Piticlonti de iulie-august 2004 (215)
Raspunsuri - Pagina 13
alice2004 spune:
Roxy, asteptam cu interes deosebit reteta noului tort !!
Cit despre primul de care vorbeam, hihii, esti o draguta, doar ca eu cu dulciurile nu prea sint prietena (cu exceptia ciocolatei si a bomboanelor ferrero) ... de cite ori fac o prajitura, eu gust o bucatica minuscula !! Restul este pentru al meu sotz si eventual pentru Andrei (sau familia mea) !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Neatza,neatza
Mitzu, a mea a dormit pana la 8 luni cate o juma de ora,fix pe ceas,si 2-3 ore era treza,afara dormea un pic mai mult si a fost el mai cuminte cupil,fara colici fara nik,de la 8 luni,s-a schimbat cupilul noaptea...si cica o tine pana la 14 ani!!!
Io zic sa-ti faci mila tu sau Roxi de niste fete amarate ca noi si sa ne dai reteta tortului orgasmic,mai ales d'astea ca mine care nu presteaza dulciuri pe motiv ca cupilul meu nu mananca,da pentru sotz as face macar odata la 6 luni!!!!
Carolina este super tare Alessia,si-mi place tare mult ce dragalasa este la balaceala!Io zic sa iei si casca vorba lu'Daria,ca-i musai,a mea s-a rasturnat deja de 2 ori cu tricicleta dar este joasa si n-a patit nik!
Cristalina sunteti bestiali!!!
pupici ca se trezi mandrulitza
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
alice2004 spune:
Ioana, ti-am trimis eu pe PM adresa unde poti gasi reteta tortului orgasmicizant !!!
Apropos, de il faci, sa ne spui cit de mult a ... corespuns ! ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
alice2004 spune:
Io ma pregatesc de plecare acasa, asa ca va doresc o dupaamiaza linistita si o seara buna ! Pupici schimbului III !! 
Si sanatate multa tuturor ( Olivia, sa ne dai vesti bune cu rezultatele analizelor !!).
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
mitzura spune:
hEHE, Roxi, uite ce reclama ti-am facut! Si da, iti dai seama ca vreau reteta! Iar despre tortul din iunie, eu zic ca n-are rost sa te pui cu el pe drum, mai bine il facem impreuna!
Desi, iti dai seama ce aventura ar fi, cu trei copii atomici, sa ne apucam de facut torturi?
Chiar ca nici nu te-am intrebat, veniti toti trei, nu?
Cat despre al meu sot, asta e capcaun rau, e atat de mofturos la dulciuri... am incercat o gramada de retete de prajitura cu mere, pana sa ii placa si lui una, cat despre torturi, eu ma resemnasem...pana l-a gustat pe asta.
Andries spune:
vreau si eu reteta de tort, reteta de aluat si reteta de cheese cake.... please, please, please....
mai ieri seara eu am avut o surpriza neplacuta, pe cand spala tati copilul pe cap am constatat ca al nostru copil avea capul spart!! Adica o cicatrice urata de vreo 2 cm jumatate in crestetul capului, coaja de sange inchegat era de vreo 2 mm grosime, arata de parca i-ar fi dat cineva cu ceva ascutit in cap!!
azi dimineata la gradi ... scandal, eu intreb de unde are ditamai cucuiul, in fine ei se fac ca ploua, ca nu la ei s-a intamplat, ca o sa investigheze ei, etc.
cristal, imi pare rau de peripetiile tale... sa speram ca ai consumat tot ghinionul pe anul asta!!
sanatate multa copiilor bolnaviori!!
Andries
kro spune:
Wow, Andreis, ce traba urata
... Imi pare sincer rau pt. Victoras ... El ce zice ? L-ai intrebat ce s-a intamplat ? ... Poate reusesti sa afli ceva de la el, ca stiu ca era vorbaret ... Pupici multi pe bubita 
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
roberta04 spune:
Heelo, hello!
Inainte de a ma plange la singurele persoane care ma inteeg, sa spun ca am vazut toate pozele, cu Pupi, cu Giulia serioasa , cu Alessia, sunt superbe toate!
KRO, m-ai omorat cu "mama luminii", sunt asa de suparata, dar tot am inceput sa rad singura!![]()
CRISTALINO- incepe mama un roman ca ajunge best-seller sigur!!!
MITZULE, daca e tortul orgasmic, il fac si eu, ca de cand sunt mama sunt moartea pasiunii la ce oboseala am adunat si daca tortul rezolva problema, bag si eu reteta de 8 ori!
ALICE, bine ca trece buba! Si sa stii ca nu esti singura cu probleme de cuplu...si acuta lipsa de comunicare, desi eram si noi de aia care stateam de vorba pana la 3 dimineata! Eu zic ca suntem inca obositi si foarte stresati, dar cand va mai creste un pic copilul, o sa ne revenim! 
Acum sa va zic ce am- lui Matei i s-a rupt ieri un dinte de la jumatate, unul dintre incisivii laterali superiori care nu au crescut suficient si care se inegrise.
Am fost la dentist azi si
, nu a vrut deloc sa stea, a urlat pana aproape sa vomite, nu au avut nici o sansa sa se uite in gura lui, desi erau niste doctorite tare dragute. Asa ca, s-ar putea sa apelam la masura extrema, la spital, adormit si "reparat" tot in gurita. Va inchipuiti ce e in inima mea...
Andries spune:
quote:
Originally posted by roberta04
Heelo, hello!
Acum sa va zic ce am- lui Matei i s-a rupt ieri un dinte de la jumatate, unul dintre incisivii laterali superiori care nu au crescut suficient si care se inegrise.
Am fost la dentist azi si, nu a vrut deloc sa stea, a urlat pana aproape sa vomite, nu au avut nici o sansa sa se uite in gura lui, desi erau niste doctorite tare dragute. Asa ca, s-ar putea sa apelam la masura extrema, la spital, adormit si "reparat" tot in gurita. Va inchipuiti ce e in inima mea...
poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii
sa stii ca si cumnatul meu va apela la aceeasi metoda, nepoatica mea de 3 ani jumate are toate maselele stricate si i le va repara stomatologul folosind anestezie generala.
Andries
Andries spune:
quote:
Originally posted by kro
Wow, Andreis, ce traba urata... Imi pare sincer rau pt. Victoras ... El ce zice ? L-ai intrebat ce s-a intamplat ? ... Poate reusesti sa afli ceva de la el, ca stiu ca era vorbaret ... Pupici multi pe bubita
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
noi l-am intrebat si el mi-a spus ca s-a certat cu un baiat de la gradi si ca s-u jucat de-a impinselea? in fine, educatoarele au negat, poate nici nu l-au vazut, poate nici nu erau de fata, singura solutie este sa o sun pe patroana si sa vb cu ea sa-i explic ca totusi imi doresc sa am un copil intreg. ca aceasta cicatrice este pe scalp si nu se vede, dar daca era pe frunte sau pe obraz...
Andries