Piticlonti de iulie-august 2004 (215)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Moama da' ce liniste pe aici ! Pe unde umblati ?

In primul rand ... LA MULTI ANI si pupici frumosului de la malul marii ... Imi place de el ca e hotarat si stie ce vrea ... Roxa felicitari pt. reusita cu dieta si party-ul ...

Alice ... cum mai e Andrei ?

Roberta ... super mobila ...Sa le stapaniti sanatosi - mobila si masina ...

Daria ... pupici serioasei mici ... chiar si asa, tot frumoasa e ... In week-end -ul asta am dotat si noi moatza cu bicicleta - mai micuta decat a Giuliei, cred - si ma bucur ca pedaleaza si ea ( e adevarat ca inainte a facut antrenament pe o bici mai mare de la Feli)... Uite aici dovada: http://family.webshots.com/photo/2320148040044250153oYUDlQ

Si aici cateva poze cu ratza la balaceala : http://family.webshots.com/photo/2049236260044250153PxMRUq

Am uitat sa spun ca am vazut poze cu Pupi ... e din ce in ce mai frumos...Andreea, sa-ti traiasca ...
Si pozele din Caraibe le-am vazut ... Super si astea ...

Olivia ... te asteptm cu vesti de la analize...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

Suntem pe aici si suntem toti bine. Scuze ca n-am mai intrat, dar nu am mai avut timp, din diverse motive. Cel mai important e ca am avut fata cuminte pana la 4 luni. De cand a facut patru luni, zici ca mi-a schimbat-o cineva. maraie si protesteaza sau chiar urla in toate pozitiile, in afara de aia in care o tin in brate, la verticala si ma plimb cu ea prin casa, ca sa analizeze ea tot. Exact ca Tudor la aceeasi varsta. Asa ca prestez la greu...

na, ca iar plange, intru mai tarziu, ca mai vroiam sa scriu...

Mergi la inceput

Asaa...

Am uitat sa mentionez in mesajul anterior ca nu doarme niciodata mai mult de o jumate de ora...Asa ca sunt cam ca Speedy Gonzalez in jumattea aia. Inainte dormea pe afara mai mult, acum face la fel si afara, dupa o juma de ora se trezeste. Si nu mai vrea sa stea in carucior..

Dar una peste alta, sunt multumita ca suntem sanatosi, si ca am avut o perioada linistita fara boli. Sper sa mai dureze.

Sa stiti ca am mai citit ce s-a scris pe aici, dar era mai greu cu scrisul.

Le uram sanatate celor (mari si mici) care sunt bolnavi!

la multi ani Patrick!!

Gabi, succes cu prezentarea. De abia astept sa ne spui cum a fost..

Robi, sa stapaniti sanatosi mobila si masina! Apropos de culoare, sotul o are verde inchis , iar eu mi-am luat-o intentionat bleu, pentru ca stiam de la el, ce probleme are cu spalatul.

Alice, inseamna ca ati scapat de ce a fost mai greu, cu angiomul acela. Imi poti spune si mie, daca stii care e diferenta intre hemangiom si angiom? Tudor are si el, exact cum zici tu, un punct mic rosu pe buza superioara. Il are din nastere, atunci era foarte mic, intre timp s-a mai marit, dar tot mic e, cam cat o gamalie de ac. N-am prea facut caz din el, dar vad acum ce se poate intampla.

Iar mie, dupa a doua sarcina, mi-au aparut o puzderie de alunite mici de tot, dar si puncte rosii, mai ales pe sani, care arata ca niste vase de sange. Or fi hemangioame? Oricum am in plan sa merg la dermatolog, sa vad care-i chestia. Stiu ca e oarecum normal, dar ma deranjeaza aspectul, parca sunt dalmatian...

Am vazut si poze, dar nu mai mentionez, mi-au placut toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Mitzu ... lasa ca trece si perioada asta ... Pupici curioasei mici si fratiorului ei ...

Din categoria perle:

- face copilu o miscare gresita si se loveste cu capul de gresie (nimic grav, doar cat sa se alinte putin)... vine la mine si zice:
"mami, am un cui" - "unde?" - intreb eu - " la cap"

- are mania sa ne puna sa jucam diverse personaje (de ex. - ea e ursuletul mic / eu - ursuletul mare , sau ea e Cenusareasa / eu Printul ... ) si imi zice intr-o seara: "mami, vrei sa fii tu mielu-ala-mic a lu' mielu-ala-mare si eu mielu-ala-mare a lu' mielu-ala-mic ?"

- se juca prin casa cu Minnie Mouse din plus ... zicea ca e copilul ei ... dupa ceva timp o chem sa vina la mine si ea imi raspunde f. serioasa: "Nu sunt Alessia, sunt mama luminii ... eu eram in soc, credeam ca a luat-o copilu' pe urme lui Becali ... apoi mi-a picat fisa ca ea vroia sa spuna "mama lu' Minnie"

- cand i-am luat bicicleta se invartea incantata pe langa ea si ne arata bucuroasa spre claxon zicand: "uite, asta e sonor !"

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Salut voios!

N-apucai sa citesc, pana acum m-am agitat...
Cum mie mi se intampla lucruri in weekend (si nu numai) nu puteam sa ma dezmint acu...doar a venit primavara...agitatie, zumzaiala...

Sa va fac un rezumat...
Vineri mucii la Maria se dusera in gat asa ca o apucara vomitaturile...Doua pe zi sa nu ne plangem de monotonie!...Noroc ca o apucara ziua si noaptea am scapat! Iuhu!
Sambata am simtit eu ca ma ia cu tuse si muci, dar io le fac mai de vara asa, nu ma prea resimt...Il vad si pe John lovit in aripa dar zisei ca e oboseala. Si ieri pe seara incepu sa-i curga nasul ca la arteziana si sa lacrameze ca la filmele indiene! Viata!!...:))))
Acum speram din suflet ca John sa o fi luat de la Maria si sa nu faca si ea asa, ca ma termina. Io se pare ca scapai...In schimb m-a luat maseaua ...rau! Sub o lucrare incepu sa tzacane, nu mai pot sa apropii dintii....sunt tare caraghioasa cand vorbesc...:)
Asa ca azi dimineata m-am trezit cu puroi sub lucrare...Super!...:))
Iar dimineata ca sa punem cireasa pe tort (ca sa nu zic bomboana pe coliva ca suna macabru si nu da frumos) am descoperit ca am pierdut cheile de la masina (singura cheie, pe cealalta am pierdut-o de cum am luat masina!) si trebuie sa ma rog de firmele de taxi sa vina pana aici ca se lucreaza la soseaua care face legatura cu bucurestiul! Ca la dentist trebuie sa ajung!
Am turbat dand telefoane pe la dealeri si reprezentante, ca trebuie sa vina sa sparga masina si sa schimbe butucii...nebunie!
Asa ca am avut un weekend frumos, plin de aventura..
Dar...putea sa fie si mai rau!...Putea sa se intample peste o luna cand sa ne ducem la nascare! Atunci sa fi vazut distractie!....hahaha

Se vede luminita, tocmai ma sunara ca au gasit cheia de la masina in sacosa cu lopatele si galetuse cu care se duce afara la nisip Maria!!!
Asa ca acum ma pregatesc sa dau telefoane sa nu mai vina spargatorii de masini ca nu mai e nevoie...:))
Si ca sa fie ziua frumoasa la doua am vorbit cu dentista de aici din sat sa ma duc sa vada ce poate sa faca cu puroiul meu de la masea...

Asa ca ...viata e frumoasa!!!......Sper sa fi luat Maria raceala de la taica'su (asa, ca sa se compenseze...:)))

Hai ca ma duc sa citesc sa vad ce ati mai facut de vineri...:)
O saptamana frumaosa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Kro, ce haioasa e Alessia! iar bicicleta e foarte faina!

Roxi, am tot vrut sa-ti spun....familia mea vrea sa-ti aduca multumiri! Serios! Am invatat de la tine trei chestii super pe care le tot fac de atunci...Primul ar fi aluatul fraged, numai cu el mai fac placinte si prajituri. Am facut in we o placinta cu mere in stil american si cu respectivul aluat. A iesit super. A doua ar fi cheese cake. Cred ca am facut-o de vreo zece ori, de cand o stiu, in diverse combinatii. Si cel mai tare a fost tortul Joffre cu portocale, pe care sotul meu l-a etichetat ca orgasmic, ceea ce pentru mine e o uimire continua, ca lui nu-i place nici un tort. ma tot innebuneste sa-l mai fac si nu am timp...Asa ca, !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hahahaha, Caro, ce faina-i aia cu "mama luminii" !!! Pupici vorbaretei, ca tare fu scumpa !!
Andrei face bine, adica buba nu mai este, a ramas doar un semn mititel care e acoperit de o cojita. Acum asteptam sa cada si asta si sa vedem ce este sub ea, pina atunci mai dam seara cu kanamicina (ceea ce lui Gizmo ii displace la max, de zici ca il dau cu acid sulfuric nu doar cu neshte crema amarita, atita se vaitaaaaa si se plinge dupa aia !).
Mitzule, pentru voi acolo !! Ma bucur tare ca sinteti sanatosi !! Cit despre hemangiom si angiom, mey, io am tot citit pe net despre astea, da pe cuvintul meu daca stiu care este diferenta ! Angioame am si eu, doua, deasupra fiecarui san, si le am de muuuuuult, de aia cind i-a aparut punctuletzul lui Andrei nu mi-am facut cine stie ce ginduri, ca daca eu am stat douaj de ani cu ele si nu am avut probleme, mi-am zis ca nu-i bai nici la el ! La carte scrie ca nu se umbla la ele cit copilul este mic si buba nu creste ! Abia daca se mareste in volum si este situata in zone care pot afecta functiile vitale - gen mincat, respirat, vaz - atunci trebuie operata.
Asa ca Mitzule, io zic ca nu e o problema inca la voi, poti intreba un dermatolog, el este in masura sa iti spuna cel mai bine ce si cum, dar parerea mea de om trecut prin asa ceva (fireste, nu sint medic !!} este sa tii sub observatie punctisorul cu pricina ! Banuiesc ca s-a marit ca si copilul a crescut ... daca este tot punctiform si sub piele atunci e ok. Sanatate multa va doresc !! Si cit mai multe momente de respiro si odihna pentru tine !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si inca ceva, ca acusi citii ... Mitzule, daca zici ca tortul ala fu orgasmic, apoi neaparat sa il produc si eu, eventual in cinci exemplare, poate se mai insenineaza si sotzu meu personal (ca sa ma exprim academic ) !!
Cristalina, !! Vorba Norei, numa popcornu mai lipsea cind am citit postarea ta !! Bine ca raceala a trecut pe linga tine si bafta la dintzolog !! Iar cheile ... super ca au aparut !! Nu mai intreb insa cum au ajuns in sacosa cu galetushe !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristal - sanatate multa la voi si fara vomitaturi !
Noi bagaram la greu fluimucil, dar degeaba ...
Mitzu - pupam smekera mica. Cred si eu ca e mai fain la mami in brate !
Alice - spor la munca
AndreeaP - pupam nasucul lui Pupi. Iar voi 2, sunteti tare frumosi si tineri !
Krooo - am admirat sportiva, tare frumoasa e Sa folositi sanatoase bicicleta ! Da` casca nu ati luat ? Eu cu mana pe inima iti zic ca e tare, tare utila !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

salutare dragelor
Mitzu wow nu ma face sa ma umflu in pene de lunea . si eu sunt de aceeasi parere cu sotul tau despre tortul Joffre cu portocale, nici macar nu e greu de facut. sambata execut altul...daca am aceeasi parere despre el iti dau reteta ca sa mai adaugam un succes . pupici Marei....asa deci a inceput distractia de 4 luni....nervi de otel iti doresc! in iunie sa ma execut cu un tort cand vin in sibiu deci?
Alice incearca-l mama...ca e de coma, sincer. si la kg tale nu e problema, il poti face si de 6 ori nu numai de 5. garantez satisfactia .
Cristal moama de coma sunteti. fa-ti o dublura la cheia aia totusi....ca sa nu se mai repete nebunia asta! sanatate si lui John si Mariei...iar tu ia mare grija cu maseaua aia!
Kro hahahahahah ce faza super tare cu mama luminii.....la ce iti zboara tie gandul!

Mergi la inceput