Piticlonti de iulie-august 2004 (215)
Raspunsuri - Pagina 7
alice2004 spune:
Ziua buna si de la mine !
Am citit din urma ... am vazut si pozici ... cu scrisul stau eu mai greu zilele astea, pentru ca in ultima vreme discutiile pe teme existentialiste pe care le am acasa cu hasbandu din dotare imi macina linistea si imi saboteaza cheful de orice ... sper sa ma iertati ca nu prea am dat cu batul pe aici lately !
Am vazut poze multe si frumoase - Roberta, sa stapiniti sanatosi mobila super si masina !!
Gabi, minunate peisajele din Caraibe !! Ma bucur tare ca v-ati simtit bine !! Sper ca a fost ok si prezentarea de azi !
Felicia, Liviu este un grasunel scump !! Bine ca ochisorul este in vindecare si sper ca se rezolva usor si cu clavicula !! Pupici multi !
Daria, multumim de intrebare si felicitari pentru trecerea usoara de vaccin si reusita cu bicicleta - chiar ca este maricica, la noi fetita fratelui meu care are 6 ani juma abia reuseste sa pedaleze pe o chestie din aceea ! Bravos pentru Giulik !! 
Ca ramasesem datoare cu o povestire ... am sa incerc sa o scriu pe scurt. Andrei s-a pricopsit cu un angiom pe buza superioara, la inceput a fost cit un punct, mai apoi maica-mea care nu vedea bine fara ochelari l-a zgindarit cu mina crezind ca este o mizerie (sii nu intelegea de ce nu se ia
), mai apoi Andrei l-a rupt si a curs singe ca la balamuc ... am oprit singerarea, dar bubita cu pricina a inceput sa creasca din ce in ce mai tare ... am cerut parerea a trei medici (din care una a fost a conferentiarei Sanda Popescu, sef catedra dermatologie din spitalul Colentina), pareri care au coincis. La carte scrie ca se poate astepta si sa nu se intervina, ca exista posibilitatea ca angiomul sa dispara la fel de usor pe cit a aparut, doar ca in cazul lui Andrei asta era foarte indepartata, ca bubita tot crestea ... am primit trimitere catre Gr.Alexandrescu pentru electrocauterizare sau electrocoagulare, ca nici eu nu mai stiu cum naiba se numea procedura cu pricina, dar pina sa ajungem acolo, intr-o noapte buba s-a rupt din nou si da-i la ora 2 am cu urlete si tipete si singe peste tot, l-am tinut pe Andrei in brate vreo trei ore dupa care omumik a vrut in pat ... norok ca aveam in casa gelaspon si asa am oprit momentan singerarea, dar a doua zi eram la cabinetul de laser pentru interventie ca nu mai era de aminat !! Vreau sa spun ca al meu copil s-a purtat exemplar, bine, de urlat a urlat el ceva-ceva, dar a suportat bine interventia, doar ca trebuia sa stea juma de ora cu o crema pe fata sa ii anestezieze locul. Crema care probabil a topit coaja de la buba si iara singeeee !! Asa ca doctorita a hotarit sa nu mai asteptam delok si l-a rezolvat asa ! Banuiesc ca l-a durut ceva - eu nu stiu ce simti la astfel de interventii, dar imi tremurau miinile si picioarele mai ceva ca varga !! Cam asta a fost tot, acum a ramas doar un punct pe fata, care trebuie sa faca o cojita si aceasta sa cada, ne-a spus sa dam cu kanamicina sulfat si sa lasam rana libera, fara pansament, ca asa o sa se vindece mai repede !
Acum ne mai ramine vaccinul acela de 2.5 ani si gata cu doctorii, ca eu una nu mai vreau sa aud de ei prea repede !! ![]()
Asa ca doresc tuturor SANATATE multa si zile cu soare in acest uichend !! Liniste multa sa avem cu totii !! Va pup cu drag pe toate !! 

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Alice - bine ca e totul bine, pupam buba mica-mica si pe Gizmo curajosul. Si sa treaca repede si kestiile cu husbandu`, noi s`tem in divort verbal de mai bine de un an, dar parca nu reusim, draqu` stie
Rox - hahaha, taaaare faza, ma bucur ca Giulik nu e singura in manii
Cand o apuca zbiara ca o disperata dupa kestie, ca unde eeeestiii, pe care am denumit-o in maghiara "vatzac" si care inseamna kestie ![]()
WE fain tuturor de pe acum, eu abia astept sa ajung acasa ...
Mey, nu mai stiti nimik de fetele care nu mai scriu ?
Tineti careva legatura cu vreuna pe mess ? ...
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
roberta04 spune:
ALICE, pupici lui Andrei cel curajos, urata intamplare, si eu am stat cu sufletul la gura cu Matei, care are un hemangiom din nastere pe piept si il urmarim permanent, pentru a interveni chirurgical in cazul in care se mareste. Deocamdata, nu si-a schimbat dimensiunea de la nastere (este foarte, foarte mic), dar pot sa apara oricand surprize. Pe noi ne-a prevenit pediatra in legatura cu sangerarile puternice care apar in astefel de cazuri...brrrr....
