Piticlonti de iulie-august 2004 (215)
Raspunsuri - Pagina 15
alice2004 spune:
Neatza, gagici !!
Azi este inca o zi minunata in Bucuresti, cu mult soare si vreo douaj de grade, asa ca din punctul asta de vedere, e super ok !
Olivia, eu stiu ca tu ai dreptate vizavi de timpul liber, dar crede-ma ca nu ma lasa inima sa plec citeva zile din Bucuresti si sa imi las copilul cu mama !! Si nici Florin nu vrea asta ... am vazut-o pe maica-mea cum se comporta cu Andrei cind sintem noi de fata, daramite cind nu e nici un ochi atintit asupra ei ?! Partea care m-a lasat cu gura cascata a fost cind mi-a marturisit ca ea nu da copilului de mincare cu lingurita ca nu are rabdare !! Nu stiu cum mi-ar pica mie bine zilele acelea libere departe de copil gindindu-ma ca acesta maninca pufuleti, ciocolata, sau cine stie ce alte minuni ?! Pur si simplu nu pot ... asa ca incercam amindoi - io si Florin - sa ne mentinem pe linia de plutire, poate reusim si o scoatem la capat cumva !! Hahaha, translator iti trebuie ? Sa stii ca si la noi se mai petrec faze dastea, andrei vorbeste si vorbeste si noi nu intelegem chiar tot, ba uneori e curata chinezeasca ce spune el acolo !! Pupici multi pentru voi acolo
si zile usoare la munci pentru tine ! Si succes cu dieta !! 
Ioana, ciudata chestie, dar sint sigura ca a visat ceva Gorodica ! Chiar zilele trecute si Andrei a facut o faza dasta adica dormea si dintr-o data s-a ridicat in capul oaselor si a dat sa se intinda dupa ceva pe noptiera uitindu-se ciudat la mine ... i-am explicat ca a fost doar un vis si s-a culcat incet la lok !!
Andries, urita faza cu cucuiul !! Eu inclin sa cred ca educatoarele nu au fost atente, poate nici nu erau in incapere in momentul acela ! Pupici lui Victoras si sa treaca buba ! 
Roberta,
si pentru Matei !! Daca te consoleaza cu ceva, sa stii ca fetita fratelui meu care are deja 6 ani juma nu a fost deloc cooperanta la dentist, nu a vrut neam sa stea si se pune si la ea problema anesteziei generale ca sa i se poata lucra dantura !! Apoi au incercat sa mearga la un dentist particular care se ocupa de copii, dar doar consultatia era cincisute de mii de lei, asa ca au aminat momentan treaba ... dar ceva trebuie sa faca !
Lia, mama, eu una te inteleg perfect !! Stiu cum este sa te toace cineva la cap pentru cine stie ce probleme aiurea in tramvai cind mintea ta se da peste cap sa le puna pe toate in ordine si tu sa poti face totul cum trebuie !! Pe cuvintu meu ca nu stiu cum te descurci singura cu casa, doi copii mici si cumparaturi si ... toate ! Ai toata admiratia mea !! 
Gata, ca ma intinsei cam mult ... O zi minunata va doresc ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
ioano, ilinca viseaza, de curind s-a trezit in miezu` noptii si vroia sa iasa afara ca cica ierea tat`so...
vazut mame si giulii
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
cristalina spune:
Neata!
S-a trezit si ratza!...:)
S-o iau in mod organizat ca altfel uit ce voiam sa spun...si io am azi "diaree verbala la deshte"...![]()
Roberta, vazui poze cu mobila, tare frumoasa...la noi o demola Maria in 2 timpi si 3 miscari, in special statuetele...plus ca pietrele le arunca in termopane direct...:)...Sa o stapaniti sanatosi!
Imi pare rau de dintisorul lui Matei. M-ai pus pe ganduri...noi inca nu reusim sa o spalam pe Maria pe dinti decat...de 2 ori pe saptamana maxim!!!...uffff
Sa se repare fara mare stres si dureri!
Andries, urata patzanie!!! Albesti la o chestie din asta!
Iar cu alergia, fii-mea ma mosteneste si tare nasol e, noi suntem cu bubele, buboasa muma-sa, buboasa si fata.
Tocmai ne-am descoperit niste alunite in acelasi loc si acum ne cautam ca maimutele sa le admiram de fiecare data cand putem...:)
Alice, si la voi a fost aventura ...ma bucur ca ati scapat de buba si il pupam pe Gizmo cel curajos!
Daria, am admirat-o pe Giulia serioasa...cred ca o urmaresti special si-i faci poze cand nu rade!...:)))...Simpatica faza cu kestia...hihihi
Olivia, beton faza cu masajul...:)))...P'onoarea mea ca as lasa-o sa ma pipaie o zi pentru un masaj ca lumea!
4000$!? La banii astia vreau dinti noi...(nu de alta dar ai mei se imputineaza vazand cu okii...:)))
Anca, succese pe toate planurile, job, gasit casa..inscrisul Biancai la pre-school.
Liliana, lasa ca mai bine cu probleme existentiale...:)...O sa-i faci fatza sigur adelutei...:)
Philip, frumoase poze...Mie mi se pare ca se schimba vremea la voi acolo mai repede ca in alte parti...cred ca e o impresie...:)
Ioana, ca de obicei, ma termina Maria cu fazele ei...hihihih
Si tiza ei viseaza la greu! Mi se pare normal...:)
Mitzule, si Maria facea asa...juma de ora dormita dupa ceas. Io aveam timp numa' sa ma mulg si sa ma spal dupa aia...ca incepea cu sirena...Iar dupa cum stii din povestile noastre, nici acum nu doarme legat prea mult. Va urez sa nu fie ca la noi.
Cel mai frumos era cand o leganam juma' de ora si doarmea 25 de minute...Ma apuca plansul! Sper ca samburica sa fie mai cooperanta!
In schimb afara cred ca ar fi dormit si acum daca nu ascundeam ultimul carutz (al patrulea!!...:)))
Caro, de top Alessia cu "mama luminii"! 
Tare fain bicicletu'!
Dorsilio, minuneaza-te cat vrei dar cu antibiotic normal nu a trecut. Cu unguent in nas, satisfactie garantata (vorba lui Roxi, ca mie-mi zboara tot timpul prin cap numai imagini de torturi
)
Criza Mariei a tinut 3 luni!
Dupa 3 luni a inceput sa manance ceva...si atunci au apucat-o vomitaturile si nu au mai lasat-o. Pe la 8 luni ajunsese la vreo 500ml lapte pe zi...:)
Doctorul, caruia ii spuneam ca nu mananca, ma lua cu "nu vedeti ce bine arata!? O lingurita vrea o lingurita ii dati"...si am mers pe mana lui...:)
Fusei ieri la dintar...am crezut ca-mi scoate creierii din cap o data cu lucrarea. A taiat-o, a kilarit-o...aseara mi se umflase cam tare dar vad ca azi e mai bine. Si ma apucasem sa fac bilantul la dinti...tare prost stau...:))))
Hai ca scrisei roman. O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
carmenp spune:
recomadati-mi si mie o crema buna pentru ilinca ca de la vintul de afara are fata iritata. crema de galbenele, nivea pentru copii canci efect...
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
cristalina spune:
la noi merge sanosan pentru vant si ploaie...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
mitzura spune:
Neata!
Intai pentru Lia: Mara a luat in greutate cam tot 700 in fiecare luna, iar in ultima luna 600g. Cu toate astea eu am considerat ca e normal, nici nu mi-am pus problema ca n-ar fi bine. Tudor a luat tot cate un kil in fiecare luna la inceput, dar mi-e clar ca, baiat fiind, are alt ritm de crestere. ea e mai micuta si mai delicata. Eu zic ca e ok si la voi. Stiu ca minimul e 500g pe luna. Pe de alta parte exista variatii de la o luna la alta. In rest, sanatate va dorim!
Robi, nasoala treaba cu dintii. ma gandesc si eu mult la momentul cand va trebui sa-l duc pe Tudor la dentist, ca se va lasa cu crize maxime. Si cred ca va fi inutil, ca nu va fi in stare doctorul sa se uite in gura lui. El nu suporta sa-i pun plasturi, sa-i dau cu creme sau alte medicamente, sa ma uit in gura lui (in gat)...nu suporta nimic din gama asta. Tare sensibil l-am facut. Va tin pumnii sa treaca cu bine si treaba asta!
Acum despre culinarisme (scuze ca pun aici retele desfasurate, nu am un link la ele, asa ca nu am de ales):
Mie tortul orgasmic nu mi s-a parut deloc greu de facut. Ia ceva timp intr-adevar, iar eu l-am facut in doua zile (intr-o zi blatul, in alta restul), pentru ca era in decembrie, cand Mara avea o luna...nici acum nu-mi imaginez cum am reusit atunci sa fac torturi si alte de-ale gurii. dar ca proces tehnologic, ca sa zic asa nu e greu.
Aici reteta
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=10122&hl=joffre%20portocale&st=0
Aluatul fraged pentru cine e interesat, il gasiti in reteta asta:
Blatul: 100g unt rece ca gheata (se tine in congelator 10minute), 400g faina, 2 oua, 3-4 linguri de apa foarte rece, un praf de sare.
