Piticlonti de iulie-august 2004 (215)
Raspunsuri - Pagina 6
pako spune:
Monica, ma amuz de fiecare data de ce spui tu acolo cu Maria....scumpa foc.
Gabi,ce frumos a inceput anul la voi....s-o tineti tot asa...
Leeloo, tinem pumnii!
Sunt fericita ca am gasit un remediu la constipatia mea......zeama de taratze....bleeeh....dar scopul scuza mijloacele.
cristalina spune:
Ce sa zic de Maria ...seamana cu muma-sa...![]()
Pako, cum e cu zeama de tarate!? Ca sa stiu si io...
Ioana, uitai sa va felicit pentru pedalatul pe bicicleta! Astept si io cu interes sa tai sfoara....hehehe
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
Ba sa n asteptati taiatul sforii
, ca dup`aia alergati k mine, k un catelush dupa mandra care are o vitezaaa
Sunt frantam rupta, obosita, aseara nu mi mai simteam picioarele, Giulik tot zbiera "prinde maaa" ![]()
Pipici si sanatate tuturor ! 

P.S. Pt cine vrea bitza mai mare, luati dintr`aia careia nu i merg pedalele si`n spate, iar de la scaun la pedala am sa masor, k scriu prostii vad, asa, din memorie ... Este pt 4-5 ani, dar e faina rau. Si io m am dat
asta pana m a vazut Giulik si s a crizat atat de rau ca a trebuit sa i cumpar bomboane 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
g_ioana spune:
Daria io ma bucur maica, ca trei luni am tras-o de sfoara(daca suntem amandoi,nu suporta sa o traga tacsu
)asa ca am facut neshte muschi la maini
iar cu tricicleta nu poate prinde viteze mari iar daca se rastoarna nu se intampla nik.Noi avem target la vara cand o face 3 ani sa trecem la bicileta sexi ca a Giuliei!
Leeloo io zic ca nu trebuie sa ai emotii,vor fi magnetizati de cum arati si de bronzul tau
Cristalina circ nu alta la voi, moama are o imaginatie botosica , parca vad ca o sa doarma in pat cu samburica!
Io imi iau semintze gata decojite,cand te apuci sa spui povestea nasterii Marie!
A mea aseara dansa cu..perna,si tacsu cu alta perna ,importanta era piesa"Dady,cool" de la BoneyM,si cantau pe rand"acum io-s baiat si cant gros,acum tu esti fetitza si canti subtire"![]()
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
roxanaz spune:
Gabi nu te agita deloc, nu ai cum sa te faci de kko in nici un caz! noi tinem pumnii si va fi totul ok.
Cristal hahahahahaha super tare Maria cu "was ap dac" ![]()
si tu pun-te pe scrisul povestii nasterii Mariei, ca ar fi cazul!
Ioana felicitari pentru taitul sforii. seamana bag sama cu taiatul cordonului ombilical
.
Robi multe felicitari pentru mobile, e tare frumoasa dupa cum o descrii. si nu ne-ai inebunit deloc...sunt sigura ca esti mandra de ea! cand e totul, aranjat mumos sa faci poze sa le postezi, da?
Andries spune:
mai fetelor... ce se poate lua in sarcina pentru raceala? ca imi curg niste muci si stranut de mama focului....
Andries
roberta04 spune:
Am revenit de la banca, cred ca am slabit 1 kg azi si am facut planul la taxiuri, am venit de trei ori inapoi acasa, ba am uitat stampila, ba mai trebuia un act, ba ne mai trebuiau niste bani pentru comisioane... dar suntem, in sfarsit, fericitii posesori ai unui Opel Astra Clasic negru (masina pe care nu stiu cine o va conduce deocamdata
).
Am pus si cateva poze cu mobila, nu-s chiar reprezentative, masa nu e gata, acvariul nu se vede si nici nu pot prinde o imagine de ansamblu dar...
http://new.photos.yahoo.com/gabrielab_ro/album/576460762383120055/photo/294928804280354713/18
GABRIELA, bafta multa! Nu ai de ce sa ai emotii, zic eu, care tremur ca varga in astfel de situatii!!!
Iti fixezi un chip in multime si iti inchipui ca reprezinta singurul interlocutor si, gata cu emotiile!
IOANA, felicitari pentru renuntarea la sfoara!
ANDRIES, multe ceaiuri calde cu lamaie, apa cu sare in nas, frectie cu spirt si stat in casa! Sanatate multa!
MONICA, sunteti de coma!! 
DARIA, sportul face bine!
Ma duc sa adorm copilul si apoi sa ma uit si eu la pozele cu copiii cei frumosi ai Feliciei, ca ma chinui de ieri.
szivarvany spune:
Robertaaa - dai de baut, sa folositi sanatosi mobila, tare faina si dizainoasa e, aveti grija de pesti :-) iar cu masina, sa ai drum bun 
Btw, mai este cineva care nu suporta sa conduca masina ? 
Andries - multa sanatate ! http://www.desprecopii.com/info.asp?id=257 uite aici despre medicamente, deci baga tare paracetamol, vitC si sucurile de fructe naturale. Pupam samburicea 
Chiar asa, MITZUUU, cum sunteti ???
Alice - cum e Gizmo cu buba ?
Cristalina - nu ai tu kef sa povestesti nasterea Mariei ? ...
Mey, copiii vostri au manii ? Giulia adora etichetele, alea de la gat de ti poti baga dejtele. Are la o paturica si doar cu aia intre dejte poate bea suc, lapte, apa 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
pako spune:
Monica,pui de seara 1 litru de apa cu 2-3 linguri de taratze si dimineata bei zeama pe stomacul gol...sau in iaurtel pui 2 lingurite de taratze si-l papi....sau musli cu lapte.
Asa a fost si la noi la faza cu patul atunci cand l-am montat...sa n-o sui de multe ori ca se invata:))))
Roberta, e super acvariul...mi-e teama ca atunci cand oi lua geamul la masuta sa nu se suie Matei pe ea stiind ca s-a mai urcat o data.
Andries, propolis C ....sanatate multa!
roxanaz spune:
Robi ff frumoasa mobila, sa o stapaniti sanatosi, mie imi plac mult de tot statuetele negre! si felicitari si pentru masinuta iar tie spor rapid la luat carnetul. (PS: v-ati gasit beleaua cu culoarea aia....o sa frecati la ea non stop. acu pot sa iti zic ca ai luat-o deja ![]()
)
Daria si Pat are boala cu etichetele. a invatat ca toate animalutele de plus au eticheta si ne cauta si pe noi...evident ca e super funny. eu sunt cea mai in castig, am si coada si eticheta la bluze de obicei, deci pot sa ma incadrez linistita in categoria animalelor de plus.
Andries - ceai, citrice la greu, vitamina C efervescenta de 1g si paracetamol. ai grija de voi!