Piticlonti de iulie-august 2004 (215)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

am uitat sa va spun....la Uka la cresa o fetita are paduchi!...iaca se poate si la case mai mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Olivia, da, asa mi s-a parut si mie, ca ia mult timp...da n-ai zis ce nu a iesit ca sa iti putem da sfaturi (nu ca as fi io cea mai sfatoasa). Nici mie nu mi-a iesit perfect, dar am notat ce nu a fost chiar ok, si data viitoare va fi mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pai nu-i America tara tuturor posibilitatilor ???? Acum noi de ce sa avem si voi nu ? Lasind la o parte gluma, cum dumnezeu se intimpla asa ceva in secolul 21 intr-o tara civilizata, io una nu pricep !!!
Gata, am terminat de gatit, ma duc sa bag un pahar de vin drept rasplata, ma asteapta frate-miu la o cinste mica (habar nu am motivul, da merge si fara !!).
O seara buna va doresc !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Adela nu stiu de ce ce nu a iesit..dar nici crema ( a iesit ff tare...spre beton armat)....si nici blatul nu a crescut ..deloc ..So ...astept sfaturi..sugestii..
..veste buna e..ca Uka nu are
Alice ..hai noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Multumesc fetelor pt suport, ma simt bine printre voi....

Gabi, ai un tonus fantastic, si multe realizari. Stefan probabil se va intrema dupa 18 ani ca mine. Copil mai pirpiriu ca mine nu se gasea in toata gradinita si apoi in toata scoala, in tot liceul, eram scandura pe lume, schelet ambulant, mancam in scarba orice, niciodata nu-mi era foame si nici pofta pe absolut nimic, servirea mesei era un calvar tot timpul cand eram mica apoi mai mare fiind era o obligatie, adica faceam act de prezenta, ciuguleam ceva si abia asteptam sa se intoarca mama cu spatele sau sa plece din bucatarie ca sa arunc din farfurie jumatate ca sa n-am scandal ca iaaaaaaaaar nu mananc destul. Ma cam tem sa nu-mi semene Andreea, dar stiu ca trasaturile astea nu se mostenesc. In studentie eram sac fara fund, adica ma lovise o foameee, mancam ca sparta orice, oricand, oricat, si eram supla dar tzapana, am facut si eu tzatze si fund, am capatat forme de femeie, intr-un tarziu. In prezent ma lupt sa scap de kilele ramase din sarcina. Ciudata evolutie, nu? Asa ca daca Stefanut e mai pirpiriu, stiu ca ti-e greu sa accepti, vad eu cum ma simt cand vad fatoace vlajgane si mancacioase in comparatie cu delicata mea Andreea....totusi, daca nu e bolnavicios multumeste Domnului.

vreau sa incerc aluatul fraged al Adelei, Danut e fan aluaturi d-astea si mie nu-mi prea reusesc, am 4 retete de aluat fraged dar niciuna satisfacatoare,sa vedem asta cum iese.

Olivia, nu stiu, pot incerca, dar de reusit.....oricum ...ai putea sa-mi spui asa, din ce stii daca tobramicina injectabila NU e recomandata varstei Andreei?

Mergi la inceput

Lia eu nu am inteles faza cu Tobramicina...decit ca este E.coli sensibila la acest antibiotic...dar este singurul la care este sensibil? Este de evitat datorita oto si nefrotoxicitatii...Io zic sa faci asa...o saptamina sa fi nesimtita! Poate tu transmiti starea ta si copiilor...poate si sotului..si astfel se creeaza un cerc vicios..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lioo, pe mine ma crescu` bunicii mei (D-zeu sa-i ierte!) pina la 3 ani. bunica`miu, era sef de gara in panciu si-mi povesteau tot timpu` cum fugeau cu castronu` cu mincare printre linii sa ma hraneasca;)) cind ii ziceam bunica`mii ca ilinca nu maninca si ca-mi scoate peri albi imi zicea ca ma razbuna. cica aschia nu sare deprte de trunchi marinaa, nu`i ashe?! ca si pe la voi ierea figuri
beyyy si nu-mi taiati elanu` cu tortu`, mi-am propus sa-l fac peste ...doo uichenduri, pina atunci ma pregatesc sufleste;))

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Io nu tai nici un elan....poate am gresit io ceva ..de aia ma info si eu:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

salutare
eu sa stiti ca va citesc seara de seara,da de scris nu am vreme.
Daria si ricu are bicicleta si merge pe ea fara nici o grija,o chestie numa.Tu casca i-ai luat-o din Ro?Eu am inteles ca nu-s omologate,stiu un caz in care s-a spart si casca si capusorul.Nu mai bine rogi vreun sofer sa-ti cumpere una mai de prin vest?ca macar aici daca au eticheta ca-s omologate,chiar is,iar aici au toti copii,e obligatoriu sa poarte casca,de fapt au si permis de bicicleta.La 10 ani insa.
Kro,si Serban are aparat.Am platit in Ro 150 de euro,dupa patru luni,rezultate spectaculose.Si el doarme cu ele,are si sus si jos.A fost mai greu la inceput dar s-a obisnuit repede.Si eu mi-am facut dantura in Ro,m-a costat 4000 de euro in total insa este o lucrare perfecta.Aici,aceeasi lucrare m-ar fi costat 16000.Dar am inteles ca se vor scumpi si in ro lucrarile dentare.
Roxana,la multi ani lui Patrick.Cu intirziere,dar tu esti o finuta si m-a ierti.
Gabi,bravo tie,asa ce-mi plac femeile si cu copil si cu cariera si cu o viata plina!
No,suntem exceptie.Copilul sta la imbracat si dezbracat.Chiar nu am o problema din punctul asta de vedere.Eu dimineata merg la scoala si-l car si pe el,asa ca in 10 min. e echipat in timp ce bea laptele,fara comentarii ca-i tirziu si mama se grabeste.
Noi nu mai mergem la gradinita,ca ne-am saturat de boli,acasa cu papa dimineata si cu mama in rest.
Nu doarme de amiaza absolut deloc,nici nu am mai incercat,insa seara la sase se culca si se mai trezeste dimineata la 7,fara nici o trezire peste noapte.Mergem la inot o zi da si una nu,e absolut incintat,innoata fara aripioare in apa de 1 m.Se mai baga si la fund sa ma sperie si iese repede ca un pestisor hlizit.
ma duc la invatat,mai trec pe la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Dana ...multumesc pt. ce mi-ai spus despre aparat ...Nici nu stii ce mult a insemnat pt. mine sa aud ca sunt posibile rezultate vizibile intr-un timp asa scurt ... Mai ales in conditiile in care stomatologul ne-a spus ca, desi problema Feliciei nu este una de nerezolvat, va fi nevoie sa poarte aparat mult timp, poate chiar pana pe la 14 ani pentru a fi sigur ca problema e rezolvata definitiv ... Eu sunt constienta ca nu se poate rezolva intr-un timp scurt ... dar sper sa scapam mai repede...nici chiar peste 7 ani ... Voua ce v-a spus ? Pentru cat timp crede ca trebuie sa il poarte Serban ?

Pupici inotatorului mic ... iar tie - spor la invatat !

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput