Piticlonti de iulie-august 2004 (215)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua! Gata, am revenit, am scapat si de prezentare si de stres, asa ca pot si eu dormi bine noaptea!! Prezentarea a fost un succes, cred ca o repetasem de atitea ori incit oricum o stiam pe dinafara - dar am fost surprinsa dde cit de repede am scapat de emotii si de cit de bine am iesit in final (zic eu, sic!). Pe de alta parte am primit dupa prezentare felicitari, asa ca eu cred ca nu au fost doar de complezenta...

In rest cu Stefan nu prea am cum sa ma laud - poate doar ca a mai luat si el ceva in greutate, desi tot la categoria balerin se inscrie...Simbata m-am intilnit cu o prietena al carei baietel e mai mare cu 2 saptamini decit Stefan - ei bine e cu un cap mai inalt ca Stefan si are 18 kg, desi arata la fel de slab ca Stefan...si nu va mai zic cum vorbea!!! (dar voi stiti deja ca asta e oful meu cel mai mare, ca Stefan nu vorbeste inca...asa ca nu mai insist...).

Ma duc sa citesc din urma sa vad ce s-a mai intimplat peste weekend...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gabi, felicitari muuuulte pentru reusita prezentarii !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

gabi, felicitari! Stiu ce emotii te cuprind cand vorbesti in fata unui public....eu dupa ani buni de vorbit in fata studentilor si tot mai simt fiorul...

Mergi la inceput

na, ca am trimis de doua ori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

DARIA, pai cam asa vom incerca si noi si asta ne-a sugerat si doctorita, acolo fiind si medic pentru adulti, merg eu vineri si Matei cu Petro stau cu mine, apoi incercam din nou cu el...
GABRIELA, felicitari!!
IOANA, si Matei viseaza, se scoala si imi zice sa alung calul, sau mai nou imi cere diverse chestii-saptamana trecuta s-a trezit dupa somnul de pranz si a inceput sa caute struguri in bucatarie
Si cum nu aveam, s-a echipat Petro rapid si a fugit sa ia struguri...

Mergi la inceput

Robi, !!
Mey, am si io o intrebare la voi ... mai exista vreun piticutz care sa nu vrea sa se schimbe din pijama in lucrurile de casa dupa somn ? Ca in fiece zi la noi este aceeasi problema - ma izbesc de un refuz categoric si alerg prin casa dupa Andrei sa il schimb pe pijama ... incerc cu rugamintile de rigoare, negociem apoi cu desene animate (nu reusesc nici cu una nici cu cealalta) si tooooot asa pina ma iau nervii ! Spunet-mi ca nu sint singura, ca sa pot rasufla usurata !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Alice, Tudor face asa ori de cate ori vreau sa-l imbrac-dezbrac:
alerg dupa el prin casa ca nebuna. Si mai face o chestie nasoala, cand in sfarsit il prind sa il imbrac, se lasa moale ca o carpa, si se intinde pe pat sau pe jos. Probabil ca e tare plictisitoare activitatea asta pentru el. Nu mai spun cati nervi imi face.

Singurele momente cand mai coopereaza, e in we, cand suntem amandoi acasa si ne pregatim sa plecam intr-un loc care ii place (adica supermarket sau vizite ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice - da, Giulik. Zici ca n are kef sau pur si simplu ii place sa ma vada cum ma turez, ma rog, amenint, propun, sugerez, alea-alea. In fiecare dimineata. Si in fiecare dimineata alta e solutia. Azi i am aratat ce chilotei mijto i am cumparat si s a dezbracat imediat de pantalonii de pijama, scutec si s a echipat cu chiloteii si adidasii gata sa mearga in parc sa duk pufuleti la porumbei

Leeloo - felicitari ! Si pupici lui Stefanutz Dak te linisteste cu ceva, Giulik are tot 12 kile juma` ca acu 2 luni

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Alice, nu esti singura mama, stai linistita ... ma inscriu si eu in club... da' io sunt mai tare - ma inscriu cu doo : la Alessia e regula ... in fiecare dimineata se intampla ce descrii tu, dar si Feli, in week-end, cand nu pleaca la gradi, se lasa rugata sa se echipeze corespunzator ... So, relax

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Eeeeeee, multam frumos, fetele, m-am mai relaxat !! Doar ca de fiece data ma iau caldurile, dupa cum spuneam eu sint un om calm, si rog, si rog, si iarasi rog ... si nu primesc nici o atentie si nici nu vad de la zi la zi vreo schimbare si simt cum ma iau toti nervii, ca doar nu il tai !! Plus ca we cam ca la tine, Mitzule, se duce in sufragerie si se trinteste pe jos si incepe tavaleala sau vaicarelile ... ceea ce ma albeste si mai mult (mai am putin si vopseaua nu imi va mai fi de ajutor, doar sa ma mut la coafor cu totul !!).

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput