Piticlonti de iulie-august 2004 (215)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Am facut o pauza mica..

Si mai am o problema. Facea la olita si nr1 si nr2, fara accidente. A tinut cam o luna. Acum face pipi numai pe el. daca eu nu imi aduc aminte sa il pun pe oala, face pe el. Voi ati mai avut reveniri din astea?

Stiu ca nu sunt decat manifestari subconstiente legate de venirea marei si de acomodarea cu ea si cu noua situatie. dar e frustrant rau...

Cristal, mult a fost putin a mai ramas, Doamne ca repede a mai trecut! Botosica e super tare, te mosteneste la veselie si la cat e de pontoasa...ii trimitem pupici!

Dana, ce bine ca mai scrii din cand in cand. daca nu se poate mai des ne multumim si cu atat, macar sa ne spui ce mai face Vicu.

Daria, am tot vrut sa-ti zic, apropos de seriozitatea Giuliei. Si eu am fost tot asa, de mica foarte serioasa si la fel sunt si acum. Si nu pot sa zic ca mi-a prins rau. Asa ca lasa fata in pace, daca asa e ea temperamental, n-ai ce face.

restul de fete pe unde sunteti? Roxi, Ioana, carmen, nora, kro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu - pupici la voi !
Cu pipi ce sa ti zic ... eu nu ma stresez prea mult. Daca e cald in casa o imbrac cu chiloteii si pantalonasii si i asez olita la vedere, astfel incat sa fuga si sa reuseasca sa faca pipi acolo. Cand nu am timp de urmarit mandra, ii pun pampersii si gata. Pana la 3 ani mai avem oleaca ... Stiu, sunt o comoda si denaturata, dar nu vreau sa ne stresam reciproc.
Cu seriozitatea ... Giulik are privirea aia non stop pe afara. Insa se stie bucura de orice. Asta mai ales acasa, unde avem voie sa facem orice.
Roller - spor la trebi !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzu, da da!
Finutul cel mare facea asa cand era muma-sa gravidoasa. Se jelea asta ca miroase la ei in casa ca dupa o turma de catei, ca face prin toate colturile si nu spune. Asta dupa ce facuse mai mult de juma de an numai la olita frumos.
Si-a revenit in timp.

Cu dormitul, si Maria se trezeste des noaptea, eu oricum nu mai dorm cu ea ca nu ma mai pot misca dar pe taica-su l-a terminat...Asa ca noi o sa ne impartim...el cu Maria si eu cu samburica. Eu sunt tare multumita ca nu mai urla ca la inceput, ca tot cu "mamii, mamiii" e, dar macar se linisteste dupa un timp si nu se mai crizeaza ca nu apar eu!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

I'm back. Am mai dus un polog de acte. Sper sa se sature de rasfoit...
Va multu de reprimire!
Adela, si Vicu a avut o astfel de revenire,
Edit, ca mi s-a pierdut mesaju...
Revenirea la pishu pe le a avut loc in primele sapt de gradi, cand "uita" sa ceara la baie...
Despre somnul de noapte: seara 'mnealui se aseaza la noi in pat, si mai stam de vorba sau citim o poveste sau ne uitam la reclame (ultima varianta e cea mai des intalnita ). Cand sa adoarma cere la el in pat si acolo doarme pana spre ora 2 cand il apuca frigul (ca deh, se dezveleste) si vine in pat la noi. Din nefericire eu nu prea stiu cand se urca in pat langa mine (de oboseala, of corz) dar imi aminteste Vicu ca e acolo, pentru ca se incalzeste langa mine si incepe sa ma impinga. Atunci il mut la el in pat. Uneori ramane acolo pana dimineatza, alteori revine.
Cel mai misto a fost intr-o sambata dimineatza cand m-am trezit pe la 6.30 intepenita: Vicu in stanga mea, cu fundul impins in stomac, Sotu in stanga, cu un picior peste mine si tinandu-l in brate pe fi'su. Nu intelegeam de ce nu mai pot respira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by kim222

Gabi feicitari pt prezentare! Tu nu faci terapie cu logopedul?

