Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151
Raspunsuri - Pagina 12
floarea de colt spune:
noname , daca a doua doza de pregnil si-a facut efectul si s=au spart foliculii destul de frumosi ca dimensiuni ,nu poate sa iti zica decat tot ecograful...io zic sa mai programezi o eco , cu ocazia asta te asiguri ca s=au spart si nu se vor transforma in chisturi in cazul in care nu se sparg...
despre medicul de care intrebi nu te pot ajuta ..nu sunt din buc.
multa bafta iti doresc!!
Mire79 spune:
Fetelor,
oare ce insemna prescurtarea asta PMS in engleza?
M-am folosit siteul preg.fertilityfrient.com ca sa
vad graficul cu temp bazala. Deoarece nu a gasit nici
o ovulatie am vrut sa dau mai multe detalii: de genu dureri
de sani in ziua X. (M-ar ajuta deoarece eu am dureri de sani cu 2 sapt inainte de a veni menstruatia si ma intreb daca asta e un semn de ovulatie.)Stiti voi pe unde as putea bifa asta pe site?
Olivia26 spune:
Mire, pe ff, dupa ce dai 'enter data' iti apare sa completezi in dreptul lui Primary. Vezi ca langa, acolo sus ai si Specific si poti bifa "tender breasts".
PMS inseamna Premestrual Syndrome (sindromul premenstrual).
Olivia
Asteptam
Nobody is perfect. I'm nobody.
bubuleana spune:
floricico: eu am facut hsg in decembrie, a iesit OK, adik ambele trompe permeabile, operatiunea in sine a durat foarte putin, cateva minutele si de durut a durut exact ca la CM, nimic deosebit...
cam asa a fost la mine. Sper sa iasa bine si la tine
bubuleana
felicia_ spune:
Lume noua, lume noua! Aparu si Bubu ! Cu forte proaspete si optimism, cum "sade bine la duamne". No, va combinai olteneasca cu moldivineasca si putin adreleneste, ca doar mi-s "lingvista"!
Turturico, eu tot sper pt tine, sa stii!
Floricico, nu vreau sa te sperii, dar daca vreuna din trompe e infundata, cam doooare...Sper sa nu fiec cazul la tine!
noname, cat de mairi erau foliculii cand ai facut primul pregntl? Cum de nu l-ai facut putin mai devreme? Dim de 31 e destul de mare, cam exista riscul sa nu se sparga... doar la eco poti vedea sigur... Daca nu s-au spart, probabil se vor transforma in chisturi, dar se vor elimina la venirea CM. Sper sa se fi spart totusi!
noname spune:
Va multumesc mult d tot pt raspunsuri. Cand am facut pregnil foliculii erau de 20/20.
Va multumesc
dj_mama spune:
ce gashca frumoasa!!!
hai, succese maxime!
asa, floricico! fii elev silitor, unghiutele taiate, batistuta la control! nota 10
sa ne rugam pt ale
AngeliquedeS spune:
Fetelor, va pup dulce pe toate , nu va numesc ca nu cumva Doamne fereste sa scap vreo DUAMNA.
Ciclul - asa zisul ciclul - s-a oprit. facui si testul si NEGATIV, of course, era clar de la bun inceput, ca doar stiam ca nu am ovulat luna trecuta. Si de cate ori m-am jurat ca nu mai fac teste de sarcina si iar m-au mancat gherutele ca nu sunt eu pisica degeaba cum spune iubitul meu. Asa ca merg mai departe cu tratamentul homeopat, cum necum macar am vazut putin rosu, incerc sa fiu optimista, sa imi scot unghia din gat si sa merg mai departe. Am de luat 6 medicamente homeopate diferite dupa o schema foarte complicata de care incerc sa ma tin.
Roxali, bine ca mai trecusi pe la noi cu burticutza din dotare ca poate poate se ia...
De vineri ma apuc de teste de ovulatie si sper ca macar acolo sa apuc sa vad dublu. Sau poate nu ma mai apuc de teste si las sa vad ce va mai fi ca am cam obosit.
Ma rog pentru Ale si pentru noi toate.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Marea
Jasmin012 spune:
Dragele mele, am cam lipsit in ultima vreme si nu prea stiu ce s-a mai intimplat. Vad ca ati deschis un nou capitol si mai ales vad ca ROXALI asteapta un bebe. Sa fie intr-un ceas bun, ROXALI! Iti doresc sa ai un bebe frumos si sanatos, dar sa stii ca nu pleci singura la Odiseea sarcinii, nu, pentru ca astazi, 27 martie, dupa citeva zile de stres si simptome nemaiavute pina acum, am facut un test de sarcina care, deja dupa 5 minute, era pozitiv. Nu mi-am revenit inca dupa soc si dupa cei 5 ani de incercari, de lacrimi si disperare pe care le simteam de fiecare data cind imi venea ciclul. Iar astazi, cind ma asteptam mai putin, surpriza!!! Acum vreo 3 luni si ceva sau 4, cind am intrat aici, nu ma asteptam ca acele urari, pe care le-am primit de la unele fete printre care si Bubulina, se vor implini. De aceea vreau sa multumesc BUBULINEI, lui ROXALI, TEOMARIA, DJ MAMA si altor fete care m-au incurajat si mi-au dat unele indicii, iar celor care n-au reusit inca sa-si indeplineasca visul, le doresc sa aibe cit mai curind parte de aceasta minune. Vreau sa va trag pe toate dupa mine la Odisee. Veniti!