untul se taie cubulete, intr-un vas se cerne faina. se adauga untul si sarea, se framanta rapid cu degetele pana e de consistenta firimiturilor de paine. se pun ouale batute in prealabil si dupa ce se incorporeaza se adauga apa rece, cu lingura, doar atat cat este necesar pentru a se forma un aluat tare. nu trebuie framantat! se aduna intr-o bila, se acopera cu folie si se pune la frigider minim o ora. (cel mai bine peste noapte). se coace orb in tava sau direct cu umplutura. se poate congela fara probleme. se poate folosi si la umpluturi dulci si la cele sarate
Crema (foarte usor de facut): 400ml lapte rece, 5 linguri de zahar, 3 linguri amidon, 2 oua mari, esenta de rom o fiola (plic de la dr. oetker), coaja rasa de portocala, 3 linguri de unt. se amesteca amidonul cu zaharul, se toarna deasupra laptele rece, se amesteca cu telul.se bat ouale si se adauga la compozitia cu lapte. se pune pe foc mediu, se amesteca si se lasa pana fierbe, din acel moment se cronometreaza un minut si se ia de pe foc, se adauga esenta de rom coaja de portocala. cand se raceste putin se adauga untul batand bine
si
Cheese cake cu fructe
Blat: 150g biscuiti (digestivi zice reteta originala, puneti de care aveti chef), 50g unt topit, un pachetel zahar vanilat. se maruntesc biscuitii, se amesteca cu zaharul si untul topit. rezulta un amalgam ciudat si neformat, pe care il puneti pe fundul unei forme rotunde intr-un strat de aprox. 1cm , apasind bine. puneti la frigider. intre timp faceti
Crema: 500g branza de vaci (merg la fix 2 cutii de fagaras) se amesteca cu 4-5 linguri de zahar (gustati amestecul, depinde ff mult de ce fructe puneti - adica de cit sunt de dulci si de cit de dulce va place, bineinteles), un plic de zahar vanilat, fructe cam 300g si un plic de gelatina dizolvat in sucul de la fructe sau in apa simpla. amestecul se toarna peste blatul de biscuiti, se acopera cu cling film si se da la frigider ptr cel putin 6 ore. cel mai bine o faceti deseara ptr dimineatza. se poate face cu orice fructe moi, e superba cu piersici, capsuni si fructe de padure. nu o incercati cu fructe tari (ananas, mere, struguri..etc) ca nu merge. se orneaza cu fructe proaspete si daca vreti cu jeleu de fructe deasupra.
(tip: folositi daca aveti o forma din aceea cu fundul detasabil, asa ca puteti scoate bordurile ff usor si se taie bine, fara sa se sfarime, plus ca o puteti prezenta chiar asa)
roberta04 spune:
'Neatza!
Multumesc de incurajarile in legatura cu dintisorii lui Matei.
CRISTALINA, medicii au spus ca nu are nici o legatura cu spalatul pe dinti, e din burta de la ma-sa, de acolo se trage o lipsa de...ceva (asa mi s-a spus) si asa s-au format mugurii aiurea
Matei nu a avut parte de biberoane indulcite, nu roade bomboane sau devoreaza ciocolata, asa ca nu trebuie sa ma simt eu vinovata, zic medicii, dar totusi ma simt...
ALICE, pai noi am fost direct la cabinet particular cu Matei, nu ne-a luat ieri bani pentru ca nu i-a facut nik, dar sunt pregatita sufleteste sa dau cateva milioane bune pentru cateva cariute.Dar decat sa nu se poata alimenta copilul...
CARMEN incearca cu o picatura de ulei de masline, la Matei a dat roade, dar vezi pe o suprafata mica, daca il suporta pielea ei.
LIA, stii ce spun doctorii- daca ia in greutate si daca e peste 500 de grame, nu e de speriat... Si sa stii ca eu ma gandesc mereu la tine, cat trebuie sa fie de greu singura cu toate... 
OLIVIA, cred ca despre aparat dentar intrebai (ca-s dusa pe campii si nu mai tin minte multe). In Iasi, la cabinet cu fitze, pretul variaza intre 4 si 10 milioane cel mai scump (adica 250 EURO), nepoata mea are nevoie si stiu pretul.
Noi plecam afara sa ne bucuram de primavara, va pup si va urez o zi frumoasa!
szivarvany spune:
Fetele,
nu `s io sfatoasa trupei, siti voi, paranoia in floare scrie pe mine, dar cu dentistul facem cum facuram noi: cautati medic care ia si copii, deci are rabdarica si mergeti in vizite pe acolo ... prima data pana acolo, apoi vedeti si verificati scaunul si tot asa. Noi acum , cand merg io ca deh, am o dantura prastie , ma da jos din scaun si se urca ea si casca larg gura. 
Pupici lui Matei si sa fie totul ok !
Andries - am uitat ieri, pupam buba. Zi ne daca ai ajuns la directoare !
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
g_ioana spune:
Hai ca ma mai linisti un pic,ca a mea a facut un obicei sa-mi povesteasca ce viseaza,cica "stii cu cine am dormit azi?cu Emishor" sau "stii cine a fost in vizita la noi?Maria,Mirabela si Oaki,ne-am topait pe pat,dar n-am cazut!"..deci este normal![]()
Vazut mami de Giulia,moama ce tinerica esti
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Sar`na Ioana, sunt grasa si am o moaca in fotografii 
![]()
Cu visele ... nu stim ink, dar fi`mea se tot plimba si se arunca prin pat. Azi dimineata pe la 5 o vad ca e in capatul cel`llt, dar parca a simtit ca ma uitam la ea. S a ridicat si s a trantiti langa mine zbierand "nu cadeee Giulia din paaat"
.
Btw: NU apuc sa o pozez pe Giulik zambind ... e de o seriozitate rara 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria