Piticlonti de iulie-august 2004 (215)
Raspunsuri - Pagina 5
Dorsilia spune:
fetelor io dezertez din toate functiile acusica...
iar ia Andreea augmentin bis, 5 zile. Reinfectia nu se stie de unde si de ce...ca eu o prind mereu cand face kk, face rar si se screme tare de se aude, o pun pe servetele, face 3 kkreze, le iau, le arunc, o sterg cu servetele umede, din fata spre spate, apoi o si spal cu apa calda si sapun si e curata, niciodata nu a stat murdara
asa ca nu stiu ce sa zic
Pt stafilococ nu am primit tratament, cica trece cu fucidin local
sanatate va dorim!
kim222 spune:
Lia nu dezerta!...nu inca....putintica rabdare!
Roberta...gata mobila?...vrem poze! Felicitari si pentru masina!
g_ioana spune:
'Nseara,am vizionat poze cu un cavaler tare frumos,sa-ti traiasca minunile Felicia!!!!

Lia io am o cunostintza in Bucuresti cu o fetita care s-a pricopsit cu infectia asta din maternitate am s-o intreb care a fost tactica de lupta,eu zic sa nu dezertezi inca,ca se vor rezola toate!!

Io intrai sa intreb de Mitzu,ca nu mai semna condica demult,stie cineva de ea si minunile ei??Sper ca totul este ok
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
pako spune:
buna dimineata
Andreea cu mucii ei nu l-a lasat pe tati sa doarma toata noaptea....e chiaun....
Lia, sanatate la micuta! imi pare tare rau ca aveti probleme...
da...si eu vroiam sa intreb de Mitzura....de Gongutza mai stie cineva ceva??
roxanaz spune:
buna dimineata!
Olivia nu ma bate inca, te rog. tata e la bucuresti la dr. oproiu de miercuri, asa ca mama a fost singura, nu am ajuns ieri dar am ajuns azi
. am stabilit sa se duca de pe 26 cel mai tarziu. multumita acu'? ![]()
Lia n-ai de ce sa dezertezi maica, lucrurile astea se intampla. nu stii ca asa suntem noi fetele, mai sensibile?![]()
Mitzu, chiar unde esti? hai la raport te rog!
Felicia imi pare rau de mucii Andreei. sa ii treaca repejor! imi pare bine ca ochisorul lui Liviu e mai bine, sper si eu sa nu mai aveti probleme. e posibil ca in timp clavicula sa se fi sudat deja singurica.
o zi frumoasa tuturor!
g_ioana spune:
Neatza,io tot la cana de ceai is,meei ma apuca gadiliciu si stranutatul doar la birou,cred ca fac alergie la munca![]()
Cristalina este numa' bine la sfarsitul anului,pana atunci adun niste probe bazate
Roberta este gata aranjarea mobilei,vezi ca trebuie sa o uzi!!!!
Noi ne uitam pe minimax,dar numai cand mancam,seara, ca sa nu alerg cu mancare dupa ea prin casa,in rest mananca la masa cu noi
Ieri a vrut sa tai sfoara de la bicicleta ca-i mare si pedaleaza singura asa ca m-am plimbat ca o lady cu mainile in buzunar pe langa ea,yupi,yupi
!
Hai sa avem o zi scurta si buna
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Gata cu aranjatul mobilei, a iesit peste asteptarile noastre, o sa pun poze cat de repede (sa-mi aduc aminte intai sa cumpar baterii la camera
).Matei e in culmea fericirii, a cooperat cu noi la stabilirea decoratiunilor, a spart o statueta dar a fost iertat si e tare bucuros de faptul ca nu ne-au adus inca sticla de la masa si are loc sa stea acolo. Mai trebuie sa cumpar pietre decorative (masa are decupata o portiune care e acoperita cu sticla si dedesubt sunt pietre), am ceva dar nu ne ajung.
IOANA, mobila a udat-o deja Matei, a varsat aseara pe ea o jumatate de sticla de alcool sanitar.![]()
V-am zapacit cu mobila mea, nu radeti dar trebuie sa ma laud si eu cuiva!![]()
Astazi la 11 semnam si contractul pentru masina, dar de luat o luam saptamana viitoare, dupa ce se termina actele pentru inmatriculare.
