Piticlonti de iulie-august 2004 (215)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Gata uite si eu in weekend.

Olivia sarut mana special pentru poze...mai dar e asa de frumos Luca. Uitandu-ma la pozele voastre iar m-au apucat probleme existentiale...ma intreb daca voi gasi energia necesara sa-i fac fata maimutei mele talkativa.

Azi ii spunea maica-mea, Adeluta, mai taci mamie si matale un pic sa pot sa vorbesc cu mami...la care ea, nu Ada nu tace, mamaie tace.

Si tot azi imi povestea maica-mea ce cuminte copil am, ca dimineata spune salu mana si seara la culcare noate buna, si Adela repeta, salut mana...si apoi repede niu niu , ada niu nana. incurcase comenzile, credea ca daca spune salut mana trebuie sa faca nani.

wow vazut poze din caraibe, superb...si locurile si protagonistii.

Ioana Maia ta e fenomenala...eu merg prin casa si-i zic sotului...pedaleaza-ma repede. Era sa scriu "Si tu mami rea ai lasat fata fara pizza ca facea part part" dar apoi am vazut ca tu ai ramas nemancata si dupa o zi grea la scoala. Hmmm se pare ca si pe mine ma asteapta asa ceva.. Apropo de adela...deja ma sperie sotul ca o sa imi doresc sa plec la scoala, caci e asa vorbareata...mama, mama, cu cine o semana ca nici eu nici tacso nu suntem asa.

Lia hai capul sus, ca va fi okay, infectia se trateaza, restul se pare ca sunt in limite normale.

Roberta a venit mobila? Sa o stapaniti sanatosi si iubiti.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La multi ani Patrick, pui frumos de Roxi.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI, PATRICK! Sa cresti mare si sanatos!

Noi am racit in grup, si eu si Matei, asa ca ne-am anulat orice plan pentru sfarsitul de saptamana
Dar voua va urez un week-end frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,LA MULTI ANI PAT, SA CRESTI MARE,VOINIC SI CUMINTEL!!Eu-s treaza de la 6.30 asa ca m-am saturat deja de treaba
Daria si sora mea mijlocie are RH negativ desi parintii si noi celelelalte surori avem pozitiv,asa ca..totul este posibil!
Olivia sa ne spui cum au iesit analizele,io cred ca ies bine,varsta este de vina pentru problemele tale
Aseara a fost prima data in 2 ani si 8 luni cand am bagat-o pe mandra urland in casa,dupa o ora jumatate de pedalat si de intreceriSi are o noua metoda de negocieri:ii zic"asta-i ultima data cand te intreci",ea imi raspunde"da,ultima si ultima!!!"sau "iti mai dau doar doua chipsuri",raspuns "da,da,doua si inca doua!"pluseaza de fiecare data la ce spun io.
Roberta super mobila s-o stapaniti sanatosi si...insanatosire grabnica!!!
pupici si week-end placut

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Roxanici...sa-ti traiasca odorasul,frumosul si ochiosul,sa fie sanatos si fericit si voinic si...tot ce va doriti voi pt el.Si voi sa fiti fericiti alaturi de el. LA MULTI ANI!!!!!

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, patrik! cu scuzele de rigoare ca nu`s sigura si de aia intreb, ie sf patrik?

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by carmenp

la multi ani, patrik! cu scuzele de rigoare ca nu`s sigura si de aia intreb, ie sf patrik?

Carmen, Ilinca, Ionut

Ihi,ie azi,sf.Patrik

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lool, stau bine cu intuitia
roxana, cum fu la petrecere? raportuuu`;))

Carmen, Ilinca, Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

PATRICK
Rox - sa va traiasca okiosul si sa fiti sanatosi cu totii !
Scuipa tot despre petrecere

Noi raportam muci, muuulti muci. Si nervi din aceasta cauza.

Sanatate tuturor !
WE frumos sa aveti !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani patrick!
carmen, aici sf patrick e sarbatorit, e o sarbatoare irlandeza si sunt in magazine tot soiul de decoratiuni verzi, margele si nelipsitul trifoi. nu-i stiu exact semnificatia, dar cam asta are fi.

philip&andreea

Mergi la inceput