Piticlonti de iulie-august 2004 (215)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Io sincer ma intreb ce ne-om face din toamna cand trebuie sa ne trezim si echipam rapid, ca acu ne ia cate o ora si mai bine sportul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Aaa...pai putea sa lipseasca martie din post?!
Si noi, si noi!
Dat cu fundul de pamant...o mai apuca bazdacii cand e in pielea goala si incepe..."sa dam cu chema (crema)!"...:)))) si atunci chiar ca nu o mai prind ...:)

Si cand face kk in pampers si nu ne lasa sa o schimbam si alergam dupa ea e si mai frumos...:))

Gabi, felicitari!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Aaaa ... la noi e valabila si viceversa ... in fiecare seara dupa baie e o intreaga aventura sa o imbraci in pijama pe don'soara Alessia - ea vrea ori sa topaie in pat la pielea goala, ori se acopera cu prosopul de baie pe post de rochie si defileaza prin casa

Gabi - felicitari si din partea mea ... le meriti !

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ALICE, si noi, si noi pe lista celor la care dureaza o ora imbracatul/dezbracatul! Si sa recunosc aici deschis ca am renutat de cateva ori sa-l duc afara pentru ca efectiv NU MAI PUTEAM SA-L STAPANESC . La fel e si la noi cum zice Mitzu, lasat moale pe jos, ridicat cu forta, el nimic, urlete, izbituri again...
Si stiti ce e culmea- la taica-sau sta cuminte ca un miel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Dragelor, multumesc mult de felicitari, oricum incurajarile voastre de dinainte mi-au prins tare bine!

Stefan nu protesteaza la imbracat, chiar deloc - e drept ca inainte sa-i dau body-ul ne jucam putin ca nu vrea sa i-l pun din prima, dar apoi totul e ok!

Sa nu uit sa felicit mica crestina - Lia felicitari pentru botezul Andreei!!

Tocmai am venit de afara - e asa de cald!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

noi, am si scris printr-unul din capitolele trecute ca nu vrea si pace, a avut zile intregi cind peste pijamale ii dadea ceellalte haine;))

quote:
Originally posted by alice2004

Robi, !!
Mey, am si io o intrebare la voi ... mai exista vreun piticutz care sa nu vrea sa se schimbe din pijama in lucrurile de casa dupa somn ? Ca in fiece zi la noi este aceeasi problema - ma izbesc de un refuz categoric si alerg prin casa dupa Andrei sa il schimb pe pijama ... incerc cu rugamintile de rigoare, negociem apoi cu desene animate (nu reusesc nici cu una nici cu cealalta) si tooooot asa pina ma iau nervii ! Spunet-mi ca nu sint singura, ca sa pot rasufla usurata !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, felicitari, meriti inca o vacanta-n caraibe
lioo, felicitari si voo, sa va traiasca crestina! restu` vin si pleaca, io cred ca se datoreaza stresului si oboselii, nu e usor sa stai cu doi cupii acasa, cu atit mai greu cu cit is apropiati ca virsta.
alice, tu si maica-mea s`teti nascute in aceeasi zi sh`asa ca virgula cunosc calmu` despre care zici

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

roberta - si noi avem mari probleme cu dintisorii, dupa cum stii. eu m-am simtit tare vinovata cand au inceput problemele, ca si tine, desi lia pui avea doar un an, era alaptata exclusiv si nici nu stia ce sunt acelea dulciuri. am fost la doi stomatologi si ambii mi-au spus acelasi lucru, ca problema este de fapt la formarea mugurilor dintisorilor in timpul sarcinii. la mine se pare ca au fost de vina antibioticele luate pentru listeria.
lia pui se spala pe dinti minim de 2 ori pe zi (ca se mai intampla dimineata sa nu mai avem timp decat pentru imbracat, care si la noi dureaza destul de mult, cu topait prin pat si joaca si altele). dar putem sa ne spalam si de 100 de ori, procesul este ireversibil. mie mi-au spus ambii ca nu se intervine decat atunci cand copilul are probleme (infectie, durere, etc). tot ce pot eu sa fac este sa o controlez, apasand gingiile, sa vad daca o dor. asa ca astept dintisorii definitivi si sper sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cam multe absente pe aici..hmm ..Roxa?
Io zisei ca tortul nu mi-a iesit..nu ca nu este bun...si asteptam sfaturi..dar vad ca nu v-ati inghesuit ...Iar complicat spuneam in sensul ca-ti ia ceva timp nu este ceva rapid!

Monica cind termini si tu cu dantura? Mey ai ghicit pt 3700$ exact doi dinti iti pun! Ce credeai ca toata gura? EEE...

Daria vazut din nou bicicleta..3 mil??? Wow..

Robi succes la dr...Merci de info...Aparatul dentar este atit de ieftin...

Lia felicitari pt botez...poze? 600 grame este ok...Ia incerca tu o luna sa nu te mai stresezi..dar deloc pt nimic...Ai incercat asta?

Alice la noi nu este problema cu imbracatul dezbracatul..Dimineata in 15 minute..se trezeste ,bea laptele , sta pe olita si este si imbracat! Sint rapida ,nu? Eu daca vad ca riposteaza am mereu acelasi truc ..ii arat o pata imginara si -i spun ca-i dau o bluza curata...ca cea veche s-a murdarit..si incep s-o laud..uite de ursulet are..uite mingea...etc..

Gabi feicitari pr prezentare! Tu nu faci terapie cu logopedul?

mai vin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Seara buna ... am aruncat un ochi pacilea, sint cu mincarea pe foc si cu doi copii sub priviri, ca amindoi sint la ora de pictat si ma uit sa vad care castronel cu apa se varsa primul, hahaha !!
Olivia, am notat sugestiile cu imbracarea ! In dupa amiaza asta, spre exemplu, Andrei s-a imbracat dupa ce mi-a cerut toate sapunurile pe care le am in dulap, le-a scos din hirtiutele lor si le-a aranjat frumos unul dupa altul pe pat !! Asa ca un succes tot am avut ! Cit despre tort, si mie mi s-a parut ca este destul de lungutz ca timp de executie, dar pentru ca nu l-am facut inca, nu am stiut ce sa iti spun ! Si cred ca oricum va mai trece ceva timp pina ma hotarasc eu sa il produc ! So, orgasmicizarea sotului meu personal mai are de asteptat !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput