Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151
Raspunsuri - Pagina 11
Roxali spune:
Mai Bubu imi placi ca macar esti optimista
Angelique ce frumos ai scris la inceputul capitolui...of mi-au dat lacrimile...ca parca nu-i drept ca unele sa fie "norocoase".
Meda ma bucur ca santeti bine... ce mai trece timpu.
Galuscuta ziceai ca te duci la elvetieni...iti ti-n pumni stransi.
Avalon si tie multa bafta si mai lasa supertiile...amani si vei stai in mai mare tensiune si de Pasti
toate fetele sufletiste si bataioase
Ali
turturica spune:
bubu, tu la ce doctor mergi? Dar tu parca aveai ciclu de 28 de zile, nu? Asta a fost prima luna de monitorizare?
avalon, la tine se-anunta lucruri bune, lasa superstitiile si du-te la laparo. Am un feeling bun pt tine.
angy, vaz ca noi sintem singeroasele clasei Facusi testul ala de sarcina de care pomeneai?
imi pare bine ca toata lumea pare mai optimista, angelicai ii functioneaza ovarele, avalon isi rezolva sinechia, meda creste si-nfloreste, feli descoperi treaba cu ovarele, bubu e in continuare vesela si-n verva, crez ca primavara asta ne rezolvam noi toate
floricico, noelo, mami, dati si voi un semnal p-acia ...
Despre mine, poci sa va zic c-am fost la doctor. Am intrat bou si-am iesit vaca, pardon de expresie
I-am zis de singerarea de simbata si-a zis ca nu e nimic, nu ma suspecteaza de graviditate. Nu m-a controlat, am stabilit doar planul de actiune acuma ca facuram anul de incercari. Adeca, barbatu-mio merge la spermograma si io tre' sa sun cind imi vine ciclul sa ma programez la HSG. HSG e chestia asta cind iti baga un furtunas in trompe sa vada daca sint infundate?
Eu, spre deosebire de restul lumii, incerc sa nu ma documentez prea mult, ca dupa aia mi se pare ca le am pe toate. Citii doar o tzira de endometrioza, suficient cit sa ma conving ca de-asta sufar de nu ramin pregnanta. Dar acuma, ca o sa fac treaba asta cu trompele, o sa incep sa ma documentez, sa stiu despre ce-i vorba.
Desi, recunosc, am o speranta mica, mica, mica cit un graunte de nisip ca singerarea asta fu semn de nidare si ca scap de doctor. Test n-am facut, incerc sa am rabdare pina miercuri, dar nu garantez ca rezist.
of, iar am scris roman, noapte buna copii
bubuleana spune:
turturico: ia vezi cum o rezolvi tu prima dintre noi, cele ramase, adik "neramase" te asteptam cu testul
la mine s-a dus CM de 28 dupa histero (ceea ce o sa faci si tu, iti tin pumnii!!), nu stiu de ce dar dupa histero este cam de 33 zile ... din noiembrie merg la dr. Pacu si cred ca o sa-mi stabilesc sediul la ea o vreme ca prea am fost nomada, am umblat ba pe la unul ba pe la altul
am terminat cu monitorizarile, totul e in regula, nu mai am de ce sa merg, se pare ca urmatorul pas: o sa fac stimulare desi n-am probleme cu ovulatia dar asta mai incolo cand imi fac curaj
bubuleana
Luminel spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
LUMINEL in mod sigur. De cate zile e ciclul tau?
GUGUSTIUCII mari asteapta sosirea GUGULUI mic.
poze de la nunta lu' GUGU
inre 26 si 28 de zile...cel mai des de 28...am si o scurgere mai albicioasa cu toae ca n-am nici o infecie vaginala...merci de raspuns
Lumi
galuscuta spune:
Roxali -merg la austrieci .acum iau Ac pana in ziua de Paste , astept rushii si a doua zii incep cu injectarile.prin 18 cred voi merge in Austria pt. monitorizare si pick-up.Doamne ajuta.va multumesc ca mi-ati fost de suport.Sper sa nu mai am nevoie de sfaturi ,doar sa dau in viitorul apropiat.
galuscuta
noname spune:
Buna! Eu sunt mai noua p aici , dar am si eu o intrebare:
Am fost ieri la doctor (in ziua 18) si dupa c am luat o doza d 10.000 unitati d pregnil nu mi s sparsesera foliculii.
Aveam 3 foliculi d 31/31 si cativa mai mici, endometrul era d 8mm si mi-a mai dat o doza d pregnil d 5.000 unitati. Ce credeti? Am vreo sansa?
Roxali spune:
Galuscuta deci te pui pe ouat dupa pasti...bafta si sa auzim de gemeni.
Turturico iti tinem pumnii poate nu mai ai nevoie de histero
Ali
noname spune:
Va rog frumos sa imi raspundeti si mie, si dak poate sa imi dea cineva detalii despre domnul doctor Doru Pana d la Maternitatea Giulesti.
Va multumesc mult
floarea de colt spune:
duaminili meli revenii si io putintel pe aici...sunt super racita si duminica seara si ieri am suferit cu stomacul..nu stiu cu ce l-am suparat da am vomitat de am rupt nu am dormit deloc duminica noapte..
ieri la servici eram zombi..mi-am bagat picioarele in tot si m=am carat acasa..unde am dormit ca un prunc pana au inceput sa sune telefoanele...ca na..doar lipseam de la munca..
azi dimineata ,nu stiam ce sa fac sa vin sau nu la munca, pt ca transpiram toata si ma doare capul..da bineinteles ca iar au sunat telefoanele si iacata-ma iar pe baricade...
in alta ordine de ideii..
mami ,sa stii ca , dupa ce mi-ai scris tu mai inainte , ca stau si astept sa mi se intample vreo minune...azi dimineata am scris mail doctorului meu din iasi,cel cu care am facut laparo ,si l-am rugat sa discutam despre hsg si histeroscopie ...mi-a raspuns deja la mesaj ,adica mi-a spus doar ca a citit ce i-am scris si imi va raspunde mai pe larg ,mai spre seara...acu astept..cred ca nu am nimerit bine perioada...pt ca de regula interv.astea de fac inainte de ovulatie ,in zilele 7 9 de cm. io deja sunt acum ziua 22 , probabil astept urmatoarea menstra care apare probabil pe 31 sau 01 ,dupa care urmeaza pastele asa incat...cam nasol cu programarea , s-ar putea sa treaca iar vreo 2 luni..
avalon , sustin parerea fetelor ,lasa superstiile , cee e facut e bun facut..si laparo e o interv.care poate sa iti dea multe informatii ....bafta multa multa si tinem pumnii ...
vreau sa o felicit pe roxali pt burticut , ca nu am apucat...bravo..multa grija sa ai acum...
turturico , ce bine ar fi sa ai simptome de sarcina..pe langa scurgerea aia rosiatica..nimic?dureri de san , mers mai des la buda, gust metalic in gura...nu stiu..ceva acolo..
ce frumos ar fi sa se mai adauge o graviduta la listuta..
bubule , nu imi povestesti putin despre histero ta..cum a iesit??durut??
ma grabesc sa inchid povestea..nu de alta da as vrea sa plec putin mia repede azi si tre sa mai termin din treburi..
va pupic..dulce pe toate...