Piticlonti de iulie-august 2004 (215)
Raspunsuri - Pagina 9
szivarvany spune:
Kim -
scuze, dar
macar sa ti priiasca si sa fii ok ! 
Pako - amu` mi am linistit si eu neuronul, oricum mi se pare o kestie rara. Pupam comorile tale ! 

Restul de analize sange+urina+scaun sunt super bune, vestea mai putin buna e ca are muci. Sa vedem ce facem la noapte.
Va pup pe toate. O seara faina tuturor si o zi frumoasa schimbului 3.
WE faint tuturor in egala masura ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
AncaMaria spune:
Salut fetele! Am citit tot dar n-am apucat sa scriu... la servici am o perioada f. relaxata, asa ca de plictiseala, m-am apucat de mai multe treburi concomitent: am aplicat la un alt job, mergem sa vizionam case de vanzare, caut s-o inscriu pe Bianca la pre-school din toamna... si cam atata ca-mi ajunge :))
Gabi, f. frumoase pozele din Caraibe... si vad ca si sotu s-a bronzat... al meu barbat nu suporta sa stea la soare, dar a stat la barul din piscina toata ziua... cu diferenat de fus orar cred ca e nasol venind de acolo, stiu ca mie cind merg in Ro imi trebuie cel putin 2 zile sa imi revin.. cu mersul la mare iarna aici este un obicei... acum e vacanta de primavara la copii si toata lumea de pe aici e in vacanta la soare...
Alice, am citi prin ce ati trecut, bine ca s-a terminat cu bine... pupici multi 
Lia si pako, pupicei si bebelusilor vostri sa le treaca "buba" repede..
Roberta, n-am apucat sa vad pozele dar va felicit pentru mobila si masina... si noi am avut in Ro masina neagra, tare-mi mai placea... aici ne-am dat cu turma la gri metalizat..
Olivia, pentru ce analize?... sper sa fii bine...
Roxa, felicitari pentru vointa, io am intrerupt cura din motive de sanatate, ca dadusera toate peste mine... dar am zis ca o reiau dupa ce trece perioada nasoala a lunii..
Aseara fuseram la sushi si Bianca a mancat cu mare pohta.. tare bine mananca de cand am fost in vacanta... sa bat in lemn :)
Va pupacesc!
kim222 spune:
Wow Anca cumparati case??
Analize imi fac sa vad daca exista anumite cauze ale ingrasarii rapide, caderii parului...si mai sint
Este greu s-o inscri pe Bia la preshool? Noi am hotarit sa nu-l mai mutam pt citeva luni pe Uka si sa-l zapacim cu alt colectiv..
AncaMaria spune:
Olivia, nu ne permitem casa la ce preturi sunt aici (cele mai mari din Canada)... dar macar un townhouse vrea sotul, eu m-as multumi si cu un apartament de 3 camere... oricum, o luam ca sa o vindem si eventual sa facem ceva profit, si sa ne putem intoarce in Ro in maxim 5 ani... Sotul a decretat ca la cat de tarziu ne trezim si eu si Bia dimineata, Canada nu-i de noi..
Despre pre-school, va incepe numai din septembrie si cateva ore pe zi, daca vine bona restul zilei va sta cu ea... asa impacam nevoia ei de socializare cu linistea noastra si eventual un numar redus de imbolnaviri pe an..
carmenp spune:
olivia, loool, asta da experienta;))
anca, uel cam bec, zi repidi cite chile ai, baga mare sa-mi faca bine la psihic;))
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
AncaMaria spune:
quote:
Originally posted by carmenp
olivia, loool, asta da experienta;))
anca, uel cam bec, zi repidi cite chile ai, baga mare sa-mi faca bine la psihic;))
Carmen, Ilinca, Ionut
saijpatru.. dupa cura de 5 zile cu legume si fructe (si vad ca nu am mai pus la loc)... multumita ?
da ma apuc din nou de cura dupa ce trec problemele lunare... parol..
AncaMaria spune:
Mi-am adus aminte de subektu cu analizele... sa va zic una tare, Bianca nu a facut analizele nici macar odata de cand s-a nascut... ce ziceti de asta.. doi medici mi-au zis ca nu este nevoie sa-i fac, ba mi-au dat si exemple ale copiilor lor care au > 4-5 ani si nici o analiza facuta... deci aici nu se fac decat daca e bolnav rau copchilu... zic rau pentru ca Bianca a tusit vreo cateva luni dar tot nu m-au trimis la analize, nu mai zic de cate raceli a avut..
carmenp spune:
anca, ie bine da` se putea si mai bine![]()
vis a vis de doftori si de trimisu` cupiilor la analize s-au schimbat multe si la noi in ultimii ani, acu daca cupilu` nu da semne de boala nu prea mai dau trimitere
Carmen, Ilinca, Ionut
kim222 spune:
A..pai stai asa...ca daca era dupa ei..nici pe Uka nu-l intepau (desi parca la 1.5 ani este obligatoriu)..dar nu a fost dupa ei
Bia nu a avut nevoie...maninca bine..alta poveste...Voi credeti ca-n 5 ani puteti face profit? Aici deja piata este in cadere ...s-au ieftinit casele cu pina la 100 000...deci noi am decis sa nu ne complicam...Wow..in 5 ani ne vedem in Ro! Bafta la gasit preschool...si la diete! Un we placut!
Carmen ma invidiezi?![]()
Daria un we fara muci...sau nu prea multi muci!
...si pentru ca nu stiu daca miine mai apuc sa intru pe DC....La multi ani Patrick!!!!
Sa cresti mareee....si sa fi sanatos!
carmenp spune:
ihiii, de mult![]()
![]()
quote:
Originally posted by kim222
Carmen ma invidiezi?
Carmen, Ilinca, Ionut