Cam atat, v-am pupat deocamdata!
cristalina spune:
Neata!
Felicia, sa-ti traiasca prichindeii ca tare scumpi sunt. Sanatate maxima, sa ii treaca okisorul lui Liviu si mucii Andreei.
Carmen, poate in concediu ma invrednicesc si va povestesc cu nasterea lu Maria...macar sa ai de ce sa mananci seminte....hihihi
Ca pana ajung la filmul cu samburica o sa dureze...![]()
Gabi, bafta la prezentare! Sa-i dai gata.
Roberta, sa stapaniti sanatosi mobila si masina!
Olivia, ce ai cu Luca, huh, huh!? :)) Suna tare bine 55...cam unde vrei sa ajungi ca intra americanii la idei daca slabesti prea mult...:))
Roxana, supertare Pat cu bretelele....hahaha
Lio ciocarlio, Maria a luat stafilococ din maternitate si mi l-a dat mie de am facut mastoza, mastita sau masto-cum-s-o-chema. Si i-a trecut cu unguent local dupa ce am bagat antibiotic in ea si in mine (desi o alaptam) atunci cand avea numai 10 zile.
Cu infectia, nu stiu ce sa zic, eu analize Mariei nu i-am facut pe principiul "daca ea creste bine chiar daca nu mananca, nu ma complic"...Si Maria a avut 3 luni de greva foamei (bea 20ml de lapte in 2 ore...de-mi venea sa ma arunc pe geam!)
Azi dimineata Maria s-a cerut in patutul bebelusului (a induplecat-o pe bunica, noi nu o mai ridicam acolo). A luat pozitia unui catel care asteapta sa fie scarpinat pe burta (labutele in sus si capul dat pe spate...
) si a inceput sa faca precum alarma de incendiu, plange bebe adica. Un sfert de ora am dus tratative cu ea sa se dea jos din pat ...cica era dialog, eu ii explicam si ea imi raspundea "uaaa,uaaa!". Ne-am inteles!....![]()
Asta dupa ce aseara am umblat tot familionul juma' de ora cu niste portofele in cap (a adus mama soacra niste portofele din alea de panza care se baga unul in altul, maricele...si Maria a decis ca alea's caciulite) Ati vazut tibetani din aia care au caciulile alea ciudate de panza brodata!? Cam asa aratam si noi...Am incercat sa fac poze dar m-a alergat prin casa sa-mi fure camera asa ca nu mi-a iesit...:))))
Hai ca iar ma intinsei.
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Aaaa...stai ca nu zisei de desene!
Noi suntem mari fani!
Minimax si boomerang, dar in top sunt "so-i-ceiu" (tom si jerry) "iepu'ashu'" si "mickey-ei".
Asa ca se plimba prin casa cu un morcov (e de plastic dintr-un set din ala de bucatarie) din care cica mananca precum bugs bunny si ne intreaba "was ap dac!?" (what's up doc?)
Daca o intrebi cum face iepurasul nu mai zice "tup tup", incepe sa rontaie dintr-un morcov imaginar si intreaba "was ap dac?".
Oricum cred ca am depasit recordul la desene...sa-mi fie rusine!!!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
leeloo2004 spune:
Neata la toata lumea! Eu am intrat in trepidatii - aproape am finalizat prezentarea, de acum incep repetitiile si emotiile... Multumesc de urari - sper sa ma descurc bine ca nu vreau sa ma fac de cacao in fata a 400 de barbati...
Roberta - felicitari pentru mobila si masina!! Asteptam pozele sa vedem si noi cum va sta mobila noua in sufragerie...
Cristalule - tibetani zici? Cred ca e un halimai si o distractie la voi acasa de mama, mama!!
Chiar, Mitzule - pe unde esti??
Ioana, felicitari pentru mersul pe bicicleta - eu inca ma chinui cu Stefan sa-l invat sa pedaleze, dar cred ca e mult prea lenes pentru asta...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.