
IRLANDEZA....nu stiu daca felcitarile imi erau adrestae dar oricum eu iti multumesc.
LIANA felictari si din parte mea. A fost o surpriza foarte mare sa vad ca esti in asteptare de 2 . Sanatate multa si la termen.
JASMIN ce mai faci?
Eu am fost la medic azi. Era doctorita spre multumirea mea. Uterul e ok. Am refacut si Pap-test-ul. Eco inca nu am facut. Toti ma programeaza in mai , iunie!!. Maine tre' sa dau tel la un alt ambulatoriu sper sa ma programeze repede. La mine totul bine. O zi buna la toate si doamne ajuta sa ramaneti .
6 +
POZELE MELE
simonette spune:
bubuleano, multumesc! Dar am tot sperat eu si pana acum insa nu s-a legat nik! Tb musai analize! In orice caz nu e nicio graba! Luca are abia un an si 2 luni asa ca e timp! Tu?
Ce mai faci ca io n-am timp sa cetesc din urma!
As imbatrani in fata calculatorului!
Felicia, stiu cum e sa astepti sa vina luna in care sa functionezi cu partea buna! Baga dreapta la inaintare si multa bafta!
Doamne, cate fete au ramas de cand n-am mai bagat cap`sorul pe aici!
Bafta fetelor!!! Sa auzim de cat mai multe burtici!
Simonettu, care va iubeste mult!!!
simonette spune:
A.....si...draga Felicia, cand o fi frumos afara, te astept cu drag la o pizza!
Mai doreste cineva? poate si o
Simonettu, care va iubeste mult!!!
felicia_ spune:
Buna dimineata tuturor!
Simo, s-a notat invitatia! Cine stie poate reusim sa le scoate pe duamne din barlog dupa Sarbatori! Imi amintesc ca anul trecut planuiam o iesire tot cu fetele de la endometru!
Noname, chiar nu trebuie sa iti fie frica! Nu sunt sigura 100%, dar cred ca decorticare e acelasi lucru cu driling ovarian (corticala fiind ingrosata, se fac mici incizii in ea, pt ca foliculii sa se poate sparge). Se face prin laproscopie, care e o interventie destul de usoara, si cu ocazia asta iti verifica si trompele! Asa ca nu mai sta pe ganduri, fa-o! Despre dr Pana nu stiu nimic..
Bubu, fac stimulare luna asta, si abia la prima eco vad pe ce parte ovulez... Deocamdata, sunt z 25, astept. Ar trebui sa imi vina azi sau maine, ca as fi z 15 de la ovulatie. Monitorizarea va pica dupa Paste, asa ca e bine.
Danangie, ce diferenta intre sistemul medical de acolo si cel de aici! La noi in saptamana a 6-a ti-ar fi facut eco sigur! Dar lasa, mai bine sa nu fie nevoie!
BillyBilly spune:
Buna dimineata!!
Felicitari proaspetelor burtici: jasmin, danagie!! Ma bucur mult pentru voi, de-abia astept sa ma aliniez si eu burticilor!
Am si eu o nedumerire: este posibil ca dupa tratamentul cu utrogestan sa imi intarzie menstra? In martie am facut pentru prima data stimulare cu pregnyl si utrogestan (14zile). Am terminat utrogestanul de vreo 2 zile si menstra nu se instaleaza iar ultimul test de sarcina tot de acum 2 zile a fost negativ. Ce parere aveti?
Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald