Piticlonti de iulie-august 2004 (215)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ne-am intors din plimbari si ma-m gandit sa va arat cateva poze, de v-o fi fost dor de noi :)
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762393976570

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

AndreeaP - da, ne a fost dor de voi si de blondinul din poze. Prima poza e superba ! Si ce vreme faina e la voi !
Si noi fugim azi in parc, revin cu poze, sper sa fie muuulti copii. E insorit, dar bate un vant de ti sar capacele.

Pupam trupa, o zi frumoasa sa aveti !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

la multi ani patrick!!

am citit tot capitolul dar nu am gasit mobila robertei? unde-i pus-o?

ca o gravida adevarata, am reintrat in bucatarie cu forte proaspete si chef de gatit!! motiv pentru care am facut o droaie de cumparaturi in carefour si inca o tura in piata!!

da, vreau tot baiat si asta pentru un motiv extrem de egoist, cu Victor "m-am scos" adica pe motiv ca e baiat si trebuie sa se ocupe de el, l-am plasat in grija majoritara a lui ta-su, mai exact, tati ii face baie, il plimba, il tunde, il imbraca, il .. orice, eu am fost responsabila numai cu mancarea si cu hainele!! Pana si de dormit tot cu tati vrea sa doarma!! Ceea ce e perfect, dpdv al unei mame care si munceste o gramada. Asa ca as vrea ca si al doilea sa fie baiat, sa repet figura cap- coada!!

Tati al nostru spune ca ... ce-o fi, sanatos sa fie!!

Pana la urma cred ca e doar o viroza, sper din tot sufletul sa nu imi afecteze copilul. Deja ii spunem "bruder Iacob" deci speram sa fie bine!

si al meu are muci, cred ca de la el am luat si eu, si tuseste foarte urat, in fine, cred ca gradinita e de vina, dar nu am ce sa-i fac, tot il duc. Ar trebui sa il duc la doctor sa il asculte la plamani, dar nu am timp fir-ar sa fie. Acum mai suntem si in zugraveli, ca pe mine m-a apucat sindromul cuibului deja si ieri par example cumparam parchet!

Daria, io tot cred ca fetele sunt mai harnice din principiu, asa ca de aia fi-ta pedaleaza de zor si ai nostri stau cu picioarele balanganindu-se pe langa tricicleta!! Ce sa mai.. ca-n viata.. parca pe barbatii nostri nu trebuie sa ii alergam de mama focului sa faca si ei ceva... diferit de pasiunile lor, adicatalea masini, motociclete, fotbal sau mai stiu eu ce...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vazut poze cu pupi
andries, uite aici pozele cu mobila robertei http://new.photos.yahoo.com/gabrielab_ro/album/576460762383120055/photo/294928804280354713/18

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Da,meii AndreeaP ni-o fost tari dooor de obrajiorii cu gropitze si nasucul in vant al lui Pupi,ca sa nu mai spun de freza lui,pupaia-si io ochisorii luiiar tu esti sexoasa rau!
Andriessuper tare motivatia pentru baiat!!!!
Daria v-au trecut mucushorii?
Si noi am fost o tura prin parc,da' bate un vant,am cumparat seminte pentru porumbei de la un cabinet veterinar,care are un pisoi mare negru,trece mandra pe langa el,si dintr-o data se intoarce strigand "Lucifeeer,ce faaaaci,unde-i Cenusareasa"
A si are o noua ocupatie,a vazut niste musculitze mici in pamantul de la ficus asa ca le hraneste cu de tote si le-a adus pietre din parc sa aiba cu ce sa se joace!
pupici

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

gata, vazut mobila si m-am linistit, roberta dar n-ai glumit de loc cand ai spus ca iti plac statuetele!!

dar copilul nu atenteaza la ele?

imi dau seama ca am o pb la pc ul de acasa, nici pozele lui pupi nu pot sa le vad, de fapt din yahoo nu pot sa vad nimic decat daca am linkul exact, nu pot naviga intre poze, cred ca am eu o setare naspa.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sunteti niste dragute
mai pun o data linku ca am adaugat cateva poze de azi:
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762393976570

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor
multumesc pentru urarile de ziua lui Patrick. l-am sarbatorit cu tort 9as fi vrut eu niste Guiness dar deh, dieta! ). de dimineata a sunat o prietena a mamei sa ii ureze la multi ani si el foarte hotarat in telefon "mama totu'!". asa ca mama s-a conformat...si i-a facut tortul!
la petrecere a fost ok, nu am baut decat apa minerala...nu a fost asa distractie....ca nu-s obisnuita dar una peste alta a trecut.
Andries ai grija de tine...si sper sa ti se indeplineasca dorinta. bruder iacob suna fff frumos!
Olivia, vb zilele astea pe ym, da? cand vin rezultatele de la analize?
Anca succes la gasit case! am o prietena fosta colega de liceu in great toronto area...si ea isi cauta de inchiriat....400cad o camera cu acces la baie si bucatarie mamaaa....m-am speriat de asa preturi!
o saptamana frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !!!
Da` pe unde umblati toate ???

serioasa_mik
Astea sunt cateva pozici facute de o super tipa oradeanca pe care am cunoscut o pe dc are aparat mijto de tot !

Sunt pe aici ... haideti la semnat de condica !

Noi am avut un we de boraturi si muci. Distractie maxima. Si muuulti nervi. La toata lumea.

Pupici si o saptamana faina sa aveti cu multa sanatate !

P.S. Mitzuuu, Liaaa, ce va fac puiutii ?

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Io umblu hai hui pe cimpiile inverzite ale patriei, da numa cu mintea !! De plecat as pleca si cu restu, ca afara e o zi superba, cu soare mult si pomi infloriti - astia de la meteo zic ca azi or sa fie vreo douaj de grade afara si inclin sa ii cred, ca e tare bine si cald ! Altminteri, sint la birou, invirtind hirtiile mele, as usual ! Aaa, si maninc ciocolata en-gros, drept compensatie !
Va multumesc pentru gindurile bune ... Olivia, , cred ca ai dreptate in ceea ce spui, doar ca la noi este o maaaare problema timpul, nu ca nu avem cu cine lasa copilul, dar eu stiu ce si cum se comporta maica-mea !! Am muncit ceva ca sa il aducem pe Gizmo aici unde este si nu am nici un chef sa vina cineva si sa strice toata treaba ... maica-mea este super permisiva, stiti voi ca m-am mai plins io pe acilea de asta, chiar zilele trecute iarasi am avut un schimb inaltator de idei si replici vizavi de ceea ce ii este permis si ce nu copilului !! Fireste ca nu am ajuns la nici un consens constructiv, asa ca iarasi m-am dat batuta si am mers mai departe cu ale mele ! Poate odata si odata vom rezolva si problema asta, cel mai sigur cind va creste copilul si va merge la gradi !! Asa a fost si cu nepoata-mea, de care mama are acum grija bine merci, ca nah, copilul maninca singur, merge singur la baie, adoarme singur ... si sta linistit cu orele la televizor daca il lasi !! Dar asta este alt capitol in care nu mai intru acum !!
Sanatate multa va doresc tuturor, celor cu muci si celor fara, doamnelor burtici si celorlalte, cu diete sau fara !! Si La Multi Ani pentru Patrick, sarbatoritul uichendului, sa creasca mare si frumos !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput