Piticlonti de iulie-august 2004 (215)
Raspunsuri - Pagina 19
roberta04 spune:
Buna dimineatza!
Nu stiu cum se face, dar de fiecare data cand pleaca Petro la Bucuresti, Matei se frichineste toata noaptea, cand doarme cu el, abia daca se intoarce de pe o parte pe alta... Asa ca sunt
.
MARCELA, stiu si eu ca procesul e ireversibil la dintisorii lor, dar la Matei inca nu sunt afectati decat cativa si cica o fluorizare + plombarea cariilor aparute ar mai prelungi o perioada buna momentul in care copilului i se rup dintii si ramane doar cu resturi radiculare (resturi care incep sa produca infectii, durere
).De aceea voi mai incerca sa merg cu el la dentist, poate, poate...
OLIVIA, paduchi in USA??
Sa stii ca imbracatul pe oala da si la noi rezultate uneori, dar nu e o regula.
DANA, spor la invatat! Eu m-am apucat de invatat pentru permis si invariabil Matei sare pe mine cand ma vede cu cartea si incep intrebarile :"Ce faci,mami?", "De ce inveti?", "Invat si eu?", "Mami, lasa cartea, hai la joaca!" ![]()
Ce de absente pe aici...
roller025 spune:
Neatza!
Ma mai stiti? Saptamana asta v-am citit in fiecare zi, dar n-am mai apucat sa si scriu. Vreau sa va spun ca mi-e dor de voi si ca imi lipsesc sporovaielile, dar timpul e scurt si munca multa, asa ca...
Multa sanatate tuturor, mici si mari!
Un raport mic despre Vicu: nu s-a schimbat prea mult, e la fel de vesel si de sprinten, vorbeste neincetat, de multe ori nu inteleg ce spune pentru ca se bat turcii la gura lui sa spuna tot o data.
Ma scoate din sarite doar starea continua de raceala in care se afla. La 2 saptamani racesate din nou, cu muci si tuse. Din cauza vremii calde transpira des si, ca urmare, raceste. M-am saturat de medicamente. Acum a ramas cu o tuse urata care nu mai trece, nu a cedat nici la siropuri, nici la medicamente.
Altfel e super bine: iubeste gradinita, ca urmare se trezeste dimineatza la comanda si sta la imbracat, mananca singur si cam orice, a dat in pasiunea puzzle si acum caut de nebuna tot felul de variante pentru varsta lui... Ma gandesc sa il mut la o gradi mai aproape de casa, dar fiind de stat vom vedea daca se poate.
Cam atat acum. Sunt cu okii pe voi. Saptamana asta am avut "nesimtirea" sa imi iau liber, sa stau acasa sa zac, pentru ca oboseala imi iesea deja prin piele...
Va pupu
alice2004 spune:
Buna dimineataaaa !
Uite ca aparura amindoua Danele !! 
Ne bucuram tare ca sinteti ok, pupici pestisorului Ricu
si lui Vicu cel nazdravan
!! Si sanatate multa amindorura !
Dana-emma, spor la invatat !
Dana-roller, asa, mama, baga concediu, ca lista pentru statui este lunga al naibii ! Nu mai zic ca nu ne face nimeni una ...
Olivia, bine ca Uka este OK !! Ai grija insa, mai urmareste-l, sper ca fetita cu pricina nu mai vine la gradi !
Roberta, bafta cu dentistul lui Matei !!
Lia, io nu stiu ce sa iti spun vizavi de problema cu antibioticul injectabil, ti-a raspuns Olivia deja ... incearca pe cit posibil sa le iei pe toate mai usor, ca mai mult ca sigur ca starea ta de neliniste se transmite copiilor ! Stiu ca este usor de vorbit pentru cineva care este pe dinafara problemei, dar pe cuvint ca ar trebui sa mai incerci si chestia cu nesimtirea ... ca nu cade cerul ! Mereu ma gindesc la tine, eu cu unul si nu fac fata, daramite cu doi mici !?
Sa stii ca si eu mica eram taaare sclifosita, numai bunica mea (dumnezeu s-o ierte) ar putea spune cit de tare s-a chinuit cu mine cu mincarea, iar mai apoi, mai mare fiind, tot asa pe sponci mincam !! Abia acum, la batrinete, mi-am mai revenit
, dar metabolismul meu tot cu arderi intense a ramas si orice si oricit maninc se duce pe apa simbetei !! Pupici multi !! 
Pe aici se puse pe ploaie si vreme urita, ca nah, tot ma bucuram de soare si primavara !! ![]()
O zi linistita va doresc ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Salutare !
DanaSpeel - sar`na de sfaturi. Casca a fost probata live si n a crapat, desi io una nu credeam ... Pupam pe Ricu sportivu` si pe mamica lui silitoare ! Cand vine Serban acasa ?
Roller - hellouuu, spor la odihna ! Pupam pe Vicu vorbaretul.
Vrabiutaaa - asa scurtutz ???
Kim - noah asta da veste, cu paduchii americani !
Nush ce am vrut sa mai zic ...
A, da. Am fo` aseara la medicul gineco, asa, sa mi calmez paranoile, sunt ok cica. Am avut tupeul sa l intreb de analiza CA 125 si mi a zis sa ma caaaalmeeeez ![]()

Giulik in sfarsit a avut o noapte fara tusit, deh, ii cumparasem un alt sirop de la naturistu` care vad ca si a facut efectul. Era si cazul.
Pupam trupa. Aci ploua de le rupe. Deci io mor, pic, lesin de somn.
Spor la treburi !
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
alice2004 spune:
Daria, pupi lui Giulik, bine ca a trecut tusea !!
Ce siropuri de tuse mai iei de la naturisti ? ... Sa trec si io pe lista, just in case ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
cristalina spune:
Neata!
Au inflorit pomii din gradina institutului...daca nu era asa intunecat si nu ploua era tare frumos...
Io's in mare verva (la servici), trebe facute devize, se mai strica aparate, mai vine cate u coleg sa masor ceva...Cand ma gandesc ca mai e mai putin de o luna pana pe 20 aprilie nu-mi vine sa cred. Noaptea insa imi dau seama ca nu mai e mult, ma dor toate oscioarele....:)))
A dat puroiul inapoi si nici nu ma mai doare maseaua (drept e ca arat ca muma' padurii, cu dintii lipsa intr-o parte (asta din cauza ca io rad tot timpul si-mi arat fasolele...
...trebe sa fiu mai sobra!)
Maria baga in engleza ce prinde de la desene animate...e tare caraghioasa cand incepe cu "comon mami!" "gubai tati"
Ieri dimineata s-au trezit si se auzea taica-su calcand apasat pe hol si ea lipa-lipa dupa el "ueit fo miii, weit fo miii tatiii!"...hahaha
O ia cu "iauci" cand se loveste un pic...hahaha...si cu "comon aici tataie" ca'l bulverseaza pe bietu' om ...:))
O zi frumoasa sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
Alice,
are un nume dubios, il scriu diseara. La gust e ciudat, dar pe bune, de doua saptamani tusim si am incercat tot arsenalul: sirop de mugur, ceai de ceapa, miere, Ambroxol, ink un sirop prescris de doctora dar am uitat numele, efect zero. In disperare m am dus la om si i am cerut tare si raspicat "alt sirop"
. Sincer am avut oaresce reticenta in a i-l da Giuliei, dar dupa ce a apucat o tusea de mi a borat toata pe mine si toata camera ... iam dat.
Cristal -
di inglish Maria ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
roller025 spune:
Pai daca-i vorba de sirpo de tuse, vreau si io, ca deh, m-am saturat de farmacie: augmentin, cefalexina, sinupret, mucosolvan, stodal, plantusin, ketof sau claritine... nu mai vreauuuu. acu' i-am luat un sirop italienesc, grindtus poliactive, pe care il ia in combinatie cu panadol. sper sa-i treaca, ca eu cedez psihic la tusea lui...
Va las fro' 2 ore. Ma'c sa ma cert cu aia de la Raiffeissen, ca am depus o cerere de card de credit la ei acu fro' luna si au "uitat" sa ma sune sa-mi spuna ca mai vor niste acte pentru niste confirmari...
Revin in forta mai tarziu. Pupici!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
alice2004 spune:
Crstalina, hahaha, ca tare-i simpatica Botoshicaaaa !!
Si bravo ei, ca retine cuvintele in limba engleza, io asa am invatat-o, uitindu-ma de mica la televizor, mi-a placut si ori de cite ori puteam (mai tirziu, cind stiam sa citesc) ascultam ce spuneau si citeam textul tradus (sper ca sint coerenta in ce scriu
)! Si incet-incet mai puneam cite un cuvint nou invatat pe lista !
Daria, multam, astept, cind poti, scrie-ne si noua denumirea licorii !! Ca e bine de stiut ! La noi merge cu stodal si siropul cu brad ... momentan !
Dana-roller, bafta la banca !! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
mitzura spune:
Neata!![]()

![]()
Cam asa sunt eu in dimineata asta...mai de cateva nopti, face Tudor figuri noaptea. De vreo 3 sau 4 ori pe noapte, se trezeste, pleaca din patul lui si vine la noi in pat. Eu il iau de toarta, il duc la el (nu protesteaza) si stau cu el pana adoarme. Asa ca vreo 2-3 ore pe noapte cumulat nu dorm, ci pazesc copii sau alaptez. Sunt zombi...
pana acum dormea noaptea cap-coada, fara treziri. Era prea frumos...
Daca il intreb ce are imi zice ca el vrea sa doarma cu mara. Asa ca ma gandesc ca o fi inca un semn al geloziei intre frati. Din pacate, nu am solutii. El nu poate veni sa doarma in pat cu noi ca nu incapem toti patru (ca adesea dupa ce ii dau marei sa pape noaptea, o las langa mine ca si ea se tot trezeste des). Si nici nu pot sa o mut pe ea cu el in camera, ca nici nu e safe din punctul lui de vedere, si nici nu am unde sa o alaptez acolo. Asa ca...![]()