Multumesc frumos de aprecieri pentru mobila, sunt tare mandra pentru ca a fost model ales si apoi adaptat de mine ![]()
ROXI, eu sunt anti-bibelouri total dar mare fan boluri si statuete, mai ales negre... Si culoarea neagra la masina tot eu am ales-o si stiu ce ne asteapta, dar sotul meu a promis ca o duce el oricand e nevoie la spalatorie.
Misto faza cu etichetele si bine ca te poti incadra la animalutze de plush! ![]()
Eu am treaba de nu ma vad, am un munte de haine ale lui Matei de asezat in noul lui dulap (ca am facut si din asta da' nu l-am mai pozat), de sortat actele noastre si ale firmei care au fost inghesuite prin cele mai inedite locuri, dar tot cu degetul pe F5 sunt!
alice2004 spune:
Daria,
!! Nu stiu cum este la voi, dar la mine de fiecare data ajungem sa ne certam ... din ORICE discutam ! de fiecare data imi spun sa nu ma enervez, sa o iau usor, eu de felul meu sint un om calm cu rabdare destula, nu dau cu bita imediat, dar se pare ca s-au cam strins unele-altele si nu mai facem altceva decit sa ne certam !! Culmea a atins-o petrecerea de ziua mea, cind am ajuns la aceleasi discutii existentialiste in lok sa ne distram !!
Aaaa, si ca intrebai, eu una NU suport sa conduc masina, de altfel nici nu am carnet si nici nu intentionez sa imi iau !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
szivarvany spune:
Rob - cum v a avertizat pediatra ? K noi avem ala urat la oki.
Alice - si noi ne certam din orice, la care io, daca sunt contrazisa cumva din greseala, scot la iveala posibilitatea divortului, la care sotul imi zice sa fac un dush
S`tem nebuni ! Si ultima cearta mare: mi a dat Octavia si am considerat ca asa a scapat de caratul nostru, in loc sa ma bucur ca avem masina sub fund gratis 
Si io am modificat camera mandrei, mai urmeaza sa trantesc biroul si gata. Am sa fac pozici cum apuc ... 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
alice2004 spune:
Mey, io cu amenintari nu am inceput, iar de divort nici prin cap nu mi-a trecut, dar daca continuam asa, o sa trec si cuvintul acesta in dictionarul meu personal !
Si culmea culmilor stiti care este ? Ca unul din motivele pentru care mi-am ales sotul este ca puteam vorbi despre ORICE, a fost intii de toate prietenul meu cel mai bun, puteam sa ii destainuiesc orice fara nici un fel de ginduri ascunse, nu am purtat niciodata nici o masca in fata lui ! Si uite acu unde am ajuns ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
carmenp spune:
alice, bine ca se termina... io ieream sa avortez la propriu cind ma dusei cu ionu` sa-i coase sprinceana care ierea flu flu pe motiv de neratat coltu` patului la cursa de viteza
robyy, felicitari pentru achizitii, ma bucur pentru voi! cu negru la masina ati belit-o, da` sa stii ca atunci cind e scoasa din spalatorie lusheshte foarte frumos (nu te supara
, c`a mea tot neagra ie) in schimb coloarea la mobila ai ales-o bine, io din motiv ca negru subtiaza am ales coloarea la mobila tot neagra si cind intru in casa derect pe prafu` de pe ea ma uit;)) masa e cu sticla si cu petricele sub ea? ca vazusem prin oras da` din poze nu-mi dau seama... sa le stapiniti sanatosi, da` treba udate;)) scoala de soferi am facut-o la autopopa in caz ca te intrebai
si-s o soferita buna da` bordura ie de vina;))
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
alice2004 spune:
Multumesc, Carmen !
Si din categoria "ziceri populare" - tocma o ascultai pe ultima : "Sarumina pentru masa c-a fost buna si gustoasa ... nu ne-am saturat, da' lasa !!" ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
roxanaz spune:
Alice bine ca s-a rzolvat problema lui Andrei! iar despre discutii...io zic ca si primavara e de vina! sper sa treaca si astea!
eu fug spre casa si va rog din suflet sa imi tineti pumnii ca ma duc diseara la party si trebuie sa beau apa minerala si cafea!
pupici multi tuturor!
roberta04 spune:
CARMEN, saru'mana, eu am facut scoala in acelasi loc ca si tine acum 100 de ani si pentru ca pe vremea aia nu avea decat o rabla de masina, nu am carnet pana in ziua de azi, ca s-a stricat hleabul taman cand dadeam eu poligonul si a iesit show. Acum nu stiu, sincer, unde sa fac scoala, aud atatea bune si rele despre toate scolile ca nu stiu incotro sa o apuc.
DARIA, pai Matei are chestia aia pe piept de la nastere dar nu mi-a zis nik nici in maternitate si nici dr. de familie, mi-a zis pediatra la care am ajuns cand avea el 3 luni ca sa am grija, ca nu e ceva periculos, dar daca va creste in dimensiuni trebuie operat pentru ca se poate agata/rupe foarte usor cu hainele iar hemoragia este abundenta si parintii se panicheaza de obicei.Daca nu creste si nu se modifica in nici un fel, e bine sa fie lasat in pace (eu am unul mic in regiunea taliei de cand ma stiu si nu ma deranjeaza deloc).Alte explicatii/ informatii nu am, dar stiu pe cineva care a trebuit sa-si opereze ambii copii de angioame care cresteau pe zi ce trece.