Buna, buna!

Da, Kim, am inceput terapia (nu e cu un logoped, e o terapie mai complexa) dar ceea ce face acum este promovarea limbajului (cintecele, poezii, exercitii de match-urire obiecte, etc) - insa din ce am citit eu, limbajul nu se poate invata - aparitia lui tine de o anumita maturizare neurologica (pe care o astept cu interes!!), dar intre timp putem sa grabim acest proces prin terapia de care iti spuneam mai sus.
Salutare Danei-roller - care mai da din cind in cind pe la noi...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Lia, ai perfecta dreptate! De fapt sa fiu sincera, eu nu ma stresez ca nu maninca pentru ca dimpotriva, eu zic ca el maninca foarte bine, nu face nazuri, nu fig cu mincarea dupa el (doar ca noi mincam la reclame, asa ca el sta cuminte pe scaunelul lui si deschide gura la mincare atita timp cit ruleaza la tv reclame...) doar ca vorba ta, pe total e mititel si pirpiriu si mi-ar place sa fie si el mai intremat...Oricum eu zic ca el ia bine in greutate - pina acum, chiar si dupa 2 ani, a luat cam 500g la fiecare 3 luni, iar dr. mi-a explicat ca asta in mod normal nu se mai intimpla la copiii care au trecut de 1 an - problema e ca la noi "startul" a fost mai "jos"...
Eu acum am citit din urma - cum asa Kim - chiar paduchi? Dar tot e bine ca Uka nu are!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, hai sa va zic ceva, asta vara la mare am vazut atit de multi copii obezi incit m-am speriat si-am zis ca nu maninca, foarte bine, sa stea flaminda decit s-o vad asa... ionut era si el simandicos nu chiar ca ea da` era, insa dupa ce ne-am intors de la mare in anul in care urma sa implineasca 3 ani s-a schimbat la 360 gd. acum cu el sunt in faza in care daca`l duc la tara il iau rotund, trebuie sa fiu foarte atenta cu alimentatia lui pen` ca se ingrasa foarte repede. am ajuns sa-i pun piine in fata atit cit consider ca-i trebe, ratia de la dulciuri e super limitata, paste din an in paste. deci in materie de copchii razgiiati la mincare is si`ntr-o barca si-n alta...

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Vaz ca vorbiti de copii si de mesele lor ... si eu am un off in sensul ca Andrei e cam reticent cind vine vorba de feluri noi de mincare ! De mincat maninca bine - zic eu, dar se rezuma la felurile lui preferate ! Daca incerc sa il momesc cu altceva, strimba din nas ! Mai ciuguleste de la noi si asa pot sa imi dau seama daca ii mai place si altceva decit ceea ce stiu deja, dar sint rare datile cind pot bifa vreun fel nou de mincare pe lista !
Carmen, asa cum descrii tu sint gemenele cumnata-mii de la Tirgoviste ! Daca le vezi, nici nu spui ca au doar sase ani juma !! In comparaie cu ele, fetita fratelui meu care are aceeasi virsta pare subnutrita ! Stiu ca fiecare copil are ritmul lui de crestere si dezvoltare, dar parca e am nashpa ca de la sase ani sa fie cit usa si sa trebuiasca sa manince portionat si cu restrictii la asta sau aia ca sa nu se ingrase si mai tare !!
Si eu la mare anul trecut in vara am vazut copii care aratau obezi realmente si erau prescolari si m-am cam speriat ! Mai am si o vecina la bloc la mama care are aceleasi probleme cu baietelul ei de 4 ani, care se ingrasa din te miri ce !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ma bag si io ... copiii astia fac miscare ??? Sau papa multe prostii si stau cu nasul in tv ???
Ca eu asa ma agndesc ca ajung sa fie grasuni ... nu din alte motive, la varste atat de fragede.

Si Carmen, Ionut cand mere` la tzara, aer curat, mancare buna si gustosa, normal ca se intoarce cu falcute, nu ?

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

giulia, da, se ingrasa de la aer curat, somnic, papa, nu de la dulciuri...

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput