Piticlonti de iulie-august 2004 (215)
Raspunsuri - Pagina 14
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by alice2004
Ioana, ti-am trimis eu pe PM adresa unde poti gasi reteta tortului orgasmicizant !!!Apropos, de il faci, sa ne spui cit de mult a ... corespuns !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Alice

multumesc,numa' ca trebuie sa ma gandesc cu ce sa inlocuiesc cacaoa ca avem interdictie...da' n-am inteles efectul este numa' la barbati sau si la fimei?
Andries mama ce chestie urata,brrr....a mea a avut azi in program senzatii tari, tocmai s-a impiedicat de piciorul meu si a cazut cu capul direct in usa,dimineatza a fost cu bona la leganutze si s-a aruncat din roata,noroc ca nu a patit nimic,da' io trebuie sa ma vopsesc ca am albit si-mi trebuie si pastile de inima

Roberta pupici lui Mateias sa rezolvati cat mai repede si mai usor problema cu dintisorul!

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
roberta04 spune:
ANDRIES, urata intamplare si mai urat mi se pare faptul ca ti s-a ascuns incidentul la gradinita!
IOANA, cred ca trebuie de acum sa ne imunizam, sa nu mai albim de fiecare data cand fac pozne din astea, pentru ca eu am convingerea ca urmeaza o perioada grea din acest punct de vedere. Cel putin Matei e pe zi ce trece mai zvapaiat, nu stie pe unde sa se mai catere, ce cutite sa mai fure din bucatarie, cum sa fuga mai repede pe strada 
carmenp spune:
is cu muulte lincuri deschise da` scriu repidi pina nu uit: roxyy, vreau si io reteta aia de tort;;)ashe, acu fug sa ma uit la poze
edit, gata pozili, pupam giulia, printesele lu` kro si pupi
andries, uff, detesc chestiile astea
roxana, felciitari, uauu, chiar ca ai vointa
cristall, lool, st`eti de coma
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
kim222 spune:
Ioi...ca ma omoara astia la munci:))
Roxa vorbim! Nu ai dat raportu'..la daneza!
...si nici nu ai zis nika de tatal tau..si nu in ultimul rind ..poze cu tortul..poze cu Pat!...
Noi de luni...o luam cu daneza ca nu se mai poate..Am zis!
Iar v-a luat cu torturi??? De cind ma tin sa va spun ca de revilon..am facut si io tortul cu pricina..asta orgasmic
..nu a iesit nika!!! Dar nika..desi l-am mincat
..Astept sfaturi...Iar mie mi se pare ca necesita timp mult..la preparare...dar cind esti graviduta..merita efortul...
Ioana bine ca nu ati patit nika!!
Andries ce patanie urita!
Alice io ramin la parerea mea
..in situatia data..Gizmo nu moare citeva zile daca sta cu bunica...
Adela bine ca sinteti sanatosi...restul....rabdare si putere!![]()
Carolina vazut fetele cucuietele...Paga si la mine un pret..pt bicicleta vreau sa stiu daca are sens sa o cumpar de aici... Faza cu mama luminii...bestiala..
Si apropo...am descoperit ce inseamna ...ualnut...cu care ne inebuneste Uka de o luna! Azi i-a zis educatoarei cind i-a oferit ceva D]...hihi...cica insemna ...I don't want it...sau I want it ..dupa caz
Mey..imi trebuia translator sa-mi inteleg cupilu'![]()
Vazut Giulia draguta...
Robi imi pare rau de dintisori...si daca nu aveti alta solutie...ia-o ca atare...desi stiu ca este greu..
Cristalinule...voi mai ales in we...taree va mai distrati 
edit..care din bucurestence cunoasteti un electrician si un instalator ..buni .. seriosi..si necenti la pret...vreau prea mult ,nu?![]()
kro spune:
Bey, m-ati inebunit cu tortu' asta
... Puneti linku' cu reteta la vedere ca poate mai sunt doritoare de orgasme culinare ![]()
Olivia ... bicicleta pe care am luat-o noi a costat 113 RON ... mai erau si altele, asemanatoare ca model si pret (de la 95 RON la 125 RON) dar Alessia pe asta a ales-o ca e "loz" (a se citi "roz")
... E OK din punct de vedere calitativ dar nu exceleaza ... si nu se compara cu cele pe care le-am vazut eu pe site-urile din US... Eu una, daca as fi in locul tau as lua de acolo ... dar tu stii mai bine
...
Roberta ... imi pare rau de ce ati patit ... si te inteleg... Si noi avem probleme stomatologice cu Feli ... are coroana dentara de sus prea mica si de aceea nu calca cum trebuie pe masele ... de fapt asta este si cauza pt. care dintisorii definitivi au iesit cam strambi ... Deci este nevoie de aparat dentar
Azi a fost la stomatolog si i-a luat masura pt. aparat ... a fost f. cuminte si cooperanta (de, are aproape 7 ani, nu se compara cu un copil de nici 3 ani) dar nu stiu cat de usor ii va fi sa se obisnuiasca cu aparatul mai ales ca n-i s-a recomandat sa il poarte noaptea, iar ea si asa are un somn agitat ... aparat in gura ii mai lipsea
... Va tin pumnii sa rezolvati cat mai usor treaba asta ... eu zic ca oricat de greu iti este, sa nu lasi problema nerezolvata pt. ca mai tarziu poate fi ...prea tarziu ...Dintii de lapte sunt importanti pt. sanatatea maxilarului, dar cred ca stii si tu asta ... Sa ne tii la curent 
Ioana ... pupam accidentata mica 
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
kim222 spune:
Caro merci.
Sa stii ca ..calitativ..nu-s nemaipomenite...arata bine pe site :)))UIte aici...mie una nu-mi place nimic..http://www.toysrus.com/family/index.jsp?categoryId=2256602&cp=2255956.2273442.2255961.2256573.2256592
Io tot cu intrebarile?:)))Cit costa aparatul dentar? In US este 4 000$...si -l poarta si adultii ![]()
kro spune:
4000 $ ?!?
... acu' chiar ca ma bucur ca nu sunt in US
...
Sincera sa fiu nu stiu exact cat ne va costa ... nu am intrebat inca ... dar stiu de la una din cumnatele mele care lucraza la cabinetul stomatologic cu pricina ca, in general, un ap. dentar pt. copii este ceva in jur de 350 RON ... deci aproxinativ 100 euro ... departe de ce spui tu
... Promit sa iti spun mai exact cand voi stii si eu cu siguranta ...
...In legatura cu bicicletele ... DA, la alea m-i se scurg si mie ochii
...arata super bine ... Dar daca tu spui ca nu sunt cine stie ce d.p.d.v. calitativ ... m-am mai linistit ![]()
Pupici ... Fug la
ca maine o sa fiu zombie ...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
Dorsilia spune:
aloha!
io reiterez aici, de fapt si de drept am innebunit complet. NU mai pot sa plang! NU mai am lacrimi parca.
V-am citit, am rascitit, si am uitat...
Totusi Moniq, cu descrierile tale cristaline, cu pataniile tale de weekend ma faci sa zambesc mereu. Sper ca Maria si tati al ei au scapat de mutcii in tandem. Zi-mi te rog, stafilococul poate chiar sa treaca cu tratament local? ca mie asta mi se parea PURA aberatie...sa-i bag crema in nas copilei. Si probabil ca si eu am, ca am o senzatie ciudata la nas cam de cand am venit din maternitatea aia jegoasa. Si greva foamei a Mariei pe la ce varsta a fost? Ca daca zici de 20 ml ...a luat totusi normal in greutate? Mandra mea ochioasa deja are 62 de cm, e lungana, dar a luat numai 600 de grame de la 2 la 3 luni :(
Sambata avuram botezul, Andreea s-a comportat exemplar, zambete, fara plansete, nici macar la udarea frezei sau la lingurita cu paine si vin, a limpait tot. Ca deh, nu e lapte. Pana si augmentinul il lipaie mai cu pofta decat laptele. Si culmea, nu-l scuipa asa cum scuipa laptele. Mai avem de luat o doza maine apoi asteptam o saptamana sa vedem sterilizarea, again.
si-ncepem iar cu B complex si Viusid, sa-i creasca apetitul si imunitatea la ITU recurent.
ma bate gandul deja s-o duc la un eco renal sa vad de nu are reflux vezicoureteral sau alte bazaconii, ca nici pediatra nu-si imagineaza cum de s-a reinfectat in ciuda conditiilor de igiena respectate strict. Roxa, om fi noi sensibile dar eu in viata mea n-am prestat ITU si nu cred ca pe vremea scutecelor de finet si de stat la cresa sau cu diverse babe din vecini am fost mai protejata si schimbata si spalata la timp. Si mai beam si lapte de vaca-vaca, vorba Dariei, deci vax imunitate de la lapte de mama. Eu ii cumpar fetii laptele cel mai cel, Humana, Topfer, comand de prin Bucuresti, ca aici nu am gasit (Topfer), o spal, o urmaresc cand face, si to degeaba, cred ca se infecteaza pe alta cale (prin sange) si eu una as considera util sa i se faca un tratament injectabil, DAR cica nu se poate, nu-nteleg de ce, ca Tobramicina e injectabila totusi si e sensibila, cf antibiogramei la ea. Nu e potrivita pt varsta ei mi s-a spus...buuuun...dar infectia cu e. coli e potrivita pt varsta ei? e ok sa fie in risc de insificienta renala, de septicemie sau alte dracovenii la ficat. sau sa ia lunar oral antibiotic e mai sanatos? ce D-zeu, mai?
cat despre ce zicea Alice versus husband....cuvantul divort e deja ca machiajul permanent al buzelor la mine...mereu avem discutii aprinse pe teme de sanatatea copiilor, cine ce si cat se implica, de ce asa si de ce nu invers, cine pe cine nu asculta si nu consulta, mai nou al meu considera ca eu mi-am arogat dreptul de a lua prea multe decizii FARA sa-l consult, si ca mi se rupe de el. Ete partz, scuzati expresia! E total eronat. Dar nu mi se pare ca dupa o zi intreaga de ingrijit 2 plozi mici cand vine el seara sa sar instant sa-i intind si masa daca taman sunt cu treaba prin casa si nemancat si eu. Ma intreaba ce e de mancare si i-am replicat sa caute in frigider sa-si incalzeasca. Iaca l-a luat flama de la asta. Ceea ce eu consider ca e o tampenie. Sau daca vreau sa plec cu copiii plec si gata, nu ma poate opri mnealui, si cica nu am dreptul sa decid eu cand sa plec si cu cine ca sunt si copiii lui. Panarama!!! S-a crizat chiar inainte de botez si mi-a mancat un car de nervi cu aberatii, nu cu chestii vitale si serioase. Taman cand eu am capul mare si greu si imi fac griji cu copilasii, cu infectia Andreei, cu comportamentul smecheros 100% si cam greu controlabil mai nou, al lui Dani.... Dar l-am dushuit eu bine de si acum se simte prost cand ma uit la el. Acum e mielusel, dar dgeaba, tot m-a calcat rau pe coada si nu pot uita cat m-au durut cuvinte aruncate asa anapoda.
pfiuuuuuuuuu, desertai tolba iarasi ca altfel st in pericol de hernie emotionala!
help!
va doresc cele bune!
g_ioana spune:
Neatza,m-a linistit Olivia cu tortul ala,daca se face si greu si nici nu are efect...ma dau batuta!!!
Lia io zic ca a luat destul de bine in greutate,eu asa imi aduc aminte ca se lua 600-700 de grame pana pe la 6 luni dupa care mai putin!Meii si mandra mea a facut greva foamei 4 luni,la 10 luni avea 9,5 kg iar la un an si 2 luni avea tot 9,5 kg,stiu ca cel mai placut moment era cand intra sotul pe usa si trecea el s-o hraneasca
Si bine i-ai facut sotului!!!!!
Meiii copii vostri viseaza?,ca a mea imi povesteste niste vise...ieri de exemplu cand s-a trezit la pranz imi zice "mama du-te in sufragerie si vezi ce este",ma duc,ma uit si nu vad nik,o intreb"nu-i nik,ce sa vad?",zice "in coltz te-ai uitat bine?",ma duc si ma uit in colturi,si nu vad nik...intr-un sfarsit zice "hai sa-ti arat io"...normal ca nu era nimic si-mi zice "am visat ca a venit o magie in sufragerie si a pus casutza in colt si un covor nou"
pupici
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Salutare din tzara mucilor si tusitului!
Lia - io zic ca bebelina e ok, atata timp cat ia in greutate, dar asta o stii si tu ! Felicitari pentru micuta crestina cuminte ! Mai povesteste ne despre reactiile lui Danut si cum se comporta cu Andreea !
Kim - iti zic si io despre bitza: a costat 3 milioane iar casca 300 de mii, claxonul 20 de mii
Analizele sunt ok ???
Polux - cum sunteti, amr cat pana ajunge la voi Adela ?
Si dak vi a fost dor de noi, uitati ne acilea, partea a doua de la pozicile de duminik 
tot_noi
Sunt prin zona 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria