Piticlonti de iulie-august 2004 (215)
Raspunsuri - Pagina 8
Andries spune:
Multumesc dragelor pentru sfaturi.... intre timp ma gandesc la alta varianta (caci am iesit din birou si mi-au trecut si mucii si capul si lacrimatul si cand m-am intors mi-au aparut iar) deci eu ma gandesc ca iar sunt alergica din cauza sarcinii, la fel am patit si cu Victor, cat am fost gravida eram alergica, dupa ce am nascut mi-a trecut si Victor bineinteles e alergic. Dar oricum, in week end ma odihnesc si bag vitamine!!
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Andries - multa sanatate ! http://www.desprecopii.com/info.asp?id=257 uite aici despre medicamente, deci baga tare paracetamol, vitC si sucurile de fructe naturale. Pupam samburicea
Daria &www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria
io vreau samburel nu samburice... ia te rog sa nu devii mama omida!! ei... retracteaza please!!!
si ultima perla a lu fi-miu:
"Victor, iti face mama un fratior!"
el (cu ochii bulbucati de uimire):
"la noooiii acasaaaa????!!!"
Andries
szivarvany spune:
Andries - retractez tot, sa fie ce vrei tu, sanatos si la termen !
La ce e alergic Victor ?
Roberta - vreau sa stiu ce se face in caz de hemoragie, dak e atat de najpa la hamangioame ... Eu traiesc cu speranta ca in urmatorii 2 ani sa nu se mai vada prea tare ... oricum si-l vede mandra in oglinda si tot vroia sa-l scarpine, dar i am explicat ca e semnul lui mama si ca eu asa stiu ca e Giulik lui mama, iar ea pare tare mandra si mi zice ca "semnu` lu` mama mea" aratand la okisor ![]()
Rox - fi barbata ! Pun`te si danseaza departe de masa 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Andries spune:
Victor (si ta-su) sunt alergici la praf, puf si polen. Cel putin cand infloresc plopii il aduc pe brate din parc daca fac greseala sa ies cu el fara sa ii dau o lingurita de claritine inainte.
Andries
roberta04 spune:
ANDRIES, urata treaba alergia! Ai grija sa nu iei nici un fel de antihistaminice in timpul sarcinii! Si eu sunt alergica din mama-n fiica, sambata trecuta am patit-o urat, am fost la cocktail la Camera de Comert dupa targ si am gustat din greseala hrean. In doua minute mi s-a umflat jumatate de fata si mi-au aparut niste bube imense rosii, de m-am panicat. Noroc ca aveam calciu la mine si am baut multe lichide, sa se duca uratul ala de hrean...
ROXI, distractie placuta! Tu cu mancatul, eu cu fumatul, ca pana sa ajung la o petrecere cu multi fumatori nu mi-am dat seama ca e asa de greu sa te lasi de fumat TOTAL.
CARMEN, am uitat sa-ti raspund, masa e inventata de noi dupa ceva asemanator vazut intr-o emisiune cu decoratiuni interioare- e din pal, blatul superior avand decupata o fereastra in care se pune sticla, iar dedesubt bagam noi pietre.
carmenp spune:
roxyyy, bahta si distractie macsima, tin pumnii la tine desi stiu ca ai vointa acu daca o dai chix sa jtii ca io-st prinma care te inteleg;))
alice, asta cu calmu` mi-e cunoscuta de la mamica...probabil oboseala si stresul isi spun cuvintul
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
leeloo2004 spune:
Roberta, frumoasa mobila - sa va bucurati de ea, iar masina sa o conduceti sanatosi si fara incidente!! Mie una imi place mult sa conduc si am carnet din 92, asa ca am ceva ani de soferie la activ...problema e ca acum s-a schimbat mult modalitatea de examen si am avut 2 colegi carora li s-a ridicat carnetul si abia dupa ce au dat sala de 4-5 ori au reusit sa-si reia carnetul - asa ca iti urez multa bafta la examenul de soferie!
Alice - ce patanie urita...dar bine ca Gizmo-ul e ok -merita un premiu!!
Roxi - petrecere frumoasa!
Mai, prezentarea mea e luni dupa-amiaza - nu o sa fie asa simplu ca o voi face de pe scena Teatrului National asa ca de aici si emotiile...dar va povestesc eu marti cum a decurs totul!
Pina atunci, weekend placut!!!!!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Buna dimineata....
Mi-e o foame ..de nu vad sa citesc ce=ati scris!Nici cafea nu am voie...in juma de ora plec sa-mi fac analize...cap ..coada!![]()
Andriees..nasoale alergiile astea...Poate este doar o raceala! Cum vrei simburel..again??
Roxa ce-a patit tatal tau..zi repejor!Sper ca nu este nika grav..Party + cura..hmmm ..grele!
Cristalinule..de coma sinteti!
Io sitn pitica deci 55.8kg..nu este chiar ok ![]()
Gabi in ce stadiu mai sinteti cu casa?
Alice ma bucur ca s-a rezolvat cu bine...Cit priveste celelalte probleme...io cred ca vou ava lipseste..ceva timp petrecut in doi...Ma insel?![]()
Roberta f..fruuumoosss...Sa le stapiniti sanatosi ..Si eu tot cu statuetele din lemn sint..bibelouri ..brrr....
Daria poze!Io din motive obiective..adeka trageda mamei mele...nu suport sa conduc..dar aici nu am de ales...si mi-a mai trecut...Cit priveste maniile..Uka nu sta la TV, bea laptele sau doarme fara o paturica mica pe care o stringe la piept...sau o tine ca si Giulia in mana
Intrebai de fete...Maaria, Blue_Angel si Adema..toate bine..dar ocupate..
szivarvany spune:
INTREBARE:![]()
cum poate avea Giulia RH negativ dak eu si tat`so avem RH+ ??? Grupa e AII.
Rezultatele sunt ok, dar ma intreb daca laboratorul e serios si rezultatele sunt cele reale ...
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
pako spune:
Daria, cum poate avea Liviu rh negativ cand noi, parintiii avem rh-ul pozitiv
....la noi soacra-mea e cu negativu....
Alice, m-a durut sufletul cand am citit prin ca ati trecut....multi pupici lui Gizmo ca merita
Olivia,tin pumnii sa iasa bine analizele
kim222 spune:
Daria se poate..Bine ca-s analizele bune!
Gata si io cu analizele pe ziua de azi..
Am uitat sa va povestesc..io aflai ieri ca am ..muscular trauma
...din cauza muncii...Asa ca am inceput terapia fizica..Ei bine din citi terapeuti erau acolo io nimeri la ..o lesbianca..
..Asa ca am avut fun lasaindu-ma..pipaita!